Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο πρόεδρος του Οθέλλου Αθηένου, Αντώνης Χειλιμίντρης, ο οποίος μίλησε για όλα τα θέματα των «πρασίνων» και το ενδεχόμενο ανόδου στην Α΄ κατηγορία.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο μαραθώνιος ήταν μακρύς και με δύσκολα ματς, τίποτα δεν έχει τελειώσει, μας απομένουν τέσσερις δύσκολοι αγώνες. Οι δύο δοκιμασίες είναι με ομάδες που έχουν στόχο την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Θα δούμε τα ματς σοβαρά και προχωράμε ως ομάδα».

Για το παιχνίδι με τον Εθνικό: «Με νίκη ανεβαίνουμε και μαθηματικά. Σπουδαίας σημασίας το παιχνίδι, καθώς σε περίπτωση ήττας θα χρειαστούμε δύο νίκες σε τρία ματς. Βλέπουμε σοβαρά το παιχνίδι, θέλουμε να κερδίσουμε και έχουμε τα φόντα για να το κάνουμε».

Για τον μέχρι τώρα απολογισμό της σεζόν: «Ξεκινήσαμε με τον κ. Μούζουρο, συνεχίσαμε μαζί του, είχε μία πρόταση από τη Δόξα και τον αλλάξαμε με τον κ. Τούτιτς, για κάποιους λόγους ήρθαν μερικές ήττες, έπρεπε να αλλάξει κάτι και έτσι κλείνουμε με τον Γαρπόζη. Σοβαρός τεχνικός όπως και οι προηγούμενοι, έβαλε το στίγμα στην ομάδα. Οι παίκτες είναι ικανοποιημένοι και προχωράμε. Θα είμαστε ευχαριστημένοι με την άνοδο, όμως θέλουμε και το πρωτάθλημα που είναι ζήτημα γοήτρου».

Για τα 90 χρόνια της ομάδας: «Έχουμε και τα 90 χρόνια του Οθέλλου, άρα το χρειαζόμαστε το πρωτάθλημα, μιας και δεν έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν να πάρουμε αυτό το τρόπαιο».

Για την κατάσταση του γηπέδου: «Τον τελευταίο καιρό, δεν είναι στα καλύτερα του ο αγωνιστικός χώρος, η αλήθεια είναι αυτή».

Για την έδρα της ομάδας σε περίπτωση ανόδου: «Μιλούμε με δύο-τρία γήπεδα στη Λάρνακα. Είναι διαθέσιμα το «Αμμόχωστος», το «Αντώνης Παπαδόπουλος» και η «Αρένα». Θα δούμε το κόστος και ποιοι είναι διαθέσιμοι να συνεργαστούν μαζί μας. Δεν έχουμε προτίμηση γηπέδου και τα τρία γήπεδα έχουν άριστες προδιαγραφές. Όσο πιο μικρό είναι το γήπεδο, τόσο το καλύτερο. Δεν έχουμε τόση δυναμική στον κόσμο, πάνω από 500 άτομα είναι δύσκολο να μαζέψουμε στις κερκίδες».

Για το οικονομικό κομμάτι: «Δουλέψαμε αρκετά την περσινή περίοδο για την οικονομική υγεία της ομάδα και τα καταφέραμε πλήρως. Καλέσαμε τον κόσμο και μας βοήθησε ολόκληρο το χωριό. Έρχεται όλος ο κόσμος στο γήπεδο, είμαστε μία γροθιά στον Οθέλλο και είμαστε καθαροί, κάτι που είναι αρκετά σημαντικό για εμάς».

Για τη συνέχεια της παρούσας διοίκησης: «Θα πάμε στη Γενική Συνέλευση, θα βάλουμε κάτω τα δεδομένα και θα δούμε πως θα συνεχίσουμε. Εμείς πάντως αν πάρουμε την έγκριση, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην ομάδα. Αν πάρουμε την άνοδο, η πρώτη κατηγορία είναι διαφορετική. Θα δώσουμε πέραν των 40 αγώνων, φέτος τη σεζόν την βγάζουμε με 14-15 παίκτες, άρα υποχρεωτικά θα μεγαλώσουμε το ρόστερ».

Για το πόσα είναι τα έξοδα φέτος και αν έχει αποφασιστεί το μπάτζετ της επόμενης σεζόν: «Δεν θα κάνουμε τρελά έξοδα ούτε αν πάρουμε την άνοδο. Φέτος είμαστε κοντά στις 600.000 ευρώ, συν μερικά πριμ, θα ανέβουμε λίγο παραπάνω και βλέπουμε στη συνέχεια».

Για τον γυμναστή του Οθέλλου: «Είναι απίστευτος ο γυμναστής μας. Ήρθε στην ομάδα έχοντας δυνατότητες, ο άνθρωπος είναι τα πάντα στα αποδυτήρια, αγαπά τη δουλειά του και εργάζεται σκληρά για το καλύτερο του συνόλου».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Β' Κατηγορία: H τελευταία αγωνιστική και τηλεοπτικές μεταδόσεις-ThemaSports
22/04 @ 13:02

Β' Κατηγορία: H τελευταία αγωνιστική και τηλεοπτικές μεταδόσεις

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ολοκληρώνεται η δεύτερη φάση του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας με τις αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής.

Σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου Coca - Cola Μικρών Κατηγοριών-ThemaSports
22/04 @ 14:18

Σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου Coca - Cola Μικρών Κατηγοριών

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Απριλίου θα διεξαχθεί στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ο 14ος τελικός της διοργάνωσης και το τρόπαιο θα διεκδικήσουν ο Κούρης Ερήμης και ο Σπάρτακος Κιτίου.

Το είδαμε και αυτό στην Επίλεκτη-ΣΤΟΚ: Ο Κοσμά σκόραρε έξι γκολ αλλά η Θύελλα δεν νίκησε!-ThemaSports
20/04 @ 21:04

Το είδαμε και αυτό στην Επίλεκτη-ΣΤΟΚ: Ο Κοσμά σκόραρε έξι γκολ αλλά η Θύελλα δεν νίκησε!

Ρεσιτάλ σκοραρίσματος στην 4η τη τάξει κατηγορία της Κύπρου από τον επιθετικό της Θύελλας Αγίου Θεοδώρου, Γιώργο Κοσμά.

ΒΙΝΤΕΟ: Στη Βόρεια η Θύρα 9 - Φτιάχνουν ατμόσφαιρα μια ώρα πριν το ματς!-ThemaSports
20/04 @ 15:34

ΒΙΝΤΕΟ: Στη Βόρεια η Θύρα 9 - Φτιάχνουν ατμόσφαιρα μια ώρα πριν το ματς!

Η Θύρα 9 ετοιμάζεται για το ματς με την Ομόνοια Αραδίππου και μία ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης άρχισαν την... προθέρμανση.

Γιορτινό κλίμα στο ΓΣΠ για τον... τίτλο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
20/04 @ 14:50

Γιορτινό κλίμα στο ΓΣΠ για τον... τίτλο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Ομόνοια 29ης Μαΐου υποδέχεται την Ομόνοια Αραδίππου στο ΓΣΠ και δύο ώρες πριν την έναρξη (16:30) του ματς οι οπαδοί των πρασίνων δημιούργησαν γιορτινό κλίμα.

Β' Κατηγορία: Πήρε το ντέρμπι τίτλου η Ομόνοια Αραδίππου, κλείδωσε την άνοδο η ΕΝΠ!-ThemaSports
20/04 @ 18:27

Β' Κατηγορία: Πήρε το ντέρμπι τίτλου η Ομόνοια Αραδίππου, κλείδωσε την άνοδο η ΕΝΠ!

Ολοκληρώθηκαν οι οκτώ αναμετρήσεις σε Α' και Β' όμιλο για την Β' Κατηγορία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ