Αν κάποτε ο Νεοφυτίδης κυνηγήσει άνοδο στα «Ανάκτορα»…
Σε χθεσινή ραδιοφωνική εκπομπή, ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ Σπύρος Νεοφυτίδης, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο στο μέλλον (όχι άμεσα) να διεκδικήσει την ηγεσία του «παλατιού» της Έγκωμης.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης στον Super Sport FM.
Για το πρωτάθλημα και το τελευταίο ματς: «Είναι φανερό ότι δόθηκε έμφαση περισσότερο σε αυτό το παιχνίδι, παίξαμε άσχημα στο πρώτο ημίχρονο, δεν αποδώσαμε όπως έπρεπε, στο δεύτερο ήμασταν κάπως καλύτεροι, προσπαθήσαμε να φτάσουμε σε κάποιο γκολ, δεν τα καταφέραμε, μας κέρδισε ο αντίπαλος και αυτό είναι όλο. Δεν πρέπει να παρουσιάσουμε άλλη φορά τέτοια εικόνα, ας βρούμε κίνητρα για να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα».
Για τα κίνητρα: «Στην πράξη είναι δύσκολο να βρεις κίνητρα. Βαθμολογικά είμαστε εξασφαλισμένοι. Οι παίκτες αντιπροσωπεύουν μία μεγάλη ομάδα, με αρκετό κόσμο και τα ματς αυτά καλούνται να λειτουργήσουν ως προθέρμανση για τα ματς των ημιτελικών. Ο προπονητής και οι παίκτες έχουν δουλειά για βελτίωση. Το αποτέλεσμα με τον Ολυμπιακό θα αποτελέσει μία «αφύπνιση» για τη συνέχεια».
Tα αγωνιστικά: «Ο Τεσέιρα είναι ΟΚ, τα παιδιά προπονούνται κανονικά, εκτός είναι μόνο ο Μακρής, ενώ οι Ανδρέου και Κατσανίκλιτς δεν έχουν κάτι σοβαρό, όμως ίσως χρειαστούν παραπάνω χρόνο για να είναι πανέτοιμοι. Τα υπόλοιπα παιδιά είναι στη διάθεση μας».
Για το κύπελλο: «Όποια ομάδα και να μας έρθει δεν έχουμε πρόβλημα. Θα αρχίσουμε την προετοιμασία και θα είμαστε έτοιμοι ως ομάδα».