Ο Κωνσταντίνος Μακρίδης νέος προπονητής στην Εθνική Ελπίδων

Ο Κωνσταντίνος Μακρίδης νέος προπονητής στην Εθνική Ελπίδων

Η ΚΟΠ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κωνσταντίνου Μακρίδη στη θέση του προπονητή της Εθνικής Ελπίδων Κ21.


Ο Κωνσταντίνος Μακρίδης είναι 41 ετών και μέχρι πρόσφατα, ήταν προπονητής στον Απόλλωνα Λεμεσού.  Διέγραψε πετυχημένη καριέρα ως ποδοσφαιριστής αγωνιζόμενος μεταξύ άλλων στον Απόλλωνα, στην Ομόνοια, στον ΑΠΟΕΛ και στη Μέταλουργκ Ντόνετσκ.

Κατέγραψε  78 συμμετοχές στην Εθνική Ανδρών της οποίας διετέλεσε και αρχηγός ενώ αγωνίστηκε και σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες.

Αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντα του και θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Εθνικής την Τρίτη 28 Μαρτίου σε φιλικό αγώνα με την Ουγγαρία στο Δασάκι της Άχνας. 

Ο Κωνσταντίνος Μακρίδης θα καθοδηγήσει την Εθνική Ελπίδων στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ελπίδων 2025 της UEFA.

Η Κύπρος κληρώθηκε στον 8ο όμιλο και αντίπαλοι της θα είναι η Βοσνία Ερζεγοβίνη, η Σλοβενία, η Αυστρία και η Γαλλία. Οι επίσημες υποχρεώσεις αρχίζουν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. 

Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο Μακρίδη στην Εθνική μας ομάδα των Ελπίδων και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!
 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Εξελίσσεται σε… νέο Κούτσακο! Θα τον επαναφέρουν τώρα;

Εξελίσσεται σε… νέο Κούτσακο! Θα τον επαναφέρουν τώρα;

Τα έκανε όλα χθες βράδυ στο ΓΣΠ ο Σταύρος Γεωργίου.