Σε ρυθμούς προετοιμασίας μπαίνει και η Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων ενόψει του φιλικού αγώνα με την Ουγγαρία που είναι την Τρίτη 28 Μαρτίου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Οι προπονήσεις για το φιλικό θα αρχίσουν την ερχόμενη Δευτέρα 20 Μαρτίου και στην πρώτη κλήση του νέου μας Ομοσπονδιακού προπονητή Κωνσταντίνου Μακρίδη συμπεριλαμβάνονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:
ΑΕΛ: Ευάγγελος Ανδρέου, Κύπρος Νεοφύτου, Μιχάλης Κυριάκου
ΑΠΟΕΛ: Γιάννης Σατσιάς
Άρης: Κωνσταντίνος Χρυστοστόμου
Απόλλων: Γιώργος Ποντικού
Ακρίτας Χλώρακας: Σταύρος Γαβριήλ
Δόξα Κατωκοπιάς: Γιώργος Παυλίδης
Εθνικός Άχνας: Νικόλας Κουτσάκος
ΕΝ Παραλιμνίου: Δημήτρης Μαυρουδής, Παντελής Γαβριήλ, Φώτης Κοτσώνης
ΜΕΑΠ: Σέργιος Φενερίδης
Ολυμπιάς Λυμπιών: Μάριος Κοκκινόφτας
Ομόνοια Αραδίππου: Κωνσταντίνος Κουμπαρή
Ομόνοια Λευκωσίας: Ανδρέας Σάββα
ΠΟ Ξυλοτύμπου: Στέφανος Κίττος, Στυλιανός Βρόντης
ΠΑΕΕΚ: Ανδρέας Ευαγγέλου
Φούλαμ: Γιώργος Οκκάς
Παναθηναϊκός: Ευαγόρας Αντωνίου
Αννόβερο: Αντόνιο Φώτη
Jihlava: Ηρόδοτος Χριστοδούλου
Η πρώτη συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη τη Δευτέρα 20 Μαρτίου στο Κοινοτικό Στάδιο Καλού Χωριού Λάρνακας. Συγκέντρωση προπονητικής ομάδας 09:30, συγκέντρωση ποδοσφαιριστών 10:00 και προπόνηση 11:00 πμ.
Την Τρίτη η Εθνική μας θα προπονηθεί ξανά στο Κοινοτικό Στάδιο Καλού Χωριού και την Τετάρτη 22 Μαρτίου, στις 17:00 θα δώσει φιλικό παιχνίδι με την ΕΝ Παραλιμνίου στο Δημοτικό Στάδιο Τάσος Μάρκου.
Ο φιλικός αγώνας με την Ουγγαρία θα διεξαχθεί στο Στάδιο Εθνικού Άχνας στις 28/3 και ώρα 17:00.
Στον τελικό της 24ης Μαΐου στο ΓΣΠ, αν η Πάφος FC κερδίσει την ΑΕΚ και στεφθεί κυπελλούχος, θα κάνει το back to back και θα προστεθεί στην άτυπη λίστα με τις Κυπριακές ομάδες που έχουν κατακτήσει το τρόπαιο για δύο (ή περισσότερες) συνεχόμενες χρονιές.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/05 @ 18:06
Ο Κριστιάνο τζούνιορ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την εθνική Πορτογαλίας κ-15 και φυσικά το… μήλο θα έπεφτε κάτω απ’ τη μηλιά, με τον μικρό να φορά το «7» του μπαμπά.
03/05 @ 14:31
Περιφερειακές προπονήσεις για την Εθνική Κορασίδων Κ-17 θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα.
01/05 @ 11:45
Τρεις προπονήσεις θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη εβδομάδα η Εθνική μας ομάδα Παίδων Κ-16. Οι προπονήσεις θα γίνουν στα Πυργά τη Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη 5, 6 και 7 του Μάη.
25/04 @ 18:23
Τρεις περιφερειακές προπονήσεις για την ηλικία Κ-15 για τις επαρχίες Λάρνακας - Αμμοχώστου θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη εβδομάδα.
17/04 @ 11:15
Σε ρυθμούς προπονήσεων επιστρέφει η Εθνική μας ομάδα Κορασίδων Κ-17.
11/04 @ 19:50
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός πήγε να δει το Εθνικός - Καρμιώτισσα
BEST OF THEMASPORTS