Themasports teamΤα 60 γκολ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε ο Μπρούνο Φερνάντες, βάζοντας το όνομά του στη 19η θέση της λίστας με τους κορυφαίους σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Εκ των πρωταγωνιστών στη φετινή Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Μπρούνο Φερνάντες έδειξε ξανά το πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα του, σκοράροντας δύο φορές στον χθεσινό (19/3) προημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, κόντρα στη Φούλαμ.
Μάλιστα, με τα δύο αυτά γκολ που πέτυχε, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έφτασε τα 60 με τη φανέλα της ομάδας στην οποία εντάχθηκε τον Ιανουάριο του 2020, βάζοντας το όνομά του στην πρώτη εικοσάδα της λίστας με τους κορυφαίους σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου!
Συγκεκριμένα, ο Φερνάντες ξεπέρασε τους Ρόμπιν Φαν Πέρσι (58 γκολ σε 105 εμφανίσεις) και Τσιτσαρίτο (59 γκολ σε 157 εμφανίσεις) και ανέβηκε στη 19η θέση της λίστας, ενώ πλέον μπροστά του έχει τον Ντουάιτ Γιορκ, ο οποίος είχε πετύχει 66 γκολ για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Να θυμίσουμε ότι κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου είναι ο Γουέιν Ρούνεϊ, με 253 γκολ, ενώ οι μόνοι που βρίσκονται στην τωρινή ομάδα και έχουν σκοράρει περισσότερες φορές από τον Φερνάντες, είναι οι Ράσφορντ (120 γκολ σε 347 παιχνίδια) και Μαρσιάλ (85 γκολ σε 283 παιχνίδια).
sport-fm.gr
Η ΑΕΚ υποδέχεται (17:00) την Ομόνοια Αραδίππου για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος και το Τhemasports σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
09/11 @ 10:58
Παγκόσμιο σάλο έχει προκαλέσει η υπόθεση του 21χρονου Αντρέας Σιέλντερουπ, διεθνούς Νορβηγού ποδοσφαιριστή και συμπαίκτη του Βαγγέλη Παυλίδη στην Μπενφίκα, ο οποίος κατηγορείται για διανομή σεξουαλικού υλικού που απεικονίζει ανήλικο άτομο.
09/11 @ 09:54
Ο Μέσι έδωσε παράσταση με 2 γκολ και 2 ασίστ, οδηγώντας την Ίντερ Μαϊάμι στο 4-0 επί της Νάσβιλ και στα ημιτελικά της Ανατολής στο MLS.
08/11 @ 23:59
Με… latin ταμπεραμέντο η Τσέλσι κατάφερε να φτάσει άκοπα στο 3-0 επί της Γουλβς στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για την 11η αγωνιστική της Premier League.
08/11 @ 23:52
Την ευκαιρία να πατήσει μόνη στην κορυφή έχασε το βράδυ του Σαββάτου (08/11) η Μίλαν, με τους «ροσονέρι» να μένουν στο εκτός έδρας 2-2 με αντίπαλο την Πάρμα και ενώ ήταν στο 0-2 στο 25ο λεπτό.
08/11 @ 22:01
Η Σάντερλαντ απέδειξε πως είναι πολύ σκληρή για να «πεθάνει» και έδειξε μεγαλοπρεπές και… σοκαριστικό stop στην Άρσεναλ με το τελικό 2-2 στο 94’! Έκαναν ανατροπή οι «κανονιέρηδες», αλλά… γκέλαραν.
08/11 @ 20:42
Τέλος στο μυθικό σερί 16 απανωτών νικών της Μπάγερν Μονάχου, έβαλε η Ουνιόν Βερολίνου, με τους Βαυαρούς να γλιτώνουν στο 90+3’ την ήττα χάρη σε ακόμη ένα τέρμα του καυτού Χάρι Κέιν για το τελικό 2-2.
BEST OF THEMASPORTS