Σκόραρε ο Δουβίκας, αλλά τούμπαρε την Ουτρέχτη στο 94' και πήρε σπουδαία νίκη η Γκόου Αχέντ Ινγκλς!

Σκόραρε ο Δουβίκας, αλλά τούμπαρε την Ουτρέχτη στο 94' και πήρε σπουδαία νίκη η Γκόου Αχέντ Ινγκλς!

Ο Δουβίκας πέτυχε το 13ο γκολ του στο πρωτάθλημα Ολλανδίας, αλλά η Ουτρέχτη δέχτηκε ήττα-σοκ από την Γκόου Αχέντ Ινγλς και παρέμεινε στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μπορεί ο Δούβικας να έφτασε σε ένα ιστορικό ρεκόρ, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν ανάλογα για την Ουτρέχτη, η οποία γνώρισε ήττα-σοκ από την Γκόου Αχέντ Ινγκλς στο 90+4' (1-2) και παρέμεινε στην 7η θέση του ολλανδικού πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας επιθετικός άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στο 41ο λεπτό της αναμέτρησης, εκτελώντας τον Ντε Λάνγκε με όμορφο πλασέ. Ωστόσο, λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου, ο Έντβαρσεν με πανέμορφη ενέργεια και ψύχραιμο πλασέ, έκανε το 1-1, με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στην ανάπαυλα.

 
 



Στο δεύτερο μέρος, η Ουτρέχτη πίεσε για να βρει το πολυπόθητο γκολ, χωρίς αυτή η προσπάθεια να έχει αποτέλεσμα. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι «αετοί» σόκαραν τους γηπεδούχους στο 90'+4', με τον Γουίλουμσον να πετυχαίνει ένα φανταστικό τέρμα και να δίνει μία πολύ σημαντική νίκη στην ομάδα του.

Αναλυτικά η 25η αγωνιστική:

Παρασκευή (17/3)
Φόλενταμ-Φορτούνα Σιτάρντ 2-1
(42' Έιτινγκ-52' Μπουρ)

Σάββατο (18/3)
Ουτρέχτη-Γκόου Αχέντ Ινγκλς 1-2
(41' Δουβίκας - 45'+3' Έντβαρσεν, 90'+4' Γουίλουμσον)
Έμεν-Σπάρτα Ρότερνταμ (19:45)
Βααλβάικ-Ναϊμέγκεν (22:00)

Κυριακή (19/3)

Χρόνινχεν-Χέρενφεν (13:15)
Άγιαξ-Φέγενορντ (15:30)
Εξέλσιορ-Καμπούρ (15:30)
Φίτεσε-Αϊντχόφεν (17:45)
Τβέντε-Άλκμααρ (21:00)

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ερυθρόλευκη αγκαλιά στα παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ερυθρόλευκη αγκαλιά στα παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επισκέφθηκαν το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών, μοίρασαν δώρα και χαρά σε παιδιά που νοσηλεύονται, στέλνοντας μήνυμα ανθρωπιάς λίγες ημέρες πριν το 2026.