Ολοκληρώνεται την Παρασκευή (17/3) το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Laser στην Ιταλία με τον Κοντίδη στην 8η θέση.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Επεισοδιακά συνεχίστηκε την Πέμπτη (16/3) το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σκαφών τύπου Laser στην Andora της Ιταλίας. Η ολοκλήρωση της προτελευταίας ημέρας βρήκε τον νυν Πρωταθλητή Ευρώπης στην 8η θέση, έχοντας μια 1η και μια 19η θέση στις δύο ιστιοδρομίες που έγιναν (επί συνόλου τριών τελικών ιστιοδρομιών που έχουν ολοκληρωθεί). Για την Παρασκευή (17/3) είναι προγραμματισμένες επτά κούρσες που αν ολοκληρωθούν να φέρουν το συνολικό αριθμό ολοκληρωμένων ιστιοδρομιών του αγώνα στις δέκα. Ta μετάλλια αυτή τη στιγμή είναι στους 36β με τον Κοντίδη να έχει 48β.   

Η προτελευταία ημέρα ξεκινησε επεισοδιακά στην Andora αφού οι αθλητές καθυστέρησαν για μια ώρα να μπουν στο νερό διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες διεξαγωγής των αγώνων του ευρωπαϊκού τομέα της κλάσης Laser (EURILCA) με αποκορύφωμα τον αγώνα στην Ιταλία που είναι πρόχειρα οργανωμένος με πολλά προβλήματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι μια ιστιοδρομία ακυρώθηκε πολλές ώρες μετά την ολοκλήρωσή της (σε εκείνην ο Κοντίδης ήταν τρίτος), μια ακυρώθηκε λίγο πριν το τέλος και μια στα μισά, ενώ υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις και πολλές λανθασμένες αποφάσεις από τους υπεύθυνους του αγώνα. Οι αθλητές σύσσωμοι κατέθεσαν συγκεκριμένα αιτήματα.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κοντίδης: «Είδαμε τις αδυναμίες μας και τις αναγνωρίζουμε - Έχουμε δουλειά για το μεγάλο ραντεβού»-ThemaSports
08/04 @ 14:58

Κοντίδης: «Είδαμε τις αδυναμίες μας και τις αναγνωρίζουμε - Έχουμε δουλειά για το μεγάλο ραντεβού»

«Είδαμε τις αδυναμίες μας, τις αναγνωρίζουμε και ξέρουμε ότι έχουμε δουλειά να κάνουμε μέχρι το μεγάλο ραντεβού που είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες». Με αυτό το σκεπτικό ο Παύλος Κοντίδης αντιμετωπίζει την όγδοη θέση, της ιστιοπλοϊκής κλάσης ILCA 7 (Laser), στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο της χρονιάς που έγινε στη Πάλμα της Μαγιόρκα.

Όγδοος στη Μαγιόρκα ο Κοντίδης-ThemaSports
06/04 @ 20:36

Όγδοος στη Μαγιόρκα ο Κοντίδης

Την όγδοη θέση πήρε στο 53ο Trofeo Princesa Sofia ο Παύλος Κοντίδης, κερδίζοντας δυο θέσεις στη γενική κατάταξη μετά την πέμπτη θέση στην κούρσα μεταλλίων.

Στην πρώτη δεκάδα, αλλά εκτός μεταλλίων ο Παύλος Κοντίδης-ThemaSports
05/04 @ 19:02

Στην πρώτη δεκάδα, αλλά εκτός μεταλλίων ο Παύλος Κοντίδης

Στην κούρσα μεταλλίων του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Μαγιόρκα θα λάβει μέρος ο Παύλος Κοντίδης, ο οποίος στην καλύτερη περίπτωση θα ανεβεί στην όγδοη θέση από τη δέκατη στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

ΚΟΝΤΙΔΗΣ:  Άλμα στην έβδομη θέση-ThemaSports
04/04 @ 18:15

ΚΟΝΤΙΔΗΣ: Άλμα στην έβδομη θέση

Άλμα στην έβδομη θέση του 53ου Trofeo Princesa Sofia έκανε ο Παύλος Κοντίδης, μετά τις σημερινές (04/04) ιστιοδρομίες του Χρυσού Στόλου.

ΚΟΝΤΙΔΗΣ: Βρίσκεται στη 16η θέση-ThemaSports
03/04 @ 15:52

ΚΟΝΤΙΔΗΣ: Βρίσκεται στη 16η θέση

Στη 16η θέση της γενικής κατάταξης βρίσκεται ο Παύλος Κοντίδης μετά τις δυο πρώτες ιστιοδρομίες του Χρυσού Στόλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Μαγιόρκα, το 53ο Trofeo Princesa Sofia.

Παύλος Κοντίδης: 18oς μετά από τέσσερις ιστιοδρομίες-ThemaSports
27/01 @ 14:57

Παύλος Κοντίδης: 18oς μετά από τέσσερις ιστιοδρομίες

Στην 18η θέση της γενικής κατάταξης βρίσκεται ο Παύλος Κοντίδης μετά το πέρας των δύο ιστιοδρομιών που έγιναν το Σάββατο (27/01) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αδελαΐδας και με τις οποίες συμπληρώθηκαν συνολικά τέσσερις κούρσες.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ