Με αμείωτο το ενδιαφέρον συνεχίστηκε το Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα αντισφαίρισης.

Ακολουθήστε μας στο Google news

ΝΙΚΗ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΕΤΥΧΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Με αμείωτο το ενδιαφέρον συνεχίστηκε το Πανεπιστημιακό πρωτάθλημα αντισφαίρισης μέσα στα πλαίσια των Πανεπιστημιακών πρωταθλημάτων και αυτή την φορά στα court αντιμέτωποι βρέθηκαν οι αθλητές των Πανεπιστημίων Λευκωσίας και Ευρωπαϊκού . Ο Ιάσων Μαυρίας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου αντιμετώπισε πρώτος τον Samer Chalhoub ο οποίος έδειξε από την αρχή να είναι σε μεγάλη μέρα καταφέρνοντας να κερδίσει με εντυπωσιακό τρόπο το πρώτο σετ με 6-1 . Η συνέχεια ήταν λίγο πολύ επανάληψη του πρώτου σετ αφού ο Ιάσωνας συνέχισε με τους ίδιους ψηλούς ρυθμούς αφαιρώντας από τον αντίπαλο του το δικαίωμα να διεκδικήσει κάτι καλύτερο και παρά την προσπάθεια που κατέβαλε ο Samer για να αντιδράσει βάζοντας δύσκολα στον αντίπαλο του . Το τελικό 6-2 στο δεύτερο σετ χάρισε την πρώτη νίκη στην ομάδα του Ευρωπαϊκού πριν μπει στον αγωνιστικό χώρο το δεύτερο ζευγάρι . Το δεύτερο ζευγάρι Δημήτρης Αναγνωστόπουλος του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου και Lucas Tomic του Πανεπιστημίου Λευκωσίας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με μεγάλη διάθεση γεγονός που φάνηκε και στην διακύμανση του σκορ προσφέροντας εντυπωσιακό θέαμα και σασπένς.

Το πρώτο σετ κέρδισε ο Δημήτρης Αναγνωστόπουλος με 6-3 για να ισοφαρίσει όμως τον αγώνα ο Lucas Tomic αφού κέρδισε τον αντίπαλο του εντυπωσιακά και μετά από ένα εκπληκτικό παιγνίδι με 4-6 κάνοντας την ανατροπή. Το 1-1 στα σετ οδήγησε τους δύο παίκτες σε τρίτο παιγνίδι (σετ) στο οποίο παρακολουθήσαμε ακόμη ένα πραγματικά μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο παίκτες οι οποίο με περίτεχνες ενέργειες μας κράτησαν σε αγωνία μέχρι και το τέλος του παιγνιδιού και το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες . Τελικός νικητής ο Δημήτρης Αναγνωστόπουλος με 6-4 ο οποίος χάρισε και την νίκη στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο με 2-1 και συνάμα την πρόκριση του Πανεπιστημίου του στον τελικό όπου εκεί αναμένεται να συναντήσει το Πανεπιστήμιο Κύπρου . Η συνέχεια αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και φυσικά όλα θα κριθούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο όπου προβλέπεται να γίνει μεγάλη μάχη για την τελική επικράτηση .

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Σάκκαρη «ισοπέδωσε» την Βέκιτς και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Madrid Open-ThemaSports
25/04 @ 17:07

Η Σάκκαρη «ισοπέδωσε» την Βέκιτς και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Madrid Open

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο6) δεν άφησε περιθώρια στην Ντόνα Βέκιτς (Νο38) και με 2-0 σετ (3-6, 2-6) στην πρεμιέρα της στο Madrid Open προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του τουρνουά.

Τσιτσιπάς - Ρουντ 0-2: Ο Νορβηγός πήρε ρεβάνς για την ήττα του στο Μόντε Κάρλο, κατακτώντας το Barcelona Open! -ThemaSports
21/04 @ 19:25

Τσιτσιπάς - Ρουντ 0-2: Ο Νορβηγός πήρε ρεβάνς για την ήττα του στο Μόντε Κάρλο, κατακτώντας το Barcelona Open!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να κάνει deja vu, με τον Κάσπερ Ρουντ να παίρνει τη ρεβάνς και να κατακτά με 2-0 σετ τον τίτλο του Barcelona Open.

Στον τελικό του Barcelona Open με επιβλητική ανατροπή ο Τσιτσιπάς!-ThemaSports
20/04 @ 20:10

Στον τελικό του Barcelona Open με επιβλητική ανατροπή ο Τσιτσιπάς!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς υπέταξε με 2-1 σετ τον Ντούσαν Λάγιοβιτς στα ημιτελικά του Barcelona Open έπειτα από ανατροπή και με εντυπωσιακή εμφάνιση στο 3ο σετ. Ο Κάσπερ Ρουντ αντίπαλός του στον τελικό της Κυριακής (19:00).

Μαρία Σαράποβα: Η «Σειρήνα» του παγκόσμιου τένις-ThemaSports
19/04 @ 23:41

Μαρία Σαράποβα: Η «Σειρήνα» του παγκόσμιου τένις

Τον Μάιο του 1988, λίγες ημέρες μετά το πυρηνικό ατύχημα στο Τσερνόμπιλ, ο Γιούρι Σαράποβ και η σύζυγός του, Γιέλενα, αποφάσισαν να φύγουν από την περιοχή και να ζήσουν στο Γκόμελ, περιοχή της Λευκορωσίας σήμερα.

Άντεξε την πίεση στου μαχητικού Μπαένα ο Τσιτσιπάς και πέρασε στους «8» του Barcelona Open!-ThemaSports
18/04 @ 21:12

Άντεξε την πίεση στου μαχητικού Μπαένα ο Τσιτσιπάς και πέρασε στους «8» του Barcelona Open!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει με το πόδι στο γκάζι, άντεξε την πίεση του Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα και πήρε την πρόκριση στους "8" του Barcelona Open με 2-0 σετ (5-7, 3-6).

Τσιτσιπάς: «Μου δίνει κίνητρο για μεγάλα πράγματα η χωμάτινη σεζόν»-ThemaSports
17/04 @ 15:39

Τσιτσιπάς: «Μου δίνει κίνητρο για μεγάλα πράγματα η χωμάτινη σεζόν»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θεωρεί ότι μπορεί να κάνει... κάτι καλό και στη Βαρκελώνη, ωστόσο δεν υποτιμάει τον Ράφα Ναδάλ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ