Καταιγιστική η Σίτι κόντρα στη Νιούκαστλ και τελικός με την Άρσεναλ για τον πρώτο τίτλο της σεζόν
Η Μάντσεστερ Σίτι δεν χαρίστηκε στη ρεβάνς κόντρα στη Νιούκαστλ (3-1) και έκλεισε θέση στον τελικό του Λιγκ Καπ, εκεί όπου ήδη βρίσκεται η Άρσεναλ.




«Είναι Πέμπτη μεσημέρι και πριν από λίγο μάθαμε την ημερομηνία και την ώρα. Πρέπει να απασχολήσει αυτό. Από τη στιγμή που το εφετείο αποφάνθηκε το μόνο που μπορούμε να κάνομε είναι να ακολουθήσουμε την απόφαση. Πρέπει να εξασφαλίσουμε άδεια για τους διεθνείς μας. Είναι πέντε ποδοσφαιριστές χωρίς να υπολογίζω τους Κύπριους. Οι πέντε διεθνείς είναι οι Μουσούντα, Μπαμπίκα, Γιαγκό, Μαγιαμπέλα και Γαμπλόνσκι. Τη Δευτέρα πρέπει να βρίσκονται στις Εθνικές τους αλλά παίζουμε Δευτέρα. Δεν μας απαγορεύουν να ζητήσουμε άδεια αλλά το θέμα είναι η απάντηση. Ξεκινήσαμε διαδικασίες με τις ομοσπονδίες. Θέλω να είμαι θετικός. Περιμένουμε. Η ευχή μας είναι να τους έχουμε μαζί μας. Εύχομαι να μην την πληρώσουμε εμείς στο τέλος».
Για το αν ενοχλήθηκαν από την απόφαση: «Είναι νομικά θέματα. Έχω μια άποψη αλλά δεν είναι ο τομέας μου. Δεν θέλω να τοποθετηθώ. Θέλουμε δίκαιες συνθήκες για όλους. Θα αναπροσαρμόσουμε τα πλάνα μας».
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις