Με την ολοκλήρωση των προκριματικών και τους αγώνες του πρώτου γύρου του κυρίως ταμπλό, συνεχίστηκε την Τρίτη η ιστορική διεθνής διοργάνωση αντισφαίρισης “Κύπελλο Αφροδίτη” κατηγορίας J60 που διοργανώνεται και φέτος από το Field Club και τελεί υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Κύπρου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι βροχές του περασμένου Σαββατοκυρίακου επηρέασαν τον προγραμματισμό, και έτσι οι προκριματικοί αγώνες μεταφέρθηκαν τη Δευτέρα στην Ακαδημία Ηροδότου στη Λάρνακα.

Από την Τρίτη οι αντισφαιριστές από 22 χώρες, επέστρεψαν στις χωμάτινες επιφάνειες του Field Club στη Λευκωσία, και το συνολικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος μεταφέρθηκε κατά μία μέρα. Ως εκ τούτου, οι τελικοί των Μονών σε Αγόρια και Κορίτσια είναι πλέον προγραμματισμένοι για την ερχόμενη Κυριακή 26 Μαρτίου το πρωί.

Από κυπριακής πλευράς, στον β΄ γύρο στους «16» του κυρίως ταμπλό, προκρίθηκαν οι Κλειώ Μαρία Ιωάννου (Νο2), Νίνα Ανδρονίκου και Εβελίνα Αναστάση.

Στο κυρίως ταμπλό αγωνίστηκαν επίσης η Μαρίνα Μπαμπαλιούτα, η Άννα Ασαντουλίνα, η Ελτσίν Οζμπιλέν, η Όλγα Ντανίλοβα και η Εύα Πάνοβα.

Στα Αγόρια η μοναδική πρόκριση στους «16», ήρθε από τον Στυλιανό Παπαμιχαήλ, ενώ στον α΄ γύρο, επρόκειτο να αγωνιστούν ακόμη οι Νικήτα Σκλεαρένκο και Ηρακλής Καλάνοφ. Συμμετείχαν επίσης αλλά αποκλείστηκαν οι Σωκράτης Νεοκλέους και Παύλος Τρύφων.

Στους προκριματικούς έφτασαν μέχρι τον τρίτο γύρο οι Κωνσταντίνος Μεγάλεμος και Ανδρέας Παπαδόπουλος, ενώ συμμετείχαν επίσης οι Λεονάρντο Βροντής, Μάριος Πραστίτης, Νικολάι Ζαλέφσκι, Αχιλλέας Μακρής, Στυλιανός Σταύρου, Αλέξανδρος Λαζάρου, Κυριάκος Πυρίσιης και Ιωάννα Κυριακίδου.

Παράλληλα με τους αγώνες στα Μονά, από την Τρίτη Τετάρτη διεξάγονται και τα Διπλά σε Αγόρια και Κορίτσια, με τους τελικούς σε αυτά να είναι προγραμματισμένοι για το προσεχές Σάββατο.

Ομοσπονδία Αντισφαιρίσεως Κύπρου
22 Μαρτίου 2023

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Σάκκαρη «ισοπέδωσε» την Βέκιτς και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Madrid Open-ThemaSports
25/04 @ 17:07

Η Σάκκαρη «ισοπέδωσε» την Βέκιτς και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Madrid Open

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο6) δεν άφησε περιθώρια στην Ντόνα Βέκιτς (Νο38) και με 2-0 σετ (3-6, 2-6) στην πρεμιέρα της στο Madrid Open προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του τουρνουά.

Τσιτσιπάς - Ρουντ 0-2: Ο Νορβηγός πήρε ρεβάνς για την ήττα του στο Μόντε Κάρλο, κατακτώντας το Barcelona Open! -ThemaSports
21/04 @ 19:25

Τσιτσιπάς - Ρουντ 0-2: Ο Νορβηγός πήρε ρεβάνς για την ήττα του στο Μόντε Κάρλο, κατακτώντας το Barcelona Open!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να κάνει deja vu, με τον Κάσπερ Ρουντ να παίρνει τη ρεβάνς και να κατακτά με 2-0 σετ τον τίτλο του Barcelona Open.

Στον τελικό του Barcelona Open με επιβλητική ανατροπή ο Τσιτσιπάς!-ThemaSports
20/04 @ 20:10

Στον τελικό του Barcelona Open με επιβλητική ανατροπή ο Τσιτσιπάς!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς υπέταξε με 2-1 σετ τον Ντούσαν Λάγιοβιτς στα ημιτελικά του Barcelona Open έπειτα από ανατροπή και με εντυπωσιακή εμφάνιση στο 3ο σετ. Ο Κάσπερ Ρουντ αντίπαλός του στον τελικό της Κυριακής (19:00).

Μαρία Σαράποβα: Η «Σειρήνα» του παγκόσμιου τένις-ThemaSports
19/04 @ 23:41

Μαρία Σαράποβα: Η «Σειρήνα» του παγκόσμιου τένις

Τον Μάιο του 1988, λίγες ημέρες μετά το πυρηνικό ατύχημα στο Τσερνόμπιλ, ο Γιούρι Σαράποβ και η σύζυγός του, Γιέλενα, αποφάσισαν να φύγουν από την περιοχή και να ζήσουν στο Γκόμελ, περιοχή της Λευκορωσίας σήμερα.

Άντεξε την πίεση στου μαχητικού Μπαένα ο Τσιτσιπάς και πέρασε στους «8» του Barcelona Open!-ThemaSports
18/04 @ 21:12

Άντεξε την πίεση στου μαχητικού Μπαένα ο Τσιτσιπάς και πέρασε στους «8» του Barcelona Open!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει με το πόδι στο γκάζι, άντεξε την πίεση του Ρομπέρτο Καρμπάγιες Μπαένα και πήρε την πρόκριση στους "8" του Barcelona Open με 2-0 σετ (5-7, 3-6).

Τσιτσιπάς: «Μου δίνει κίνητρο για μεγάλα πράγματα η χωμάτινη σεζόν»-ThemaSports
17/04 @ 15:39

Τσιτσιπάς: «Μου δίνει κίνητρο για μεγάλα πράγματα η χωμάτινη σεζόν»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θεωρεί ότι μπορεί να κάνει... κάτι καλό και στη Βαρκελώνη, ωστόσο δεν υποτιμάει τον Ράφα Ναδάλ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ