Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας, μίλησε το πρωί της Τετάρτης στον ΣΠΟΡ FM.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για την Β’ Κατηγορία: «Στην περσινή χρονιά ήμασταν στη Β’ Κατηγορία. Ουκ ολίγες φορές θίξαμε πολλά ζητήματα. Η διαφορά Α’ Κατηγορίας με Β’ είναι χαώδης. Υπάρχουν τριτοκοσμικές καταστάσεις. Θυμάμαι σε τουλάχιστον δύο αποδυτήρια δεν χωρούσαν όλοι οι παίκτες. Στη Χλώρακα η κερκίδα είχε σίδερα. Δεν είχε τουαλέτα ούτε νερό. Δεν ασχολείται κανένας. Όταν πέσαμε στη Β’ Κατηγόρια είχαμε απώλεια από τα τηλεοπτικά μόνο, 600 χιλιάδες ευρώ. Στην πετόσφαιρα βγήκαμε από το γήπεδο μας για να γίνει αναβάθμιση και δεν έχουμε που να πάμε».

Για τα διοικητικά, τον προπονητή και τον τ/δ: «Είμαστε πιο ξέγνοιαστοι. Αυτό μας δίνει την πολυτέλεια να οργανωθούμε καλύτερα για τη νέα σεζόν. Έχουμε ξεκινήσει δειλά δειλά τον προγραμματισμό μας για να μην περιμένουμε τα τέλη Μαΐου. Οι τρεις προτεραιότητες μας είναι το διοικητικό, ο τ/δ και ο προπονητής. Στο διοικητικό συμβούλιο θεωρώ ότι δεν θα έχουμε μεγάλες αλλαγές. Για τον τ/δ και προπονητή έχουμε πράξει τα δέοντα. Είμαστε σε καλό επίπεδο. Χρειάζονται λίγες μέρες. Πρέπει να κλείσουν αυτά τα ζητήματα. Είμαστε ευχαριστημένοι και από τον κ. Παπαϊωάννου και από τον κ. Πουρσαϊτίδη. Προσπαθούμε να παρέχουμε επαγγελματικές συνθήκες. Τους έχουμε πει πόσα χρήματα θα έχουν στη διάθεση τους για τον προγραμματισμό. Έχει μπει χρονοδιάγραμμα αλλά θέλω να το κρατήσουμε στα εσωτερικά μας. Σύντομα θα έχουμε εξελίξεις. Μέσα στο επόμενο 20ήμερο».

Για το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων: «Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο. Στα τελευταία δύο παιχνίδια στην έδρα μας πληρώσαμε και από την τσέπη μας τις διαιτησίες. Βλέπουμε τους ορισμούς. Παίζουμε Μ. Πέμπτη και Τρίτη του Πάσχα. Η Νέα Σαλαμίνα γιορτάζει φέτος τα 75χρονα της. Προγραμματίσαμε εκδήλωση στις 8/4 και μας όρισαν παιχνίδι με την Καρμιώτισσα. Είναι ενοχλητικό. Είμαστε σε συνεννόηση με την ομάδα της Καρμιώτισσας και λογικά δεν υπάρχει πρόβλημα για κοινό αίτημα».

Για την προετοιμασία της ομάδας: «Θα έχουμε τριήμερο ρεπό. Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή».

 
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καζαμίας για Β' γκρουπ: «Δεν μπορεί η λύση να είναι τα μονά παιχνίδια σε ουδέτερη έδρα»-ThemaSports
23/04 @ 11:18

Καζαμίας για Β' γκρουπ: «Δεν μπορεί η λύση να είναι τα μονά παιχνίδια σε ουδέτερη έδρα»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας, ο οποίος αναφέρθηκε ανάμεσα σε άλλα, για τον τρόπο διεξαγωγής του Β' γκρουπ.

Φερνάντεζ και την νέα σεζόν στην Σαλαμίνα-ThemaSports
20/04 @ 09:50

Φερνάντεζ και την νέα σεζόν στην Σαλαμίνα

Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν ανανέωση συνεργασίας με τον Ισπανό

«Έχω μία τακτική και θα συνεχίσω να την έχω»-ThemaSports
19/04 @ 21:09

«Έχω μία τακτική και θα συνεχίσω να την έχω»

Διαβάστε τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με την Δόξα ο προπονητής της Νέας Σαλαμίνας, Χριστόδουλος Χριστοδούλου.

ΚΑΖΑΜΙΑΣ: «Τολμώ να πω ότι είμαστε σε εξαιρετικά καλό δρόμο, η κάθε περίπτωση έχει της δικές τις ιδιαιτερότητες»-ThemaSports
19/04 @ 14:09

ΚΑΖΑΜΙΑΣ: «Τολμώ να πω ότι είμαστε σε εξαιρετικά καλό δρόμο, η κάθε περίπτωση έχει της δικές τις ιδιαιτερότητες»

Ο Γιώργος Καζαμίας παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα της Αμμοχώστου…

Έσκασε και η ανακοίνωση για Μελίσσα!-ThemaSports
16/04 @ 20:33

Έσκασε και η ανακοίνωση για Μελίσσα!

Μετά το βίντεο... έσκασε και η ανακοίνωση για Μελίσσα!

Μελίσσας... 2025!-ThemaSports
16/04 @ 18:33

Μελίσσας... 2025!

Στη Νέα Σαλαμίνα μέχρι το 2025 ο Νίκος Μελίσσας.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ