Themasports.com
20/03/23, 20:30
Καλοδεχούμενα τα... δώρα, όμως χρειάζεται δουλειά

Εκεί που ο ΑΠΟΕΛ για πρώτη φορά έχασε βαθμούς σε δεύτερο συνεχόμενο ματς επί Βλάνταν Μιλόγεβιτς η ΑΕΚ... αρνείται να εκμεταλλευτεί τις απώλειες των γαλαζοκίτρινων.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ομάδα της Λευκωσίας... τελικά αξιοποίησε τις ήττες των Λαρνακέων και αύξησε τη διαφορά στους 4 βαθμούς έχοντας το πλεονέκτημα στη μάχη του τίτλου.
Η ισοπαλία με την Πάφο στο ΓΣΠ προβλημάτισε όμως στον ΑΠΟΕΛ αυτό που κρατούν είναι η αύξηση της απόσταση από τη δεύτερη θέση σε μια περίοδο που ακολουθεί η... ευεργετική διακοπή του πρωταθλήματος.
Σε αυτή την περίοδο οι γαλαζοκίτρινοι θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και παράλληλα με την επιστροφή στις προπονήσεις να δουλέψουν με στόχο να εμφανιστούν κατάλληλα προετοιμασμένη στον πρώτο από τους εναπομείναντες τελικούς, κόντρα στην ΑΕΚ εκτός έδρας.
Υπενθυμίζουμε ότι μετά την ΑΕΚ στην 3η αγωνιστική των πλέι οφ, θα ακολουθήσουν οι αγώνες με Απόλλωνα στο ΓΣΠ και Άρη εκτός έδρας στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής του α' γύρου των πλέι οφ.
Καρώ, Σατσιάς, Εφραίμ και Μπέλετς θα απουσιάζουν λόγω των κλήσεων στις εθνικές ομάδες, ενώ την Τετάρτη οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές θα επιστρέψουν στον Αρχάγγελο για προπονήσεις.
Οι Ντάλσιο και Δώνης θα προλάβουν το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο Κοσταντίνοφ ακολουθεί πρόγραμμα φυσιοθεραπείας την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται ότι θα ανεβάσει ρυθμούς με την κατάσταση του να αξιολογείται, ενώ ο Μπεν ακολουθεί πρόγραμμα εκγύμνασης με τις πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι στην Αρένα να είναι υπέρ του.
Βαθμολογίες
Ομάδα |
Αγώνες |
Βαθμολογία |
---|---|---|
α' όμιλος | ||
![]() ΑΡΗΣ |
36 |
74 |
![]() ΑΠΟΕΛ |
36 |
71 |
![]() ΑΕΚ |
36 |
66 |
![]() ΠΑΦΟΣ |
36 |
63 |
![]() ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ |
36 |
62 |
![]() ΟΜΟΝΟΙΑ |
36 |
49 |
Β' Όμιλος | ||
![]() ΑΝΟΡΘΩΣΗ |
40 |
63 |
![]() Ν. ΣΑΛΑΜΙΝΑ |
40 |
58 |
![]() ΑΕΛ |
40 |
49 |
![]() ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ |
40 |
48 |
![]() ΔΟΞΑ |
40 |
39 |
![]() ΕΝΠ |
40 |
37 |
![]() ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛ. |
40 |
34 |
![]() ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ |
40 |
28 |