Δηλώσεις στον Super Sport FM παραχώρησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη Λεμεσού Κώστας Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι είπε:

Για τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ: «Δεν έχει τίποτα περισσότερο να μας δώσει αυτή η νίκη από τρεις βαθμούς. Είναι καλό που υπάρχει αυτή η διακοπή. Είναι μια διαδικασία στην οποία θα περάσουν όλες οι ομάδες. Το πιο σημαντικό για την ώρα, είναι να επιστρέψουν υγιείς οι ποδοσφαιριστές και να δουλέψουν με τον προπονητή για τη συνέχεια. Υπήρχε μια απίστευτή ευφορία από τους φίλους της ομάδας και καλώς ή κακώς στην ίδια χώρα ζούμε και δεν μπορεί να μην περάσει κάτι και στους ποδοσφαιριστές. Έχουμε και νεαρούς ποδοσφαιριστές. Δουλειά του προπονητή είναι να κατεβάζει τους τόνους και να πείθει τους παίκτες πως δεν έχουμε τίποτα πετύχει ακόμα και να τους προσηλώνει ενόψει κάθε αγώνα».

Για τον Ντελμίρο που είναι μπροστάρης στους πανηγυρισμούς: «Είναι αξιολάτρευτος, πολύ καλό παιχνίδι και χαιρόμαστε που είναι πρώτος στις χαρές και βοηθάει στο να διατηρείται το εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια».

Για το σαββατιάτικο φιλικό με τη Ρίγα Λετονίας στο Κολόσσι: «Καθαρά για να μπορέσουν οι παίκτες να πάρουν λεπτά στα πόδια τους και να μπουν οι υπόλοιποι σε διαδικασία αγώνων για να διατηρηθούν σε καλή κατάσταση όσοι δεν είναι διεθνείς. Στις 19:00 ο αγώνας, δωρεάν η είσοδος».

Για όλα τα στοιχεία που αποδίδει το στυλ παιχνιδιού και την πολυφωνία στο σκοράρισμα: «Δεν είσαστε μακριά από την πραγματικότητα. Το λέγαμε εδώ και καιρό πως είμαστε νεανική ομάδα που κτίζεται, με περιθώρια βελτίωσης. Ξέραμε πως είναι καλή η ομάδα, τις δυνατότητες και την ποιότητα των παικτών και παιχνίδι με παιχνίδι θέλουμε να γίνεται καλύτερη. Θεωρώ πως είμαστε μακράν η πιο θεαματική ομάδα, με κάθε ταπεινότητα, βλέποντας σχεδόν όλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και αυτό έχει να κάνει με το επιθετικό στιλ που εφαρμόζει ο προπονητής μας. Στον παρόν στάδιο είναι η ουσία, διότι αν δεν κερδίζεις, το καλό ποδόσφαιρο μπορεί να ξεχαστεί. Το παν είναι να κερδίζεις».

«Είναι σημαντικό ότι υπάρχει πολυφωνία και παίρνουμε γκολ από πολλούς παίκτες. Είμαστε η ομάδα ίσως που φτιάχνει τις περισσότερες ευκαιρίες. Έχει να κάνει με τα τελειώματα και το αν είναι σε καλή μέρα κάποιοι παίκτες. Με την ΑΕΚ είμασταν πολύ εύστοχοι. Ευτυχίσαμε να κάνουμε γκολ τις καλές μας ευκαιρίες. Όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται…», πρόσθεσε.

Για την αυτοπεποίθηση και αν μπορεί η ομάδα να κατακτήσει πρωτάθλημα: «Σε θέμα αυτοπεποίθησης, είναι εκεί, στο πιο υψηλό της σημείο. Σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε και θεωρούμε πως έχουμε τις δυνατότητες να κερδίσουμε οποιονδήποτε. Είναι κάτι που πιστεύουμε και εφαρμόζουμε όλοι. Δεν βλέπουμε μακριά όμως, πέραν από κάθε παιχνίδι. Ο κόσμος έχει δικαίωμα να ενθουσιάζεται και να ονειρεύεται. Ο ΑΠΟΕΛ και η ΑΕΚ είναι μια δεκαετία εκεί, μπήκαν στο πετσί της διεκδίκησης του τίτλου, αλλά αν δεν το κατακτήσουμε δεν μπορούμε να λέμε πως αποτύχαμε. Ο Απόλλωνας έρχεται με φόρα, κάθε παιχνίδι τα δεδομένα διαφοροποιούνται. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να βλέπεις το κάθε δικό σου παιχνίδι και να μην σκέφτεσαι τα επόμενα δύο ή τρία. Με τον Απόλλωνα είναι το ίδιο κομβικό, όπως τα προηγούμενα. Αν μας κερδίσει ο Απόλλωνας, θα είναι και πάλι εκεί, θα μειώσει στο -4, μπορεί να μειώσει και η Πάφος και να βγούμε από τη μάχη του τίτλου. Δεν μπορείς να σκέφτεσαι μακροπρόθεσμα στους αγώνες…».

Για τη στήριξη στον Σπιλέφσκι και στο συμβόλαιό του: «Έχει και του χρόνου συμβόλαιο. Είτε υπάρχει, είτε όχι, συμβόλαιο, η μοίρα του προπονητή αυτή είναι και δεν παίζει ρόλο αν έχει συμβόλαιο ή όχι. Τα αποτελέσματα που έχουμε τώρα, δικαιώνουν την απόφασή μας να στηρίξουμε τον προπονητή μετά από εκείνο το σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων».

«Ανέλαβε πέρυσι στη θέση του Λιάσου Λουκά που έκανε κι αυτός εξαιρετική δουλειά. Ωστόσο, ομάδα αποκλειστικά του Σπιλέφσκι, είναι η φετινή. Και πέρσι πρόλαβε να δείξει ότι έχει ικανότητες για αυτό και δεν τέθηκε θέμα να αποχωρήσει. Την έκτισε με τα χαρακτηριστικά που θέλει. Και μπορούν και οι ιδιοκτήτες να αισθάνονται δικαιωμένοι. Το να ερχόταν άλλος προπονητής, θα άλλαζε και το στιλ και θα έπαιρνε χρόνο να αφομοιωθεί αυτό. Για αυτό και δεν τέθηκε θέμα να αποχωρήσει, είναι κάτι που δεν το θέλαμε», κατέληξε.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Τα τελευταία παιχνίδια δείχνει πολύ πιο ήρεμος ο Σπιλέφσκι»-ThemaSports
25/04 @ 14:54

«Τα τελευταία παιχνίδια δείχνει πολύ πιο ήρεμος ο Σπιλέφσκι»

Στον ΣΠOΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.

Σχόλιο για Κοκόριν και το μέλλον του...-ThemaSports
24/04 @ 11:03

Σχόλιο για Κοκόριν και το μέλλον του...

Μιλώντας στον Super Sport FM ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, ρωτήθηκε για το μέλλον του Αλεξάντερ Κοκόριν στη Λεμεσιανή ομάδα...

«Δεν είναι αποτυχημένη η σεζόν, όμως σίγουρα θα θέλαμε περισσότερα - Ο Άρης θα επανέλθει δριμύτερος»-ThemaSports
24/04 @ 10:51

«Δεν είναι αποτυχημένη η σεζόν, όμως σίγουρα θα θέλαμε περισσότερα - Ο Άρης θα επανέλθει δριμύτερος»

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος, ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα, όπου η Λεμεσιανή ομάδα θα παίξει τα... ρέστα της για έξοδο στην Ευρώπη.

Διάδοχος του «Σίφο» ο Διονυσίου… -ThemaSports
24/04 @ 10:57

Διάδοχος του «Σίφο» ο Διονυσίου…

Χθες ανακοινώθηκε η διακοπή της συνεργασίας με τον Γκόρντον Σίλντεφελντ. Ο Κροάτης πρώην διεθνής, ήταν προπονητής της Κ-19 του Άρη, από τότε που κρέμασε τα παπούτσια…

Ο εκατοστάρης Σπιλέφσκι - Η... σύμπτωση με ΑΠΟΕΛ!-ThemaSports
24/04 @ 09:24

Ο εκατοστάρης Σπιλέφσκι - Η... σύμπτωση με ΑΠΟΕΛ!

Το γραφείο Τύπου του Άρη ενημερώνει ότι ο Λευκορώσος προπονητής, Αλεξέι Σπιλέφσκι, συμπλήρωσε 100 παιχνίδια στον πάγκο της Λεμεσιανής ομάδας.

Παρελθόν από τον Άρη ο Σίλντενφελντ - Η ανακοίνωση της Λεμεσιανής ομάδας-ThemaSports
23/04 @ 15:35

Παρελθόν από τον Άρη ο Σίλντενφελντ - Η ανακοίνωση της Λεμεσιανής ομάδας

Παρελθόν από την Ακαδημία του Άρη αποτελεί ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, όπως ανακοίνωσε η Λεμεσιανή ομάδα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ