Στο ραντάρ ο Πήλιος

Στο ραντάρ ο Πήλιος

Ο Σταύρος Πήλιος κάνει καλή σεζόν με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την περίπτωσή του.

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Σταύρος Πήλιος του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φως των σπορ», οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του 22χρονου αριστερού μπακ, ο οποίος αρέσει σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Φέτος ο Πήλιος μετρά 19 συμμετοχές και δύο ασίστ και έχει γενικότερα καλή εικόνα σε μια όχι και τόσο καλή σεζόν για τους Γιαννιώτες. Ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωσή του με προσοχή και ως το τέλος της σεζόν θα φανεί αν θα γίνει κίνηση για την απόκτησή του.

Πηγή: www.sdna.gr
 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Γλίτωσε τα χειρότερα στο 96’ η Γιουνάιτεντ αλλά το κούρεμα πήρε… νέα παράταση!

Γλίτωσε τα χειρότερα στο 96’ η Γιουνάιτεντ αλλά το κούρεμα πήρε… νέα παράταση!

Με γκολ του Σέσκο στο 90'+6' η Γιουνάιτεντ δεν ηττήθηκε (1-1) κόντρα στη Γουέστ Χαμ, όμως, το 5/5 δεν έγινε και το κούρεμα του φίλου της Μάντσεστερ πήγε περίπατο!