Έριξε τριάρα στο ντέρμπι κι ανέβηκε τριάδα η Χαρτς
Μια «καταιγιστική» Χαρτς νίκησε 3-1 στην έδρα της Χιμπέρνιαν στο ντέρμπι του Εδιμβούργου για την πέμπτη αγωνιστική της Scottish Premier κι ανέβηκε στην τρίτη θέση.




Μία εξ αναβολής αναμέτρηση έφερε... μεγάλες επιπλοκές στη βαθμολογία της Ευρωλίγκας!
Η Αρμάνι Μιλάνο με μία ακόμη κατάθεση ψυχής πέρασε από την έδρα της Φενέρ με σκορ 82-75 και πέτυχε την 7η νίκη της στις τελευταίες 8 αναμετρήσεις, διατηρώντας ζωντανό το... θαύμα που θα χρειαστεί για να προκριθεί στους «8»!
Οι Τούρκοι, αντίθετα, με την ήττα αυτή, η οποία είναι η δεύτερη συνεχόμενη, έπεσαν στο 17-12 και είδαν τη ζωή τους να... δυσκολεύει ακόμη περισσότερο όσον αφορά το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.
Συγκεκριμένα, η Μονακό, που βρίσκεται στην τέταρτη θέση, έχει δύο νίκες παραπάνω (19-10), επομένως μπορεί να αρχίσει να αισθάνεται σχετικά αισιόδοξη για τη θέση της στην τετράδα, αν και οι Τούρκοι έχουν την πιθανή ισοβαθμία υπέρ τους.

Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις