Γιάννης Ιωάννου

Μπορεί να πέρασε σχεδόν μία εβδομάδα από τη μέρα που ανακοίνωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια την αποστολή για τα ματς με Σκωτία και Αρμενία, αλλά ακόμα υπάρχουν κάποιοι που... γκρινιάζουν για την κλήση του Ομοσπονδιακού τεχνικού. Βασικά για το ότι δεν κάλεσε κάποιον ή κάποιους παίκτες της ομάδας τους...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναμενόμενο θα λέγαμε, αφού πάντα κάποιοι θα είναι δυσαρεστημένοι, αφού είναι αυτονόητο πως δεν μπορεί ο Ομοσπονδιακός τεχνικός να τους καλεί όλους για να... είναι όλοι ευχαριστημένοι.

Κάποιοι αναγκαστικά θα μείνουν εκτός, ενώ υπάρχουν ορισμένοι διεθνείς που θεωρούνται πρωτοκλασάτοι, οι οποίοι καλώς ή κακώς, δεν μπορούν να... "κόβονται" από τις αποστολές, εκτός κι αν διανύουν περίοδο παρατεταμένου ντεφορμαρίσματος.

Εμείς πάντως κρατάμε αυτό που είπε ο Γεωργιανοκύπριος τεχνικός στις δηλώσεις του στην έναρξη της προετοιμασίας για το ματς με την Σκωτία.

Συγκεκριμένα είπε: «Το ευχάριστο είναι ότι σκέφτονται οι ποδοσφαιριστές την Εθνική ομάδα και στεναχωριούνται που δεν βρίσκονται στην κλήση. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά, είναι να συνεχίζουν να παίζουν, να βοηθάνε τις ομάδες τους και θα έρθει η ώρα τους». Αυτή η τοποθέτηση του είναι όλο το ζουμί και δείχνει και τις ξεκάθαρες προθέσεις του για το μέλλον...

Ας ελπίσουμε ότι στο ματς με τους Σκωτσέζους, δεν θα έχουμε και... γκρίνια για το ποιοι (θα) είναι στην αρχική ενδεκάδα! Το θέμα δεν είναι ποιοι θα παίξουν, αλλά να πάρει θετικό αποτέλεσμα η Εθνική μας ομάδα και να μπει με το... δεξί στα προκριματικά του Euro 2024! Ή έστω, να είναι ανταγωνιστική και να στείλει αισιόδοξα μηνύματα για το άμεσο μέλλον...

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΟΠ: Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO Κ-17-ThemaSports
23/04 @ 10:15

ΚΟΠ: Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO Κ-17

Σε ρυθμούς EURO under-17, τη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση που θα φιλοξενήσει η Κύπρος με τη συμμετοχή των αυριανών αστέρων του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων Κ17 (κλήση)-ThemaSports
19/04 @ 15:55

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων Κ17 (κλήση)

Ένα περίπου μήνα πριν την έναρξη της τελικής φάσης του EURO U-17 και η Εθνική μας ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία με εβδομαδιαίες προπονήσεις.

Ήττα για την Εθνική Παίδων Κ16 από το Μαυροβούνιο σε φιλικό αγώνα-ThemaSports
18/04 @ 21:24

Ήττα για την Εθνική Παίδων Κ16 από το Μαυροβούνιο σε φιλικό αγώνα

Η Εθνική μας ομάδα των Παίδων Κ16 ηττήθηκε σε φιλικό αγώνα από το Μαυροβούνιο με 2-0. Ο αγώνας έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Σωτήρας.

ΕΟΚΑΝ: Επίσημη ενημέρωση από FIFA πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα από παίκτη της Εθνικής Ελλάδας-ThemaSports
18/04 @ 18:54

ΕΟΚΑΝ: Επίσημη ενημέρωση από FIFA πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα από παίκτη της Εθνικής Ελλάδας

Ο ΕΟΚΑΝ ενημερώθηκε επίσημα από την FIFA πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ανδρών.

Κλείστε θέση στους αγώνες της τελικής φάσης του UEFA EURO U17 2024!-ThemaSports
18/04 @ 10:56

Κλείστε θέση στους αγώνες της τελικής φάσης του UEFA EURO U17 2024!

Η έναρξη του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού γεγονότος που έγινε ποτέ στην Κύπρο πλησιάζει!

Η άγνοια της ΕΠΟ για το θετικό δείγμα Έλληνα διεθνή, οι συνεχόμενοι έλεγχοι και τα επόμενα βήματα-ThemaSports
17/04 @ 17:07

Η άγνοια της ΕΠΟ για το θετικό δείγμα Έλληνα διεθνή, οι συνεχόμενοι έλεγχοι και τα επόμενα βήματα

Από την ΕΠΟ δηλώνουν πως δεν έχουν κάποια επίσημη ενημέρωση, προς το παρόν, για θετικό δείγμα Έλληνα διεθνή. Οι συνεχόμενοι έλεγχοι σε ξενοδοχείο, προπονήσεις και τα επόμενα βήματα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ