Εφιαλτικό ντεμπούτο για τον Σάντος στην Πολωνία, αφού η Τσεχία βρήκε δύο γκολ στο πρώτο τρίλεπτο και άλλο ένα στο δεύτερο μέρος για να ξεκινήσει εμφατικά (3-1) στα προκριματικά του Euro 2024.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Φοβερή και τρομερή Τσεχία διέλυσε την Πολωνία! Το ντεμπούτο του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο των φιλοξενούμενων ήταν εφιαλτικό, αφού είδε τους γηπεδούχους να προηγούνται 2-0 στο 3’ και εν τέλει να επικρατούν 3-1.
Εξαιρετικό ματς από τον Μπράμπετς του Άρη που ήταν βασικός και αναντικατάστατος, κρατώντας στο… μηδέν τους Λεβαντόφσκι, Σφιντέρσκι, ενώ ως αλλαγή για τους ηττημένους πέρασε στο 76ο λεπτό ο Σιμάνσκι της ΑΕΚ, ο οποίος πέτυχε και το γκολ της τιμής!
Η βαθμολογία του ομίλου
Τσεχία 3 (3-1)
Μολδαβία 1 (1-1)
Νησιά Φερόε 1 (1-1)
Αλβανία 0 (0-0)
Πολωνία 0 (1-3)
Η 1η αγωνιστική:
Τσεχία-Πολωνία 3-1
(1’ Κρέιτσι, 3’ Κβάντσαρα, 64’ Κούστα – 87’ Σιμάνσκι)
Μολδαβία-Νησιά Φερόε 1-1
(87’ πέν. Νικολαέσκου – 27’ Μίκελσεν)
Η 2η αγωνιστική:
Δευτέρα 27/03
Πολωνία-Αλβανία (21:45)
Μολδαβία-Τσεχία (21:45)
Εκρηκτική εκκίνηση από τους Τσέχους στο παιχνίδι, αφού πριν καν συμπληρωθεί μισό λεπτό αγώνα ο Τσουφάλ έφτιαξε το προβάδισμα του Κρέιτσι. Πριν καταλάβουν οι φιλοξενούμενοι τι είχε συμβεί, μάζεψαν και δεύτερη φορά την μπάλα από τα δίχτυα με τον Κβάντσαρα να γράφει το 2-0 μόλις στο 3ο λεπτό! Οι γηπεδούχοι είχαν τα ηνία, δεν απειλούνταν και έκλεισαν το ημίχρονο με το σκορ ως είχε και τον Μπράμπετς να κιτρινίζεται (37’).
Ο Κούστα στο 64ο λεπτό έγραψε το 3-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Τσεχίας που έκανε… πράματα και θάματα στο χορτάρι, με τον Ντάμιαν Σιμάνσκι να μπαίνει αλλαγή στο 76’ και δώδεκα λεπτά αργότερα μετά το γύρισμα του Σκόρας σκόραρε με κοντινό πλασέ για να διαμορφώσει το τελικό σκορ (3-1).
Γλίτωσε το εντός έδρας σοκ η Μολδαβία, η οποία κατάφερε να βρει γκολ στο φινάλε και έμεινε στο 1-1 με τη Νησιά Φερόε. Ο Μίκελσεν στο 27’ είχε ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους που έπαιζαν φουλ άμυνα στη συνέχεια για να κρατήσει το τρίποντο. Ο Σεργκέι Κλασκένκο έριξε στο ματς τον Στίνα του Πανσερραϊκού στο 73’ για να βοηθήσει μεσοεπιθετικά την ομάδα του, με τον Νικολαέσκου στο 86ο λεπτό με πέναλτι να ισοφαρίζει για το τελικό 1-1.
sport-fm.gr
Η εταιρεία IC Markets EU εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι ο Αυστραλός μεγιστάνας Άντριου Μπουντζίνσκι, προχωρεί σε πλήρη αναδιαμόρφωση της έκτασης γης που προσέφερε στην ΑΕΛ!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/07 @ 15:37
Σφοδρή αντίδραση έχει προκαλέσει στην Τουρκία η φημολογία που θέλει τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Κωνσταντή Τζολάκη, να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων της Süper Lig – και συγκεκριμένα της Φενέρμπαχτσε.
04/07 @ 13:10
Ο Γκονσάλβες διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που ήθελαν τους αδερφούς να διασκεδάζουν πριν το δυστύχημα, χαρακτηρίζοντας τον Ζότα ως «ασύγκριτο επαγγελματία» - Δεν πήρε το αεροπλάνο λόγω του προβλήματος που είχε στον πνεύμονα
04/07 @ 07:57
Οι σοροί των Ντιόγκο Ζότα και Αντρέ Σίλβα έφτασαν χθες το βράδυ στη γενέτειρά τους και η κηδεία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο.
03/07 @ 23:22
Η Equipe αναφέρει πως η Λιόν καλείται να βρει άμεσα 100+100 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να κερδίσει την έφεση για τον υποβιβασμό της στη Ligue 2.
03/07 @ 22:55
Το 2025 ξεκίνησε ονειρικά και τελείωσε με τον πιο τραγικό τρόπο για τον Ντιόγκο Ζότα... Οι τίτλοι, ο γάμος και οι οικογενειακές στιγμές ευτυχίας μέχρι το μοιραίο δυστύχημα.
03/07 @ 22:07
Προς τιμήν του Ντιόγκο Ζότα που έχασε τη ζωή του, η Λίβερπουλ αποφάσισε να αποσύρει τη φανέλα με το νούμερο «20».
BEST OF THEMASPORTS