Πασάς: «Πως γίνεται να υπάρχουν επεισόδια με την Αστυνομία έξω από το γήπεδο και μετά να τους επιτρέπεται να μπουν μέσα στο κλειστό;»

Πασάς: «Πως γίνεται να υπάρχουν επεισόδια με την Αστυνομία έξω από το γήπεδο και μετά να τους επιτρέπεται να μπουν μέσα στο κλειστό;»

Ο αρχηγός του καλαθοσφαιρικού τμήματος της Ανόρθωσης, Σάκης Πασάς, μίλησε το πρωί της Τρίτης στον ΣΠΟΡ FM.

Για τα επεισόδια: «Εμείς στην Ανόρθωση αισθανόμαστε ντροπή και πολύ μεγάλη απογοήτευση σχετικά με τα όσα συνέβησαν. Αντί να μιλάμε για μια γιορτή της καλαθόσφαιρας, μιλάμε για οτιδήποτε άλλο εκτός από μπάσκετ».

Για την παραπομπή στον Αθλητικό Δικαστή: «Είμαστε στη διαδικασία ούτως ώστε να μπορέσουμε να αποφασίζουμε συλλογικά τα επόμενα μας βήματα τα οποία αφορούν αυτή τη διαδικασία. Η προσέγγιση μας είναι ότι δεν θέλουμε α δημοσιοποιούμε τις ενέργειες τις οποίες θα κάνουμε. Θέλουμε να αποταθούμε στους αρμόδιους με κάποια ερωτήματα και κάποιες απορίες σχετικά με όσα συνέβησαν προχθές».

Για τις καταγγελίες του Απόλλωνα: «Μέσα στο γήπεδο υπήρχε αρκετός κόσμος. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνω το τι έγινε. Θα μπορούσα να πω πάρα πολλά. Να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει και να μπορέσουμε να βρούμε μια άκρη στο ζήτημα που δημιουργείται».

Για τον τρόπο διανομής των εισιτηρίων: «Υπήρχε μια διαδικασία που αποφασίστηκε στη σύσκεψη της περασμένης Τρίτης. Μας είπαν ότι ο αποκλειστικός τρόπος διανομής των εισιτηρίων ήταν η διαδικτυακή πώλση. Εμείς αυτό πράξαμε. Δεν διαθέσαμε ούτε και ένα εισιτήριο, ούτε σε οργανωμένους ούτε σε δικούς μας ανθρώπους. Είχα ζητήσει ενημέρωση την Κυριακή για τα εισιτήρια, μας είχαν πει ότι είχαν διατεθεί 400 εισιτήρια από πλευράς Ανόρθωσης και περίπου 90 εισιτήρια από πλευράς Απόλλωνα. Είδαμε να μπαίνουν στο γήπεδο 300-400 οπαδοί του Απόλλωνα, δεν γνωρίζουμε πως μπήκαν μέσα και αν μπήκαν με εισιτήρια. Πως γίνεται να υπάρχουν επεισόδια με την Αστυνομία έξω από το γήπεδο και μετά να τους επιτρέπεται να μπουν μέσα στο κλειστό; Πως έγιναν εξονυχιστικοί έλεγχοι και οπαδοί μετέφεραν μέσα επικίνδυνα αντικείμενα. Μιλώ και για τους οπαδούς των δυο ομάδων. Έγιναν μάχες μετά. Έπρεπε να γινόταν ένας καλύτερος συντονισμός όσο αφορά τη διάθεση των εισιτηρίων. Δεν ξέρω αν υπήρχαν αρκετοί επιτηρητές για να κάνουν τη δουλειά».

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

«Πολλά λάθη από διαιτητή και VAR στο Ομόνοια-Ομόνοια Αραδίππου - Φαίνεται ότι έχει ασυλία ο Νταβίντ Λουίζ» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Πολλά λάθη από διαιτητή και VAR στο Ομόνοια-Ομόνοια Αραδίππου - Φαίνεται ότι έχει ασυλία ο Νταβίντ Λουίζ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας δημοσίευσε βίντεο με την ενότητα «Ανάλυση Διαιτησίας» από την εκπομπή Total Green, στην οποία ο πρώην διεθνής διαιτητής και παρατηρητής UEFA, Ανδρέας Γεωργίου, σχολιάζει τη διαιτησία στο ματς της Ομόνοιας με αντίπαλο την Ομόνοια Αραδίππου, αλλά και τις επίμαχες φάσεις από τα υπόλοιπα ματς της 12ης αγωνιστικής.