Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας για τον αγώνα με την Αρμενία

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας για τον αγώνα με την Αρμενία

Με προπόνηση στο Εθνικό Στάδιο της Αρμενίας "Vargen Sargsyan'' ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας για το φιλικό με την Αρμενία (Τρίτη, 18:00, ΡΙΚ).


Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά και είναι στη διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια. 

Στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Δημήτρης Δημητρίου, Κωνσταντίνος Παναγή, Αλεξάντερ Σπόλιαριτς, Μηνάς Αντωνίου, Ανδρέας Παναγιώτου, Μάριος Αντωνιάδης, Ανδρέας Καρώ, Βαλεντίν Ρομπέρζ, Κωνσταντίνος Λαϊφης,  Νικόλας Παναγιώτου, Ιωάννης Κούσουλος, Χαράλαμπος Κυριάκου, Κωστάκης Αρτυματάς, Μιχάλης Ιωάννου, Ντανίλο Σπόλιαριτς, Χαράλαμπος Χαραλάμπους , Γιώργος Εφραίμ, Ιωάννης Πίττας,  Ανδρόνικός Κακουλλή, Λοϊζος Λοϊζου, Μαρίνος Τζιωνής, Δημήτρης Χριστοφή.

Σε σχέση με τον αγώνα με την Σκωτία, δεν υπολογίζονται οι Κάστανος, Νικόλας Ιωάννου και Γκόκιτς. 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Στο πέναλτι-μαρς της ΑΕΛ είδε... επιθετικό φάουλ ο Χριστοφόρου και τον διόρθωσε το VAR - Λάθος και με τον χρόνο καθυστερήσεων

Στο πέναλτι-μαρς της ΑΕΛ είδε... επιθετικό φάουλ ο Χριστοφόρου και τον διόρθωσε το VAR - Λάθος και με τον χρόνο καθυστερήσεων

Σε μία ξεκάθαρη φάση στο 92', όπου ο Κονσεϊσάο της ΑΕΛ ανατράπηκε από τον Κορέια την ώρα που ετοιμαζόταν να σουτάρει εντός περιοχής σε τετ α τετ με τον γκολκίπερ του Άρη, ο Κύπριος διαιτητής, Μάριος Χριστοφόρου ενώ είχε καθαρό οπτικό πεδίο, είδε... επιθετικό φάουλ!