Σχεδόν 13 χρόνια μετά το αλησμόνητο ξύλο στο Ελλάδα-Σερβία, ο Νέναντ Κρστιτς μίλησε για όσα συνέβησαν και παραδέχτηκε πως έφταιγε.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Έχουν περάσει κάτι λιγότερο από 13 χρόνια από το φιλικό Ελλάδα-Σερβία στο ΟΑΚΑ, που εξελίχθηκε σε γενική σύρραξη με παίκτες να διαπληκτίζονται στο παρκέ και το παιχνίδι να μην τελειώνει ποτέ. Ο Νέναντ Κρστιτς ήταν από τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου, καθώς εκτός των άλλων τραυμάτισε τον Γιάννη Μπουρούση με καρέκλα (!), ενώ οδηγήθηκε και στην ασφάλεια. Ο παλαίμαχος, πλέον, Σέρβος σέντερ μίλησε σε podcast για όσα συνέβησαν εκείνη τη βραδιά του 2010. Αποκάλυψε πως η ένταση συνεχίστηκε σε φυσούνα, αποδυτήρια και ξενοδοχείο, αναφέρθηκε στους μπελάδες που είχε με το νόμο, ενώ παραδέχτηκε πως έφταιξε και ο ίδιος με την συμπεριφορά του.

Κρστιτς για το ξύλο στο Ελλάδα-Σερβία

 
 



«Ο Κέσελ χτύπησε τον Τσαρτσαρή, ο Μπιέλιτσα συνέχισε και έγινε χαμός. Και εγώ ξέσπασα. Η οργάνωση του παιχνιδιού ήταν κακή, δεν υπήρχε αστυνομία. Βέβαια κανείς δεν μπορούσε να κάνει κάτι εκεί, αλλά έστω και λίγο θα μπορούσε να επέμβει αν υπήρχε κάποιος. Λίγοι ξέρουν ότι μετά τον αγώνα υπήρχε ένταση και στη φυσούνα, έξω από τα αποδυτήρια, αλλά και στο ξενοδοχείο. Μου κατέσχεσαν το διαβατήριο, ήμουν υπό κράτηση και χρειάστηκε να πάω στην πρεσβεία για να δώσω κατάθεση. Δεν ήθελα να πω γιατί με προσήγαγαν, εμένα που ήμουν αρχηγός και αν θα έκαναν το ίδιο αν επρόκειτο για τον αρχηγό της ομάδας των ΗΠΑ. Ήμουν εκνευρισμένος, αλλά άξιζα αυτό που συνέβη. Μετά μου επέβαλαν τρία χρόνια με αναστολή και δεν επιτρεπόταν να προκαλέσω ξανά πρόβλημα στην Ελλάδα», τόνισε ο Κρστιτς.

 

sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απρόοπτο με τον Λεσόρ στον Παναθηναϊκό!-ThemaSports
19/04 @ 21:11

Απρόοπτο με τον Λεσόρ στον Παναθηναϊκό!

Απρόοπτο με τον Ματίας Λεσόρ στον Παναθηναϊκό, με τον Γάλλο σέντερ να νιώθει αδιαθεσία πριν το τζάμπολ του ματς με το Περιστέρι.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Όταν το ξύλο που βγήκε απ' τον Παράδεισο έπεφτε σύννεφο... στους Άγιους Τόπους!-ThemaSports
19/04 @ 21:45

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Όταν το ξύλο που βγήκε απ' τον Παράδεισο έπεφτε σύννεφο... στους Άγιους Τόπους!

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Όταν το ξύλο που βγήκε απ’ τον Παράδεισο έπεφτε σύννεφο… στους Άγιους Τόπους! – Ο ημιτελικός του Final 4 για το Κύπελλο Πρωταθλητριών του μπάσκετ τον Απρίλιο του 1994 αποτέλεσε μια ωδή στην… καφρίλα

EuroLeague: Νέο ρεκόρ εισιτηρίων όλων των εποχών - Σε ποια θέση βρίσκονται Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός-ThemaSports
19/04 @ 13:18

EuroLeague: Νέο ρεκόρ εισιτηρίων όλων των εποχών - Σε ποια θέση βρίσκονται Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός

Η EuroLeague ανακοίνωσε ότι υπήρξε αύξηση 18% στον μέσο όρο εισιτηρίων την σεζόν 2023/24, με αποτέλεσμα να καταγραφεί νέο ρεκόρ στην ιστορία της διοργάνωσης. Σε υψηλές θέσεις Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός.

Ο Βασίλης Σπανούλης στον αστερισμό των μεγάλων προπονητών-ThemaSports
17/04 @ 23:03

Ο Βασίλης Σπανούλης στον αστερισμό των μεγάλων προπονητών

Το Περιστέρι BWIN βρίσκεται στο Final 4 του Basketball Champions League και το ευρωπαϊκό μπάσκετ μιλά και πάλι για τον Βασίλη Σπανούλη.

Εικόνες υγείας: Οπαδοί Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού είδαν από κοντά την πρόκριση του Περιστερίου bwin!-ThemaSports
17/04 @ 08:24

Εικόνες υγείας: Οπαδοί Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού είδαν από κοντά την πρόκριση του Περιστερίου bwin!

Πολύ όμορφα γεγονότα διαδραματίστηκαν στη Βόννη, καθώς οπαδοί με φανέλες του Παναθηναϊκού AKTOR και του Ολυμπιακού πανηγύρισαν από κοντά την πρόκριση του Περιστερίου bwin.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ