Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε απόψε στο Λονδίνο ο προπονητής της ΑΕΚ, Χοσέ Λουίς Όλτρα, ενόψει του αυριανού (16/03, 22:00) επαναληπτικού με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ, για τη φάση των "16" του Κόνφερενς Λιγκ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα είπε:

«Να προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο υψηλότερο επίπεδο και να το απολαύσουμε. Θα πρέπει να υποφέρουμε, γιατί θα περάσουμε δύσκολες στιγμές και αύριο θα πρέπει να είμαστε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί. Το αξίζουμε που βρισκόμαστε εδώ. Να παίξουμε χωρίς πίεση και αν σκοράρουμε πρώτοι, θα μεταφέρουμε την πίεση και τη νευρικότητα στον αντίπαλο. Γιατί όχι, το ποδόσφαιρο είναι ξεχωριστό. Θα ρισκάρουμε και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό».

Για το αν θα περιμένει την απόφαση του Εφετείου (σ.σ. αναμένεται αύριο για την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα Άρης-ΑΕΚ) για τον καταρτισμό της ενδεκάδας και πως νιώθει που σε αυτό το γήπεδο, θα τελειώσει πιθανότατα η φετινή ευρωπαϊκή πορεία της ΑΕΚ:

«Ναι περιμένω την απόφαση του Εφετείου, για το αν θα παίξουμε την Κυριακή ή τη Δευτέρα. Θα προσπαθήσω να βάλω την καλύτερη δυνατή εντεκάδα για το αυριανό ματς. Προτεραιότητα μας είναι το πρωτάθλημα, αλλά θέλουμε να τα δώσουμε όλα και στην Ευρώπη. Η παρουσία μας σε όλα τα παιχνίδια ήταν πάρα πολύ καλή. Δεν έχει τελειώσει η υπόθεση πρόκριση, στόχος μας είναι η νίκη για να γράψουμε ιστορία».

Για το πόσο δύσκολο είναι να ισορροπείς μεταξύ των αγώνων σε Κύπρο και Ευρώπη:

«Το ξέραμε ότι είναι δύσκολο να είσαι ανταγωνιστικός και στα δύο. Δεν έχεις τον κατάλληλο χρόνο να προετοιμαστείς για τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Έχουμε όμως ένα πολύ καλό ρόστερ και θα έχουμε τη συνείδηση μας καθαρή αν αύριο τελειώσει η ευρωπαϊκή μας πορεία. Θέλουμε όμως να παλέψουμε μέχρι τέλους. Ακολουθεί το πρωτάθλημα, δεν είναι και ότι καλύτερο που δεν γνωρίζουμε πότε θα παίξουμε».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φιρμάνι για Γκαρσία - Η πρώτη του δήλωση για το νέο deal-ThemaSports
20/05 @ 12:45

Φιρμάνι για Γκαρσία - Η πρώτη του δήλωση για το νέο deal

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ισπανό αμυντικό, Άνχελ Γκαρσία.

Το «αντίο» του Μάμα: «Έφτασε μία στιγμή που δεν ήθελα να έρθει»-ThemaSports
17/05 @ 19:43

Το «αντίο» του Μάμα: «Έφτασε μία στιγμή που δεν ήθελα να έρθει»

Με ανάρτηση στα social media ο Ραφαήλ Μάμας αποχαιρέτησε την ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Θα είναι υπέρ της…-ThemaSports
17/05 @ 19:22

ΑΕΚ: Θα είναι υπέρ της…

Η ΑΕΚ δεδομένα επιθυμεί την παραμονή του Φράνκο Τόνγκια, στη Λάρνακα.

Η ΚΟΠ στο ετήσιο Κογκρέσο της FIFA-ThemaSports
17/05 @ 09:55

Η ΚΟΠ στο ετήσιο Κογκρέσο της FIFA

Διεξάγεται σήμερα στην Μπανγκόκ το ετήσιο Κογκρέσο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου FIFA.

Ο κύβος ερρίφθη και... ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του Μπεν Σιμόν στον πάγκο της ΑΕΚ!-ThemaSports
16/05 @ 10:35

Ο κύβος ερρίφθη και... ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του Μπεν Σιμόν στον πάγκο της ΑΕΚ!

Ο 43χρονος Ισπανός Χουάν Φεράντο, θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος θα πάρει την σκυτάλη από τον Ραν Μπεν Σιμόν, με στόχο να οδηγήσει τη Λαρνακιώτικη ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τη νέα σεζόν (2024-2025).

Ο Μπεν Σιμόν έλαβε την αναγνώριση ακόμα και από τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ!-ThemaSports
16/05 @ 09:30

Ο Μπεν Σιμόν έλαβε την αναγνώριση ακόμα και από τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ!

Κορυφαίος Προπονητής της σεζόν στα «PASP FOOTBALL AWARDS 2023/24» αναδείχθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ran Ben Shimon με ποσοστό 46%. Τη δεύτερη θέση στις προτιμήσεις των παικτών έλαβε ο Ricardo Sa Pinto με ποσοστό 17%.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ