Αντιστράφηκε η σειρά των παιχνιδιών Μπενφίκα και Ίντερ, δεν αλλάζουν γήπεδο οι «νερατζούρι»

Αντιστράφηκε η σειρά των παιχνιδιών Μπενφίκα και Ίντερ, δεν αλλάζουν γήπεδο οι «νερατζούρι»

Η εκτελεστική επιτροπή της UEFA αποφάσισε να αλλάξει τη σειρά των αγώνων μεταξύ Ίντερ και Μπενφίκα, έτσι ώστε να μην υπάρξουν περιπλοκές με την έδρα των «νερατζούρι».

Tελικά δεν θα χάσει το... γήπεδό της η Ίντερ!

Η εκτελεστική επιτροπή της UEFA αποφάσισε οι αγώνες μεταξύ Ίντερ και Μπενφίκα να διεξαχθούν αντίστροφα απ' ότι κληρώθηκαν, με αποτέλεσμα το πρώτο ματς να διεξαχθεί στο «Ντα Λουζ» και το δεύτερο στο «Τζουζέπε Μεάτσα».

Ο λόγος που συνέβη αυτό, είναι η συνύπαρξη Μίλαν και Ίντερ στα προημιτελικά, δύο ομάδων που έχουν το ίδιο γήπεδο. Σύμφωνα με τον κανονισμό της UEFA, δεν επιτρέπεται να γίνουν δύο αγώνες Champions League στο ίδιο στάδιο, εντός 48 ωρών. Κάτι που σημαίνει πως αν δεν υπήρχε αντιστροφή των αγώνων, μία από τις δύο, και εν προκειμένω οι «νερατζούρι» (λόγω του ότι ήταν σε κατώτερο γκρουπ δυναμικότητας όταν ξεκίνησε η σεζόν), θα χρειαζόταν να αλλάξει γήπεδο.

 

Πηγή: www.sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έσωσε τον βαθμό κόντρα στη Νιούκαστλ με ήρωα Ρομέρο η Τότεναμ!

Έσωσε τον βαθμό κόντρα στη Νιούκαστλ με ήρωα Ρομέρο η Τότεναμ!

Η Τότεναμ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στην έδρα της Νιούκαστλ, όμως τελικά κατάφερε να δραπετεύσει από το St. James' Park με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2), χάρη σε buzer-beater του Ρομέρο!

BEST OF THEMASPORTS