Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μίλησε το πρωί της Πέμπτης στον Super Sport FM.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για τις ακαδημίες: «Δύσκολο να γίνει κάτι σαν τη «La Masia», παρόλο που έχουμε προχωρήσει πάρα πολύ, την πρόοδο στις ακαδημίες είναι κάτι που θέλω να πιστεύω ότι θα το δούμε να συμβαίνει σύντομα. Στην Ελλάδα για παράδειγμα, το ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός, πλέον το έχει τελειωποιήσει ο ΠΑΟΚ, περιμένουμε και τα δικά μας».

Για την ποινή του Ρόκα: «Εντάξει, από τη στιγμή που ο Τεχνικός Διευθυντής μας, ο οποίος δεν είχε προκαλέσει ποτέ γλίτωσε τα ισόβια, για εμάς είναι θετικό, πάλι καλά. Γενικότερα για τις αποφάσεις θέλω να πω πως είναι αλοπρώσαλες. Ο ίδιος ένιωσε την ανάγκη να δώσει εξηγήσεις στο ταξίδι με προορισμό την Αγγλία, και θεωρώ πως ο Ρόκα είπε όλη την αλήθεια, ήμουν δίπλα του».

Για τις επόμενες κινήσεις: «Τα επόμενα «βήματα» είναι σοβαρά, οι αποφάσεις μας προβληματίζουν και θα απασχολήσουν το Διοικητικό Συμβούλιο, θα το δούμε και νομικά το θέμα. Όσα είπε ο Τσάβι Ρόκα είναι 101% αλήθεια, ήμουν δίπλα του, όπως και άλλοι άνθρωποι».

Γιατί να γράψουν οι ρέφερι κάτι που δεν ισχύει; «Τα πάντα είναι δυνατά να συμβούν και να γραφτούν. Ο ίδιος εξήγησε τα «βήματα» του, τον τρόπο διαμαρτυρίας, τα πάντα που έγιναν με τον προπονητή του Απόλλωνα και γενικότερα μέσα στο γήπεδο. Αν πω κάτι περισσότερο, πιθανών να «τρέχω» και γω στον Αθλητικό Δικαστή, οπότε ας το αφήσουμε. Θα δούμε τα «βήματα» μας, είμαστε εκνευρισμένοι από τις αποφάσεις. Τις επόμενες ημέρες θα δούμε και τις δικές μας».

Υπήρχε κάποια καταγγελία στην Αστυνομία; «Δεν υπάρχει κάποια καταγγελία».

Για τις μετακινήσεις και τις υπόλοιπες αποφάσεις: «Ούτε αυτή την απόφαση μπορώ να την καταλάβω. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με τον Απόλλωνα και γενικότερα κάθε αντίπαλο».

Για το ποδοσφαιρικό τμήμα: «Οι παίκτες καλούνται να μείνουν στο αγωνιστικό «κομμάτι», αυτό που μας απασχολεί είναι η ανασύνταξη. Θέλουμε να εμφανιστούμε αντάξιοι των περιστάσεων και να επιστρέψουμε στις νίκες. Αυτό απασχολεί μόνο το αγωνιστικό τμήμα».

Για τα αγωνιστικά: «Λείπουν με την Εθνική τους οι Πίριτς, Μιλίσεβιτς. Δεν έχουμε άλλους που απουσιάζουν με ιατρικά θέματα. Οι Τόμοβιτς και Λέδες είναι τιμωρημένοι, όμως οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι».

Για Λέδες: «Απολογήθηκε ο παίκτης για τις ενέργειες του. Δεν μας είχε δώσει δικαιώματα, θα τιμωρηθεί βάσει των εσωτερικών κανονισμών και τον περιμένουμε να επιστρέψει με «καθαρό» μυαλό».

Για τους υπόλοιπους αγώνες: «Τα οκτώ ματς που μένουν είναι κρίσιμα. Πάντως ο Άρης δίκαια μας κέρδισε μέσα στη Λεμεσό, δεν παρουσιαστήκαμε καθόλου καλοί. Από δω και πέρα, παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε τη νίκη για να μειώσουμε την απόσταση στον έναν βαθμό».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΙΡΑΟΛΑ: Στην ΑΕΚ Λάρνακας απολύθηκε στα μέσα της σεζόν και από τότε... διαπρέπει σε Πρέμιερ Λιγκ και Πριμέρα!-ThemaSports
01/05 @ 20:38

ΙΡΑΟΛΑ: Στην ΑΕΚ Λάρνακας απολύθηκε στα μέσα της σεζόν και από τότε... διαπρέπει σε Πρέμιερ Λιγκ και Πριμέρα!

Βάλθηκε να... τρελάνει κόσμο ο Άντονι Ιραόλα φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού κάνει τρομερά πράγματα στον πάγκο της Μπόρνμουθ!

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ / ΑΕΚ  -ThemaSports
30/04 @ 22:45

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ / ΑΕΚ

Ανακοίνωση από την ΑΕΚ, σχετικά με το αίτημα του ΑΠΟΕΛ να πάρει μέρος της Βόρειας κερκίδας.

Η παρακάμερα του... σοκ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
30/04 @ 16:57

Η παρακάμερα του... σοκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Την παρακάμερα του αγώνα με την Ανόρθωση δημοσίευσε η AEΚ στα social media.

ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ / ΑΕΚ-ThemaSports
30/04 @ 21:09

ΑΛΑΝΘΑΣΤΗ / ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θα χρειαστεί να είναι αλάνθαστη στο ΓΣΠ, αν θέλει να ελπίζει για τίτλο.

Απίστευτο στατιστικό στα πλέι οφ - «Οδηγός»... τίτλου για τον τελικό του ΓΣΠ-ThemaSports
01/05 @ 16:46

Απίστευτο στατιστικό στα πλέι οφ - «Οδηγός»... τίτλου για τον τελικό του ΓΣΠ

Το εντυπωσιακό στατιστικό της ΑΕΚ στα πλέι οφς ενόψει και του τελικού πρωταθλήματος...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ