Η ολική μεταμόρφωση, προαπαιτεί… ατομική μεταμόρφωση και αυτό έγινε στον Απόλλωνα. Η έλευση του Αντόνε στο Κόλοσσι έχει αλλάξει άρδην όλη την εικόνα της ομάδας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Με τις πέντε σερί νίκες, οι γαλάζιοι έχουν μπει για τα καλά στο κόλπο για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Απόλλωνας σε αυτούς τους πέντε αγώνες έπαιξε ωραίο και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο.

Οι Κολ και Χάμπος βρήκαν τον παλιό καλό τους εαυτό και συνεισφέραν τα μέγιστα ώστε να έρθουν οι νίκες. Ο «κέρβερος» των γαλάζιων, Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς, πραγματοποίησε σπουδαίες επεμβάσεις και θύμισε τον περσινό Γιοβάνοβτις που χάρισε το πρωτάθλημα στον Απόλλωνα. Ο Πίττας συνεχίζει το… βιολί του, αφού σκόραρε τέσσερα τέρματα στους τελευταίους πέντε αγώνες.

Η αποκάλυψη για τον Απόλλωνα είναι ο Εκπόλο, ο οποίος αντικατέστησε επάξια τον ηγέτη της άμυνας, των περσινών πρωταθλητών, Βαλεντίν Ρομπέρζ.

Ο Νιγηριανός αμυντικός πραγματοποίησε σπουδαίες εμφανίσεις κόντρα σε ΑΕΚ και Ομόνοια, ενώ μάλιστα βρήκε και δίχτυα, απέναντι στους «πράσινους».

Αρκετά καλή απόδοση στα τελευταία παιχνίδια είχαν και οι Ουάρντα, Ίλιεφ, σκοράροντας σημαντικά γκολ, δύο ο Αιγύπτιος και ένα ο Βούλγαρος.

Ο Μπογκτάν Αντόνε κατάφερε να αλλάξει την ψυχολογία στην ομάδα, να πάρει το 100% των ποδοσφαιριστών του και περιμένει ανάλογη συνέχεια!

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΑΓΚΑΛ / ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ;-ThemaSports
24/04 @ 18:55

ΣΑΓΚΑΛ / ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ;

Γίνεται συζήτηση ανάμεσα στους Απολλωνίστες, κατά πόσο η ομάδα τους θα πρέπει να κρατήσει τον Άνχελο Σαγκάλ και τη νέα χρονιά, με τις απόψεις να διίστανται!

Απόλλων: Ο Ματσίν, το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και η ενίσχυση! -ThemaSports
24/04 @ 20:30

Απόλλων: Ο Ματσίν, το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ και η ενίσχυση!

Ο Απόλλωνας απέτυχε την φετινή σεζόν να εξασφαλίσει τουλάχιστον ευρωπαικό εισιτήριο και πλέον ξεκινά να σκέφτεται την επόμενη χρονιά.

Το Δ.Σ. της Apollon Ladies ζητά την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Φοίβου Βάκη - «16 χρόνια απραξίας, αποδείχθηκε πολύ λίγος»-ThemaSports
24/04 @ 12:01

Το Δ.Σ. της Apollon Ladies ζητά την ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ του Φοίβου Βάκη - «16 χρόνια απραξίας, αποδείχθηκε πολύ λίγος»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση της Apollon Ladies, ζητά την άμεση παραίτηση του Φούβου Βάκη από τη θέση του εκπροσώπου του Λεμεσιανού σωματείου στην ΚΟΠ.

Τι θα γίνει με Μπακέγνκα;-ThemaSports
23/04 @ 23:15

Τι θα γίνει με Μπακέγνκα;

Ο Μουσάγκα Μπακένγκα πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στον Εθνικό για την 11η αγωνιστική.

Επικός Μπακένγκα: Πόζαρε με ένα ποτήρι κρασί και... την μπάλα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
23/04 @ 21:53

Επικός Μπακένγκα: Πόζαρε με ένα ποτήρι κρασί και... την μπάλα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Μουσάγκα Μπακένγκα πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στον Εθνικό, για την 11η αγωνιστική των πλέι-αουτ.

«Ο κόσμος του Απόλλωνα είναι ο καλύτερος στην Κύπρο, δεν το λέω γιατί παίζω εδώ»-ThemaSports
23/04 @ 19:37

«Ο κόσμος του Απόλλωνα είναι ο καλύτερος στην Κύπρο, δεν το λέω γιατί παίζω εδώ»

Δηλώσεις παραχώρησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό ο Μπαγκενγκά.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ