Απόσπασμα από τη γραπτή δήλωση του κ. Μπογκντάν Αντόνε από το αυριανό Match Program του αγώνα με την Ομόνοια. "Ευελπιστώ ότι το γήπεδο θα γεμίσει και η παρουσία του κόσμου θα είναι έντονη. Είμαι σίγουρος ότι όσοι έρθουν δεν θα σταματήσουν λεπτό να τραγουδούν και ότι θα μας σπρώξουν στη νίκη. Περιμένω πολύ κόσμο στο γήπεδο, ίσως τη μεγαλύτερη προσέλευση από τη μέρα που ήρθαμε, και αναμένουμε ότι θα μας ωθήσουν προς τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό! Είναι κάτι το οποίο ονειρεύομαι, να βλέπω ένα γήπεδο γεμάτο το οποίο θα είναι "αφιλόξενο" για την κάθε ομάδα που θα έρχεται να αγωνιστεί στην έδρα μας!"
Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Χριστόφορος Τορναρίτης αναφέρεται στις τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης που σχετίζεται με τον Γιώργο Κούμα.
Η ΚΟΠ ΤV και ο τρόπος που έκανε τον διαμοιρασμό των χρημάτων στις ομάδες ο Γιώργος Κούμας, φαίνεται ότι περιλαμβάνονται στα σημεία που η ανεξάρτητη ποινική ανακρίτρια έκρινε ότι δεν λειτουργούσε σωστά (πολύ «λάϊτ» η φράση).