Πόλυς Χαραλάμπους

Δεν πέρασαν δυο 24ωρα από τότε που στείλαμε το… δεύτερο γράμμα στην νέα Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, η υποτιθεμένη γιορτή του μπάσκετ, εξελίχθηκε σε… παρωδία.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα γεγονότα που έλαβαν χώρα χθες μέσα και έξω απο το "Ελευθερία", είναι γνωστά να μην τα επαναλαμβάνουμε. Κάποιοι θέλησαν να έχουν την στήριξη των «στρατών» των οργανωμένων και το… τίμημα ήταν παρά πολύ «ακριβό».

*ΕΠΕΙΓΟΝ: Κάποιος να το στείλει στην Υπουργό Δικαιοσύνης... 

Τα γράψαμε και νωρίτερα, οι απόπειρες δολοφονίας πυκνώνουν και όσο τις αντιμετωπίζουμε επιδερμικά, τα χειρότερα δεν θα αργήσουν να έλθουν.

Σ’ αυτό το σύντομο τρίτο γράμμα στην Υπουργό Άννα Προκοπίου Κουκκίδου, θα την προτρέψουμε να δώσει σημασία σ’ αυτά που επανέλαβε σήμερα σε μπαράζ τοποθετήσεων του (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), ο εκπρόσωπος της συντεχνίας των αστυνομικών Νίκος Λοιζίδης.

Να δώσουν περισσότερα «εφόδια» και «όπλα» στην αστυνομία, για να προσπαθήσει να πατάξει την βία και τον χουλιγκανισμό.

Να κοιτάξουν λίγο επίσης, πως λειτουργουν οι Ομοσπονδίες και μερικές ομάδες, στον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων σημαντικών αγώνων.  

Υ.Γ. Και μια παράκκληση σε μερικούς πολιτικούς. Να κάτσουν… φρόνιμα και να μην τηλεφωνούν στην ηγεσία της αστυνομίας, για την «απαλλαγή» δικών τους «μωρών» από την εμπλοκή σε παραβατικές συμπεριφορές και παράνομες πράξεις. Τούτο δεν αφορά τόσο τα χθεσινά επεισόδια στο «Ελευθερία», σχετίζεται με άλλα περιστατικά βίας που έγιναν πρόσφατα.   

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας-ThemaSports
04/04 @ 17:05

Λωρίδα της Γάζας: Η αποθέωση της ήττας της πολιτισμένης ανθρωπότητας

Βλέποντας καθημερινά τις δραματικές εικόνες από την τηλεόραση στη γειτονική μας Γάζα και στις άλλες πόλεις των Παλαιστινίων  νιώθουμε ντροπή και αποτροπιασμό, πόνο και απογοήτευση για την κατάντια της σύγχρονης ανθρωπότητας.

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη… -ThemaSports
20/03 @ 08:18

To πόρισμα-φωτιά για «σημαδεμένη τράπουλα», τα συρτάρια και η κανονική Τετάρτη…

Δημοσιογραφικά, χαρακτηρίζεται πόρισμα – φωτιά, τα όσα εντόπισε η επιτροπή δεοντολογίας και προστασίας του αθλητισμού, για χειραγωγημένους αγώνες στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της πρώτης κατηγορίας.

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις… -ThemaSports
21/02 @ 12:27

Καλή περίπτωση ο Αναστασίου, υπο τις περιστάσεις…

Λίγο μπερδεμένο είναι το σκηνικό για την ώρα, αν οριστικά επιστρέψει ο Γιάννης Αναστασίου στην Λευκωσία, για το ποια καθήκοντα θα έχει…

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.-ThemaSports
24/01 @ 11:30

Η ανισότητα  στον κόσμο και η πάλη μεταξύ πλουσίων και φτωχών. Η έκκληση  των πλουσίων για περιορισμό της ανισότητας.

« Η ανισότητα έχει φτάσει σε σημείο καμπής και  χρειαζόμαστε δράση τώρα» αναφέρουν σε ανοικτή επιστολή τους προς τους πολιτικούς στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ 250 εκατομμυριούχοι από 17 χώρες.

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης… -ThemaSports
15/12 @ 09:06

Το τράβηξε απίστευτα το σχοινί ο Σάντης – Πως θα απαντήσει ο Πουλλαίδης…

Συζητιέται από χθες στα στέκια των οπαδών της Ανόρθωσης και όχι μόνο, η τρομερή αυτοπεποίθηση που «έβγαλε» ο πρόεδρος της εταιρίας Αντρέας Σάντης στη διάρκεια της εκδήλωσης για τους χορηγούς.

Ούτε οι «δικοί» του, δεν αναγνωρίζουν πλέον τον Τιμούρ της Εθνικής… -ThemaSports
16/10 @ 08:20

Ούτε οι «δικοί» του, δεν αναγνωρίζουν πλέον τον Τιμούρ της Εθνικής…

Έγινε σάκος του μποξ, από ένα σημείο και μετά, η Εθνική και απέναντι στην Γεωργία στην Τυφλίδα. Το επιχείρημα που προέταξε, μετά από προηγούμενες ήττες ο Τιμούρ Κετσπάγια, δεν μπορεί να σταθεί…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ