Ευρωλίγκα: Ολοκληρώνεται η 14η αγωνιστική με ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ αναμετρήσεις
Τρεις σημαντικές αναμετρήσεις, συμπληρώνουν εκείνη του Παναθηναϊκού με τη Βαλένθια στο πρόγραμμα της Παρασκευής για τη 14η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.


Είχε καλή χημεία με τον Ματιέ Πειμπέρνς, ο οποίος ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο «καθάρισε» μερικές φάσεις που πάτησε με αξιώσεις στην περιοχή ο Κακουλής.
Για τον Εκπολό, είναι φυσιολογικό να τρίβουν τα χέρια τους, αυτοί που τον επέλεξαν πριν δυο μήνες, φέρνοντας τον στο Κολόσσι.
Έχει μέρες να σκεφτεί ο Μπογκτάν Αντόνε, για τον σχηματισμό της άμυνας στο ντέρμπι με τον Άρη. Επιστρέφει ο Ρομπέρζ, χάνει για το υπόλοιπο της σεζόν τον Χαμάς.
Αν δεν ήταν… προχωρημένης (ποδοσφαιρικά) ηλικίας ο «Ρόμπι», ενδεχομένως να σκεφτόταν το σενάριο να τον βάλει αριστερό μπακ και να διατηρήσει το δίδυμο Πειμπέρνς-Εκπολό στις θέσεις στόπερ.
Δεν αποκλείεται ο Νιγηριανό-Ισπανός, να παίξει αριστερό μπακ και ένας εκ των Φιλιώτη, Μαυρία να κινείται δεξιά.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις