Την αποχώρηση του Χόρχε Σαμπάολι από την τεχνική της ηγεσία ανακοίνωσε σήμερα (21/03) η διοίκηση της Σεβίλλης.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Παρελθόν από τον πάγκο της Σεβίλλης αποτελεί πλέον ο Χόρχε Σαμπάολι, όπως έκανε και επίσημα γνωστό σήμερα (21/03) η διοίκηση της ισπανικής ομάδας.

Mετά και τη χθεσινή ήττα από την Χετάφε, ο σύλλογος της Ανδαλουσίας είναι μόλις δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, με αποτέλεσμα ο Αργεντινός προπονητής να πληρώσει το… μάρμαρο. 

Αυτό ήταν το δεύτερο πέρασμα του Σαμπάολι από την Σεβίλλη, μετρώντας σε αυτό το διάστημα 31 παιχνίδια σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις.

Ο διάδοχος του 63χρονου κόουτς δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, ωστόσο η σημερινή προπόνηση της ισπανικής ομάδας θα διεξαχθεί κανονικά.
 

 

 
Πηγή: www.sport-fm.gr
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι σουηδικές ομάδες βροντοφώναξαν «ΟΧΙ» στην εισαγωγή του VAR στο πρωτάθλημά τους-ThemaSports
26/04 @ 16:14

Οι σουηδικές ομάδες βροντοφώναξαν «ΟΧΙ» στην εισαγωγή του VAR στο πρωτάθλημά τους

Το VAR είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου όμως για κάποιους δεν υφίσταται καν ως παρόν, με την σουηδική ομοσπονδία να αποφασίζει να αποσύρει την ιδέα εισαγωγής του μετά από ισχυρό μπλόκο από την πλειονότητα των ομάδων της χώρας.

Ξέσπασμα Ράσφορντ στο Twitter, για τη βροχή αρνητικών σχολίων εις βάρος του - «Αρκετά»!-ThemaSports
26/04 @ 15:19

Ξέσπασμα Ράσφορντ στο Twitter, για τη βροχή αρνητικών σχολίων εις βάρος του - «Αρκετά»!

Ο Μάρκους Ράσφορντ έχει δεχτεί σφοδρή κριτική για τις αγωνιστικές του επιδόσεις με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν και ο ίδιος ζήτησε να σταματήσει άμεσα αυτή η κατάσταση, μέσω μηνύματός του στο Twitter.

Κουλούρης: Έφτασε τα 17 γκολ, τον κοστολογεί στα έξι εκατομμύρια ευρώ η Πόγκον!-ThemaSports
26/04 @ 12:10

Κουλούρης: Έφτασε τα 17 γκολ, τον κοστολογεί στα έξι εκατομμύρια ευρώ η Πόγκον!

Ο Ευθύμης Κουλούρης διάγει εντυπωσιακή σεζόν με την Πόγκον, όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας του (17 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις) και τρίτος συνολικά στο πρωτάθλημα Πολωνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πόγκον τον κοστολογεί στα 6 εκατομμύρια ευρώ!

Απειλή λόγω της κυβερνητικής παρέμβασης: Η Εθνική Ισπανίας εκτός EURO και οι σύλλογοι της χώρας εκτός διοργανώσεων της UEFA!-ThemaSports
26/04 @ 11:44

Απειλή λόγω της κυβερνητικής παρέμβασης: Η Εθνική Ισπανίας εκτός EURO και οι σύλλογοι της χώρας εκτός διοργανώσεων της UEFA!

Το σκάνδαλο διαφθοράς στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ισπανίας και η κυβερνητική εποπτεία βάζουν σε κίνδυνο την εθνική ομάδα της χώρας και την παρουσία της στο EURO, όπως επίσης απειλούν τους συλλόγους και την συμμετοχής τους στις διοργανώσεις της UEFA.

Serie A: Πρώτη φορά στην ιστορία διαιτητική ομάδα με γυναίκες!-ThemaSports
26/04 @ 11:05

Serie A: Πρώτη φορά στην ιστορία διαιτητική ομάδα με γυναίκες!

Γράφεται ιστορία στη Serie A, αφού στο παιχνίδι της Ίντερ με την Τορίνο θα το διευθύνει διαιτητική ομάδα που θα αποτελείται μόνο από γυναίκες.

ΞΕΣΠΑΣΜΑ Φαν Ντάικ: «Eίναι απαράδεκτο, δεν μπορούμε να κερδίσουμε κανέναν τίτλο έτσι»-ThemaSports
26/04 @ 10:00

ΞΕΣΠΑΣΜΑ Φαν Ντάικ: «Eίναι απαράδεκτο, δεν μπορούμε να κερδίσουμε κανέναν τίτλο έτσι»

Απογοητευμένος μετά την ήττα της Λίβερπουλ από την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» δήλωσε ο αρχηγός των «κόκκινων», Βιρτζίλ Φαν Ντάικ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ