Νέες δηλώσεις την Παρασκευή από τον υπεύθυνο του τμήματος φούτσαλ της ΑΕΛ, Νικόλα Καρασαμάνη.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μίλησε το μεσημέρι στον Super Sport FM...

Για τον τίτλο τη φετινή περίοδο: «Από την ίδρυση του τμήματος ψάχναμε αυτόν τον τίτλο. Ήταν κάτι που το θέλαμε πολύ και είμαστε χαρούμενοι, διότι η ΑΕΛ, αυτό το ιστορικό σωματείο το άξιζε απόλυτα».

Για τον κόσμο και τα πανηγύρια: «Είχαμε περιορισμένο αριθμό ατόμων στη Λευκωσία, ωστόσο, ο κόσμος δίνει συγκινητικό παρών στις δοκιμασίες μας. Το πρώτο πρωτάθλημα μας έδωσε ώθηση, το πανηγυρίσαμε έξαλλα και δικαίως, καθώς κάναμε εξαιρετική σεζόν».

Για τα τμήματα υποδομής: «Τον καιρό της ποδοσφαιρικής ξηρασίας, εκείνοι που «κράτησαν» τους φιλάθλους της ΑΕΛ «ζεστούς», ήταν τα τμήματα των υποδομών. Εμείς είχαμε ένα τριετές πλάνο, πρώτο έτος θέλαμε οικονομική εξυγίανση, το δεύτερο «κτίσαμε» καλό κλίμα και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο, ενώ στη τρίτη σεζόν προσπαθήσαμε να φτάσουμε στην κορυφή και τα καταφέραμε ως ομάδα. Στον κόσμο δεν πρόκειται να υποσχεθούμε πολλά, όμως είναι καθήκον όλων να τιμήσουμε αυτή τη βαριά φανέλα. Η ΑΕΛ πρέπει να πρωταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα, οι στόχοι παραμένουν ίδιοι για τη νέα σεζόν δίχως υπερβολικά ανοίγματα στον οικονομικό τομέα».

Για τον κόσμο που στήριξε την ΑΕΛ στο Futsal: «Θέλω να καλέσω τον κόσμο που μας βοηθάει και είναι δίπλα μας. Θέλουμε να μας στηρίξει και με την παρουσία του, δεν είναι μόνο το οικονομικό «κομμάτι». Τους ευχαριστούμε πλήρως για τη στήριξη. Προσφέρουμε χρόνο στην ΑΕΛ, ωστόσο, όσοι είμαστε εκεί το θέλουμε πολύ, αγαπάμε την ΑΕΛ και αυτό που κάνουμε στο Futsal».

Για τη συνέχεια: «Ξεκινάει η προετοιμασία για το κύπελλο κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για τα εισιτήρια και τα υπόλοιπα οργανωτικά θέματα. Πάμε να «κτυπήσουμε» και αυτόν τον τίτλο, έχουμε «δίψα» για τίτλους».

Για το Champions League και τις ευρωπαϊκές δοκιμασίες: «Δεν κοιτάμε μόνο τις εγχώριες διοργανώσεις. Θα δηλώσουμε συμμετοχή στο Champions League, θέλουμε η ΑΕΛ να γίνει γνωστή και στην Ευρώπη. Χρειαζόμαστε και στήριξη από την πολιτεία, για να κάνουμε μία δυνατή ομάδα που θα διαφημίσει σωστά και την Κύπρο στο εξωτερικό. Σας ευχαριστούμε για την προβολή του αθλήματος που είναι εντυπωσιακό».

 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βγαίνει λίστα υποψήφιων προπονητών- Μέσα και ο Γαρπόζης-ThemaSports
23/04 @ 12:28

Βγαίνει λίστα υποψήφιων προπονητών- Μέσα και ο Γαρπόζης

Ο νέος πρόεδρος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, θα αναλύσει το πλάνο και το όραμα του, στην μεθαυριανή εκλογική συνέλευση ενώπιον των μελών. Χθες καταρτίστηκε σε σώμα το νέο 18μελές ΔΣ. Θα εκδοθεί ανακοίνωση προσεχώς, για την κατανομή αρμοδιοτήτων.

Τα εισιτήρια για Νέα Σαλαμίνα-ThemaSports
22/04 @ 20:40

Τα εισιτήρια για Νέα Σαλαμίνα

Η ΑΕΛ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για την προπώληση των εισιτηρίων του ματς απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα....

Επιχειρεί «λίφτινγκ» ο καινούργιος πρόεδρος! -ThemaSports
22/04 @ 10:05

Επιχειρεί «λίφτινγκ» ο καινούργιος πρόεδρος!

Την Πέμπτη θα γίνει η διαδικασία αλλαγής φρουράς στα διοικητικά πράγματα της ΑΕΛ. Η εκλογική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 25/4, αντί την Τετάρτη (24/4).

Αλλαγή μέρας Εκλογικής Συνέλευσης-ThemaSports
21/04 @ 15:41

Αλλαγή μέρας Εκλογικής Συνέλευσης

Η ενημέρωση από την ΑΕΛ.

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είναι μεγάλο κεφάλαιο για να επανέλθει η ΑΕΛ εκεί που την θέλει ο κόσμος της»-ThemaSports
20/04 @ 21:43

ΓΑΡΠΟΖΗΣ: «Είναι μεγάλο κεφάλαιο για να επανέλθει η ΑΕΛ εκεί που την θέλει ο κόσμος της»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο στάδιο «Αλφαμέγα» μετά το τέλος του αγώνα Απόλλων-ΑΕΛ, ο προπονητής των «κίτρινων», Αλέξης Γαρπόζης.

Οι έντεκα του Αλέξη Γαρπόζη για το ματς με τον Απόλλωνα-ThemaSports
20/04 @ 18:17

Οι έντεκα του Αλέξη Γαρπόζη για το ματς με τον Απόλλωνα

Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής της ΑΕΛ, Αλέξης Γαρπόζης, για το αποψινό (19:30) παιχνίδι στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο τον Απόλλωνα, για τη 10η αγωνιστική των πλέι-άουτ του Β' γκρουπ:

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ