Γιάννης Ιωάννου

Ο 20χρονος αριστερός μπακ/χαφ, Φώτης Κίτσος, αποκτήθηκε από την Ομόνοια με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό Πειραιώς την τελευταία ημέρα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ως συμπληρωματική λύση για την άμυνα και εξελίχθηκε σε... λαχείο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ήρθε χωρίς τυμπανοκρουσίες και με σκληρή δουλειά, κέρδισε την εμπιστοσύνη τόσο του προηγούμενου προπονητή, Γιανίκ Φερέρα, όσο και του νυν, Σωφρόνη Αυγουστή, παρότι θεωρούταν δύσκολο να... "εκτοπίσει" τον Λέζιακς, ενώ σε κάποια ματς έχει αγωνιστεί και ως εξτρέμ.

Είναι αυτονόητο ότι η διοίκηση της Ομόνοιας θα προσπαθήσει να ανανεώσει το δανεισμό του Κίτσου για έναν ακόμη χρόνο τουλάχιστον, αφού ο Ολυμπιακός τον θεωρεί ως ένα από τα πιο ελπιδοφόρα πρότζεκτ και δύσκολα θα συζητήσει το ενδεχόμενο πώλησης του, εκτός αν έχει στα... χέρια του μία άκρως δελεαστική πρόταση.

Το γεγονός πάντως ότι ο νεαρός Ελλαδίτης έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής με τη φανέλα της Ομόνοιας και είναι βασικός στα περισσότερα ματς που αγωνίζεται, είναι στα... υπέρ της για να πείσει τους "ερυθρόλευκους" να παρατείνουν την παραμονή του στην Κύπρο, αν και η λογική λέει, ότι πριν πάρουν την τελική τους απόφαση, θα θέλουν να αξιολογηθεί από τον προπόνητή (όποιος κι αν είναι) στην καλοκαιρινή προετοιμασία, όπως είχε γίνει και με τον Λοβέρα πέρσι, ο οποίος τελικά, δεν συνέχισε στο "τριφύλλι".

Ο Κίτσος πάντως, θυμίζουμε ότι στην εκπομπή «Total Green» πριν 2,5 περίπου μήνες, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του, έδειξε ότι γουστάρει που αγωνίζεται στην Ομόνοια και δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να συνεχίσει και του χρόνου στην ομάδα. Τουναντίον...

Συγκεκριμένα είπε: «Δεν μπορώ να πω τι θα γίνει στο μέλλον. Λατρεύω την Ομόνοια, θα ήθελα να συνεχίσω, όμως δεν ξέρουμε τώρα πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στο μέλλον».

Να σημειώσουμε ότι μετράει μέχρι στιγμής 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, οι 14 ως βασικός, με συνολικό χρόνο συμμετοχής, 1195 λεπτά. Έχει επίσης τρεις συμμετοχές στο κύπελλο, όλες στο αρχικό σχήμα, αλλά και συμμετοχές στην Ευρώπη με την πράσινη φανέλα.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βλέπει ματσάρα ο Νταμπράουσκας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
23/04 @ 22:50

Βλέπει ματσάρα ο Νταμπράουσκας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας ταξίδεψε στην Ιταλία μαζί με την γυναίκα.

Οι «ντόπες» του πράσινου λαού στην αποστολή της Ομόνοιας πριν φτάσει στη Λάρνακα (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
23/04 @ 15:12

Οι «ντόπες» του πράσινου λαού στην αποστολή της Ομόνοιας πριν φτάσει στη Λάρνακα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας ανέβασε βίντεο με τον κόσμο της ομάδας να «ντοπάρει» ψυχολογικά παίκτες και τεχνική ηγεσία, λίγο πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην «Αρένα»!

Αμφίβολοι Λανγκ και Φαμπιάνο, ανεβάζει ρυθμούς ο Φράνσον-ThemaSports
22/04 @ 22:24

Αμφίβολοι Λανγκ και Φαμπιάνο, ανεβάζει ρυθμούς ο Φράνσον

Στη νέα εκπομπή TOTAL GREEN έγινε αναφορά στα αγωνιστικά δεδομένα της Ομόνοιας εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Away Days: Η παρακάμερα με ΑΕΚ στην Αρένα (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
22/04 @ 17:45

Away Days: Η παρακάμερα με ΑΕΚ στην Αρένα (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ομόνοια παρουσιάζει την παρακάμερα της ήττας από την ΑΕΚ...

Ομόνοια: Ο Αναστασίου δεν είχε και αυτό το... αντίδοτο-ThemaSports
22/04 @ 19:32

Ομόνοια: Ο Αναστασίου δεν είχε και αυτό το... αντίδοτο

Η Ομόνοια ηττήθηκε με 2-0 από την ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των πλέι-οφ και βγήκε εκτός της κούρσας του πρωταθλήματος.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ