Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε τις ευκαιρίες που είχε ο Ολυμπιακός να καθαρίσει νωρίτερα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που έδειξε να αντιμετωπίζει ο Σλούκας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε τις ευκαιρίες που είχε ο Ολυμπιακός να καθαρίσει νωρίτερα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα που έδειξε να αντιμετωπίζει ο Σλούκας.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

 
 


Για το αν ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα: «Δεν είμαι σίγουρος, γιατί είχαμε πολλές ευκαιρίες να καθαρίσουμε νωρίτερα, αλλά τελικά έγινε δύσκολα με το σουτ του Μπέικον που μας έβαλε πίεση. Ήταν ένα παιχνίδι που δεν έχει τόσο μεγάλη βαθμολογική σημασία, μην κρυβόμαστε, θεωρούμε ότι είχαμε πάρει το πλεονέκτημα, αλλά για λόγους γοήτρου πάντα θες να κερδίζεις και για αυτό είναι σημαντικό»

Για το ότι έδειξε αντίδραση: «Έχουμε καλή ομάδα, έχει αποδειχτεί επανειλημμένως. Θέλαμε να βάλουμε τον Σλούκα να παίξει για να βρει ρυθμό.

Για το αν είχε πρόβλημα ο Κώστας Σλούκας στο τέλος: «Είχε στη γάμπα του ένα πρόβλημα, αλλά νομίζω δεν θα είναι κάτι σοβαρό, πιο πολύ να προστατευτεί ήθελε».

Για τη συνέχεια στην Ευρωλίγκα: «Είμαστε πρώτοι στην Ευρωλίγκα πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος. Παλεύουμε για το πλεονέκτημα έδρας, που είναι πολύ σημαντικό επίτευγμα για την ομάδα μας. Στόχο είχαμε να περάσουμε στους οκτώ και όπως βλέπετε έχουμε πάει καλύτερα. Έχουμε καλή ομάδα και θα κυνηγήσουμε μέχρι τέλους το πλεονέκτημα»

sport-fm.gr

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

EuroLeague - Μάικ Τζέιμς: Ο πρώτος MVP του οποίου η ομάδα δεν προκρίθηκε στο Final Four-ThemaSports
14/05 @ 14:53

EuroLeague - Μάικ Τζέιμς: Ο πρώτος MVP του οποίου η ομάδα δεν προκρίθηκε στο Final Four

Ο Μάικ Τζέιμς έγραψε ιστορία με την ανάδειξή του σε MVP της EuroLeague, αφού έγινε μόλις ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του θεσμού που κατακτάει το σχετικό βραβείο ενώ η ομάδα του απέτυχε να προκριθεί στο Final Four.

Επίσημο: Στην Μπασκόνια μέχρι το 2028 ο Χάουαρντ-ThemaSports
14/05 @ 12:10

Επίσημο: Στην Μπασκόνια μέχρι το 2028 ο Χάουαρντ

Ο Μάρκους Χάουαρντ είναι από σήμερα (14/05) και με την… βούλα παίκτης της Μπασκόνια μέχρι το καλοκαίρι του 20208, όπως έκανε γνωστό η ισπανική ομάδα.

Άσχημες εικόνες: Οπαδοί έδειραν παίκτες σε αγώνα μπάσκετ τοπικού της Εύβοιας (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
14/05 @ 09:59

Άσχημες εικόνες: Οπαδοί έδειραν παίκτες σε αγώνα μπάσκετ τοπικού της Εύβοιας (ΒΙΝΤΕΟ)

Άγριο ξύλο σε αγώνα μπάσκετ στην Εύβοια, με παίκτες να πέφτουν θύμα ξυλοδαρμού.

Λιόλιος: "Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλει να είναι στην Εθνική, ο Σπανούλης εμπνέει"-ThemaSports
11/05 @ 11:50

Λιόλιος: "Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλει να είναι στην Εθνική, ο Σπανούλης εμπνέει"

Ο Βαγγέλης Λιόλιος φιλοξενήθηκε στο ελληνόφωνο του κρατικού αυστραλιανού ραδιοφώνου και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Εθνική Ελλάδα, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Βασίλη Σπανούλη.

Η Μπαρτσελόνα "χρυσώνει" τον Χεζόνια σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα δίνοντάς του το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην Ευρώπη-ThemaSports
11/05 @ 11:15

Η Μπαρτσελόνα "χρυσώνει" τον Χεζόνια σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα δίνοντάς του το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην Ευρώπη

Σύμφωνα με σειρά ισπανικών δημοσιευμάτων η Μπαρτσελόνα μπήκε στην κούρσα διεκδίκησης του Μάριο Χεζόνια και του δίνει ένα χρυσό συμβόλαιο για να τον κάνει δικό τους, αφού φέρεται να θέλει να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην Ευρώπη.

Γιαννακόπουλος για Ναν: «Στον δικό μου πάνθεον με Στόικο και Αλβέρτη»-ThemaSports
10/05 @ 15:36

Γιαννακόπουλος για Ναν: «Στον δικό μου πάνθεον με Στόικο και Αλβέρτη»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για μία ακόμα φορά αποθέωσε τον Κέντρικ Ναν.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ