Εκεί που ο ΑΠΟΕΛ για πρώτη φορά έχασε βαθμούς σε δεύτερο συνεχόμενο ματς επί Βλάνταν Μιλόγεβιτς η ΑΕΚ... αρνείται να εκμεταλλευτεί τις απώλειες των γαλαζοκίτρινων.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ομάδα της Λευκωσίας... τελικά αξιοποίησε τις ήττες των Λαρνακέων και αύξησε τη διαφορά στους 4 βαθμούς έχοντας το πλεονέκτημα στη μάχη του τίτλου.

Η ισοπαλία με την Πάφο στο ΓΣΠ προβλημάτισε όμως στον ΑΠΟΕΛ αυτό που κρατούν είναι η αύξηση της απόσταση από τη δεύτερη θέση σε μια περίοδο που ακολουθεί η... ευεργετική διακοπή του πρωταθλήματος.

Σε αυτή την περίοδο οι γαλαζοκίτρινοι θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και παράλληλα με την επιστροφή στις προπονήσεις να δουλέψουν με στόχο να εμφανιστούν κατάλληλα προετοιμασμένη στον πρώτο από τους εναπομείναντες τελικούς, κόντρα στην ΑΕΚ εκτός έδρας.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά την ΑΕΚ στην 3η αγωνιστική των πλέι οφ, θα ακολουθήσουν οι αγώνες με Απόλλωνα στο ΓΣΠ και Άρη εκτός έδρας στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής του α' γύρου των πλέι οφ.

Καρώ, Σατσιάς, Εφραίμ και Μπέλετς θα απουσιάζουν λόγω των κλήσεων στις εθνικές ομάδες, ενώ την Τετάρτη οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στον Αρχάγγελο για προπονήσεις.

Οι Ντάλσιο και Δώνης θα προλάβουν το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Κοσταντίνοφ ακολουθεί πρόγραμμα φυσιοθεραπείας την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται ότι θα ανεβάσει ρυθμούς με την κατάσταση του να αξιολογείται, ενώ ο Μπεν ακολουθεί πρόγραμμα εκγύμνασης με τις πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι στην Αρένα να είναι υπέρ του.

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Έτσι σήκωσε το ΚΥΠΕΛΛΟ ο ΑΠΟΕΛ στα Κ19 - Τα έξι γκολ και όλες οι φάσεις!-ThemaSports
26/04 @ 14:51

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Έτσι σήκωσε το ΚΥΠΕΛΛΟ ο ΑΠΟΕΛ στα Κ19 - Τα έξι γκολ και όλες οι φάσεις!

Τα στιγμιότυπα από τη νίκη του ΑΠΟΕΛ με 4-2 στον τελικό Κυπέλλου Κ19 επί της ΕΝΠ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Το νέο Orange Shop άνοιξε σε κεντρική λεωφόρο της Λευκωσίας!-ThemaSports
26/04 @ 12:31

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Το νέο Orange Shop άνοιξε σε κεντρική λεωφόρο της Λευκωσίας!

Το Orange Shop μετακόμισε στη Λεωφόρο Σταυρού στη Λευκωσία και μπαίνει σε νέα εποχή.

Κυπελλούχος ο γιος του «Μιχαλάκη»!-ThemaSports
26/04 @ 10:00

Κυπελλούχος ο γιος του «Μιχαλάκη»!

Πήγε κι ο Μιχάλης Κωνσταντίνου χθες στο Δασάκι, για να παρακολουθήσει το παιδί του. Ο 18χρονος (7/9/2005) Ιωάννης Κωνσταντίνου, αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ. Η Β’ ομάδα των γαλαζοκίτρινων κατέκτησε το κύπελλο χθες βράδυ, κερδίζοντας στον τελικό την αντίστοιχη ομάδα της ΕΝΠ με 4-2 στην παράταση (κανονική διάρκεια 2-2).

Ο Παναγιώτης Καττιρτζής πολυτιμότερος του τελικού κυπέλλου Νέων Κ-19-ThemaSports
25/04 @ 23:23

Ο Παναγιώτης Καττιρτζής πολυτιμότερος του τελικού κυπέλλου Νέων Κ-19

Ο Παναγιώτης Καττιρτζής του ΑΠΟΕΛ αναδείχτηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής του τελικού Νέων Κ-19 Cablenet αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Έκτη παρουσία για τον ΑΠΟΕΛ Κ-19 σε τελικό-ThemaSports
25/04 @ 16:35

Έκτη παρουσία για τον ΑΠΟΕΛ Κ-19 σε τελικό

Έκτη παρουσία με τη φετινή για τον ΑΠΟΕΛ σε τελικό Κυπέλλου Νέων Κ-19 που με αντίπαλο την ΕΝ Παραλιμνίου διεκδικεί το τέταρτο τρόπαιο της ιστορίας του.

Χημείες!-ThemaSports
25/04 @ 13:45

Χημείες!

Στα δύο τελευταία ματς δεν έκανε χημείες ο Σα Πίντο και αυτό ευνόησε την ομάδα

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ