Ομόνοια: Η ΑΤΑΚΑ Παπασταύρου που «άναψε» φωτιές για... ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ!
Κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης της θερινής μεταγραφής φαίνεται πως βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Σταύρος Παπασταύρου σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΡΙΚ.




Το εμπόδιο που θα κληθεί να υπερκεράσει για να προκριθεί στο Final 4 του Basketball Champions League θα μάθει η ΑΕΚ σήμερα. Η κλήρωση για τα playoffs γίνεται στις 11:30 στην Ελβετία και η «Ένωση» θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας μια εκ των Χάποελ Ιερουσαλήμ, Βόννης και Τενερίφης.
Αναλυτικά στο γκρουπ των ισχυρών, δηλαδή με πλεονέκτημα έδρας, θα είναι οι Χάποελ Ιερουσαλήμ, Βόννη, Μάλαγα και Τενερίφη, ενώ μειονέκτημα έδρας θα έχουν Στρασμπούρ, Μανρέσα, ΑΕΚ και Μούρθια. Σημειώνεται πως στα playoffs δεν μπορούν να κληρωθούν ομάδες που ήταν στον ίδιο όμιλο στους «16», π.χ. ΑΕΚ και Μάλαγα.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις