Με Παύλο Κοντίδη και Μάριο Γεωργίου το δεύτερο «Αθλητικό Πανόραμα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Με Παύλο Κοντίδη και Μάριο Γεωργίου το δεύτερο «Αθλητικό Πανόραμα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Με πλούσια θεματολογία έρχεται το δεύτερο «Αθλητικό Πανόραμα», η νέα εκπομπή του ΡΙΚ σε συνεργασία με τον ΚΟΑ για την προβολή του κυπριακού αθλητισμού.

Στην εκπομπή που θα προβληθεί αυτό το Σάββατο 25 Μαρτίου ο Παύλος Κοντίδης μιλάει για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Φιλοξενούνται επίσης ο πρωταθλητής μας στην Ενόργανη Γυμναστική Μάριος Γεωργίου και στην Σκοποβολή Στέφανος Νικολαΐδης, ενώ παρουσιάζεται στο ευρύ κοινό το άθλημα του χόκεϊ. Το «Ταξίδι στο χρόνο» μάς ταξιδεύει αυτή τη φορά στο 1973 και στους Παγκύπριους Αγώνες Ιστιοπλοΐας.

Το «Αθλητικό Πανόραμα» προβάλλεται από το ΡΙΚ1 κάθε Σάββατο πρωί στις 11:30 και σε επανάληψη κάθε Κυριακή βράδυ στις 23:05.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Κατουριόμουν στο κρεβάτι μου, ήθελα να μου κόψουν τα πόδια» - Ο θρύλος της μπάλας ζούσε με τον ανείπωτο πόνο

«Κατουριόμουν στο κρεβάτι μου, ήθελα να μου κόψουν τα πόδια» - Ο θρύλος της μπάλας ζούσε με τον ανείπωτο πόνο

Έγραψε ιστορία στα γήπεδα με τα γκολ του, όμως η ζωή μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση αποδείχθηκε πολύ πιο δύσκολη από κάθε αντίπαλο που είχε αντιμετωπίσει ως τότε.