MENU

Themasports.com

Έλληνας: «Το ενδιαφέρον του κ. Κίρζη για να αποχωρήσει προσεχώς έχει να κάνει με μια διαδικασία αποτίμησης της εταιρείας, αλλά...»

Το μέλος της διοίκησης της ποδοσφαιρικής εταιρείας του Απόλλωνα, Σωκράτης Έλληνας, μίλησε το πρωί της Παρασκευής στον ΣΠΟΡ FM.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για τον αυριανό αγώνα με Ομόνοια: «Στον Απόλλωνα σήμερα ολοκληρώνεται η προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα. Μετράμε μια σειρά συνεχόμενων θετικών αποτελεσμάτων. Αυτό μας έχει εξασφαλίσει την πρώτη εξάδα και απ’ την πέμπτη θέση διαχειριζόμαστε την αγωνιστική άνοδο της ομάδας σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Για τον κ. Αντόνε: «Λέγαμε πάντα πως όλοι κρίνονται από τα αποτελέσματα και μέχρι σήμερα τα αποτελέσματα του κυρίου Αντόνε είναι ενθαρρυντικά για τη συνέχεια. Είναι όντως μεγάλο το μερίδιο που πιστώνεται σε αυτή την αλλαγή αγωνιστικού προσώπου».

Για τη φετινή σεζόν: «Έχουμε πει πολλές φορές πως μετά μια δεκαετή παρουσία μια διοίκησης, καλώς η κακώς θα πρέπει να αντιληφθούμε πως σε μια μακροχρόνια πορεία ότι θα γίνουν και λάθος επιλογές. Δεν έχουμε μείνει ποτέ εκτός εξάδας και θα ήταν μεγάλη αποτυχία αν μέναμε εκτός φέτος. Ευτυχώς προλάβαμε την εξάδα και διεκδικούμε με αξιώσεις την έξοδο μας στην Ευρώπη. Είμαστε καταδικασμένοι να κάνουμε τον προγραμματισμό μας με γνώμονα να είμαστε πρωταγωνιστές. Φέτος δεν είμαστε πρωταγωνιστές αλλά μπορούμε να σώσουμε τη χρόνια με την είσοδο μας στην εξάδα και τη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου».

Για το ότι ο Απόλλωνας είναι με την πλάτη στον τοίχο: «Σίγουρα είναι με την πλάτη στον τοίχο όμως ζητούμενο είναι να αυξάνουμε τη διαφορά από αυτόν που είναι πίσω μας και να τη μειώνουμε απ’ αυτούς που προπορεύονται. Η Ομόνοια είναι επίσης μια ανεβασμένη ομάδα κι ο κύριος Σωφρόνης έφερε μια αγωνιστική άνοδο και στην εξάδα ο καθένας μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε».

Για το sold out ενόψει Ομόνοιας: «Είναι κάτι παραπάνω από σολντ αουτ. Είναι ρεκόρ προσέλευσης, γιατί τα προηγούμενα ήταν μέσω των εισιτήριων διαρκείας, ενώ τώρα μπορούσε κάποιος που έχει εισιτήριο διαρκείας να δώσει σε κάποιον άλλον. Μέχρι τώρα 300 άτομα έδωσαν το εισιτήριο διαρκείας τους».

Για τα εισιτήρια της Ομόνοιας: «1100 εισιτήρια δόθηκαν στην Ομόνοια και νομίζω θα δούμε σε ένα σύγχρονο γήπεδο ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι από δυο ανεβασμένες ομάδες».

Αγωνιστικά νέα: «Ρομπερζ και Χεντι εκτός λόγω τιμωρίας. Εκτός οι Aρτυματάς, Βούκασιν και Αλεσάμι που χάνουν τη χρονιά. Ο Ντόνιο και ο Κολ συμμετέχουν στις προπονήσεις και θα ξεκαθαρίσει το απόγευμα η συμπερίληψη τους στην αποστολή. Εκτός θα είναι οι Ζράντι και Νταμπό, που έχουν πρόβλημα στη μέση».

Για τον Νίκο Κίρζη: «Είμαστε σε συνεχή επαφή με τον κύριο Κίρζη. Δεν έχει εγκαταλείψει την ομάδα. Η παρουσία του στον Απόλλωνα συνεχίζει όπως ήταν προηγουμένως. Ηγείται αυτής της ομάδας, με την καθοδήγηση και την προεδρία του Νίκου Κίρζη που προχωρούμε. Το ενδιαφέρον του κ. Κίρζη για να αποχωρήσει προσεχώς, γιατί είναι και ο μεγαλομέτοχος, έχει να κάνει με μια διαδικασία αποτίμησης της εταιρείας, αλλά και της διαδικασίας εξεύρεσης ενδιαφερομένων. Αυτή η προσπάθεια γίνεται παράλληλα με την ηγεσία της ομάδας και το πρώτο του μέλημα ήταν η θωράκιση της ομάδας από πιθανή διοικητική αστάθεια. Είναι σε εξέλιξη αυτή η προσπάθεια, με συμβούλους από το εξωτερικό που είναι υπεύθυνοι να μας βοηθήσουν. Είναι μια διαδικασία που είναι χρονοβόρα και σε εξέλιξη αλλά και μια διαδικασία που δεν επηρεάζει την ομάδα».

Για το θέμα τεχνικού διευθυντή: «Όσο είμαστε σε μια διαδικασία για εξεύρεση διάδοχης κατάστασης θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί για το τι δεσμεύουμε τον επόμενο επενδυτή. Αυτή τη στιγμή έχει μπει στον πάγο η πρόσληψη τεχνικού διευθυντή. Αν είμαστε κοντά να συμφωνήσουμε με κάποιον επενδυτή θα είναι άδικο να έχουμε δεσμευτεί κάποιον τεχνικό διευθυντή, όμως αν για οποιοδήποτε λόγο δούμε πως δεν είμαστε κοντά τότε θα είναι κάτι που θα επαναξιολογήσουμε. Σε κάθε περίπτωση πρώτιστο μέλημα είναι να είναι η ομάδα θωρακισμένη, όποτε και να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση».

 

Ροή Ειδήσεων

Βαθμολογίες

Ομάδα
Αγώνες
Βαθμολογία
α' όμιλος

ΑΠΟΕΛ

28

61

ΑΕΚ

28

57

ΑΡΗΣ

28

57

ΠΑΦΟΣ

28

52

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

28

50

ΟΜΟΝΟΙΑ

28

42

Β' Όμιλος

Ν. ΣΑΛΑΜΙΝΑ

28

41

ΑΝΟΡΘΩΣΗ

28

39

ΑΕΛ

28

38

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

28

30

ΔΟΞΑ

28

24

ΕΝΠ

28

22

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

28

19

ΑΚΡΙΤΑΣ ΧΛ.

28

13

TAGS

X