Βαρύς αναμένεται ο πέλεκυς στον Σέρβο, επιθετικό της Φούλαμ, Αλεξάνταρ Μίτροβιτς μετά την αποβολή του με απευθείας κόκκινη κάρτα στην ήττα της ομάδας του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Ολντ Τράφορντ» για την προημιτελική φάση του FA Cup.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Υπενθυμίζεται πως ο 28χρονος επιθετικός αντίκρισε την κόκκινη κάρτα μετά από διαπληκτισμό του με τον διαιτητή της αναμέτρησης, Κρις Κάβανο. Συγκεκριμένα μετά από την απόφαση του Κάβαναγκ να υποδείξει με την βοήθεια του VAR, πέναλτι υπέρ των «κόκκινων διαβόλων» ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Λονδίνου επιτέθηκε φραστικά στον διαιτητή τον οποίο και στη συνέχεια έσπρωξε.


Στην ίδια φάση, ο Κάβανο έβγαλε από το τσεπάκι του 3 φορές την κόκκινη κάρτα, καθώς εκτός από τον Μίτροβιτς, έδειξε την άγουσα για τα αποδυτήρια τόσο στο Γουίλιαν, ο οποίος είχε υποπέσει στην παράβαση του πέναλτι όσο και στον προπονητή της ομάδας, Μάρκο Σίλβα.

Η συμπεριφορά του βαλκάνιου πρώην επιθετικού των Άντερλεχτ και Νιουκάστλ, χαρακτηρίζεται τουλάχιστον απαράδεκτη και έχει προκαλέσει σωρεία αρνητικών σχολίων στο Νησί ,με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως εξετάζεται ποινή ακόμα και δέκα αγωνιστικών.

Ταυτόχρονα , ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, που επίσης αποβλήθηκε ζήτησε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου συγγνώμη τόσο για τη δική του, όσο και για την αντίδραση του ποδοσφαιριστή του, ενώ τόνισε πως ελπίζει οι αρμόδιοι να μην εξαντλήσουν την αυστηρότητα τους στην τιμωρία του Μίτροβιτς, καθώς θα πρόκειται περί σημαντικής αδικίας.

«Δεν είδα κάτι τόσο κακό. Ναι, ο Μίτροβιτς έσπρωξε τον διαιτητή, ενώ θα έπρεπε να ελέγξει τα συναισθήματα του. Έχουμε δει την εικόνα και θα μιλήσουμε μαζί του. Ελπίζω οι αρμόδιοι, να αντιμετωπίσουν την υπόθεση με την σοβαρότητα που της αρμόζει και να κρίνουν με δίκαιο τρόπο τον ποδοσφαιριστή μας.

Η ιστορία με τον Κρις Κάβαναγκ είναι πολύ δύσκολη φέτος, δυστυχώς φέτος είμαστε πολύ άτυχοι μαζί του, απλά δεν καταλαβαίνω κάποιες αποφάσεις του.

Φυσικά πρέπει να ελέγχουμε τα συναισθήματα μας. Είμαστε άνθρωποι αλλά πρέπει να σεβόμαστε τη δουλειά μας και το παιχνίδι. Σε αυτή την περίπτωση αντίκρισα την κόκκινη κάρτα επειδή βγήκα έξω από τα όρια του πάγκου μου και όχι για τα λόγια μου. Δεν θα πω ψέματα, φώναξα στον διαιτητή και δεν του μίλησα με τον καλύτερο τρόπο, η απόφαση ήταν δίκαιη αλλά δεν με άκουσε. Αποβλήθηκα γιατί βγήκα έξω από τον επιτρεπόμενο χώρο».

 

Sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

H «κουτουλιά» που έστειλε φυλακή τον Ντάνκαν Φέργκιουσον, αλλά δεν τιμωρήθηκε καν με κάρτα! -ThemaSports
16/04 @ 18:19

H «κουτουλιά» που έστειλε φυλακή τον Ντάνκαν Φέργκιουσον, αλλά δεν τιμωρήθηκε καν με κάρτα!

16 Απριλίου 1994: Ο Ντάνκαν Φέργκιουσον ρίχνει κουτουλιά στον αμυντικό της Ρέιθ Ρόβερς, Τζον ΜακΣτέι σε αναμέτρηση για το πρωτάθλημα Σκωτίας. Μία ενέργεια που λίγους μήνες αργότερα θα τον οδηγήσει στη φυλακή και θα γίνει έτσι ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην Βρετανία που καταδικάζεται σε φυλάκιση για χτύπημα εντός αγωνιστικού χώρου.

Μάρτιν Νταλίν: Σημείο αναφοράς-ThemaSports
16/04 @ 14:31

Μάρτιν Νταλίν: Σημείο αναφοράς

Η σχετική δημογραφική καταγραφή ξεκινάει στη Σουηδία στα μέσα της δεκαετίας του ‘80.

Το αστέρι της Λίβερπουλ έχει γερό στομάχι, αλλά θέλει πολλά σκαλοπάτια ακόμη, -ThemaSports
16/04 @ 15:09

Το αστέρι της Λίβερπουλ έχει γερό στομάχι, αλλά θέλει πολλά σκαλοπάτια ακόμη,

Δεν είναι υπεύθυνος ο Κλοπ για το αν θα φύγει ή όχι. Το να είσαι βασικός στην Λίβερπουλ ή έστω να ανήκεις στο ροτέισον της είναι μία δύσκολη υπόθεση, η μάχη θα κριθεί σε ένα διαφορετικό πλαίσιο για τον νεαρό παίκτη.

Κλειδωμένο το deal με την Γιουβέντους να παίρνει τον παίκτη-ThemaSports
16/04 @ 15:28

Κλειδωμένο το deal με την Γιουβέντους να παίρνει τον παίκτη

Και να χαλάει μία ωραία ποδοσφαιρική σχέση. Εξαιρετικά κοντά στην απόκτηση παίκτη της Λάτσιο βρίσκεται η Γιουβέντους καθώς οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα.

Γιουνάιτεντ, η ανοικοδόμηση: Αυτοί είναι οι τρεις πιθανοί αντικαταστάτες Μαγκουάιρ - Βαράν-ThemaSports
16/04 @ 16:06

Γιουνάιτεντ, η ανοικοδόμηση: Αυτοί είναι οι τρεις πιθανοί αντικαταστάτες Μαγκουάιρ - Βαράν

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να προχωρήσει σε σοβαρές αλλαγές στην άμυνά της ολοκληρώνοντας εκτός απροόπτου τη συνεργασία της με Βαράν και Μαγκουάιρ.

Τσάβι Αλόνσο: Κέρδισε σαν να ήταν βιντεοπαιχνίδι, το στοίχημα που βγήκε και η ιστορική μετάλλαξη-ThemaSports
16/04 @ 17:03

Τσάβι Αλόνσο: Κέρδισε σαν να ήταν βιντεοπαιχνίδι, το στοίχημα που βγήκε και η ιστορική μετάλλαξη

Ο Ισπανός τεχνικός κατάφερε κάτι που δύσκολα γίνεται αντιληπτό, οι αγώνες συνεχίζονται και είναι μόνο η αρχή.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ