Η εξήγηση του Πεπ Γκουαρδιόλα για το μοναδικό ρεκόρ που στέρησε από τον Έρλινγκ Χάαλαντ, κάνοντάς τον αλλαγή στο Μάντσεστερ Σίτι-Λειψία.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Την εξήγηση για την αλλαγή του Έρλινγκ Χάαλαντ στην επτάρα της Μάντσεστερ Σίτι επί της Λειψίας, έδωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Νορβηγός φορ πραγματοποίησε εξωγήινη εμφάνιση με πέντε γκολ, όντας ο 3ος που πετυχαίνει «πενταρέ» στο Champions League μετά τον Μέσι με την Μπαρτσελόνα και τον Λουίς Αντριάνο με τη Σαχτάρ. Ωστόσο, ο Καταλανός τεχνικός απέσυρε τον 22χρονο φορ στο 64' στερώντας του την ευκαιρία να γίνει ο μοναδικός που θα είχε φτάσει τον αριθμό των έξι τερμάτων σε μία αναμέτρηση της κορυφαίας διοργάνωσης.

Όπως είναι λογικό, δημιουργήθηκε έντονη απορία, με τον Γκουαρδιόλα να δίνει ιδαίτερη απάντηση. Κι αυτό διότι, ούτε λίγο ούτε πολύ, τόνισε πως προχώρησε σ' αυτήν την κίνηση για να διατηρήσει το κίνητρο στον παίκτη του και να μη βαριέται στο μέλλον!

«Εάν είχε πετύχει ένα τέτοιο ορόσημο στα 22 του χρόνια, θα βαριόταν στο μέλλον του», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γκουαρδιόλα. Για να συνεχίσει: «Βάλαμε πολλά γκολ και ο Έρλινγκ ήταν εκπληκτικός, αλλά όλοι ήταν εξαιρετικοί. Έβαλε πέντε γκολ σε 60 λεπτά, αν ήταν 90 λεπτά στο γήπεδο δεν ξέρω τι θα έκανε. Είναι ένας εκπληκτικός τύπος με τεράστιο ταλέντο, δύναμη και νοοτροπία, είναι κατά συρροή νικητής. Εδώ πετύχαμε τέσσερα γκολ στην Ρεάλ, έξι στην Μονακό, τέσσερα στην Τότεναμ και όλες τις φορές που μέναμε εκτός, ήταν επειδή δεχόμασταν γκολ.
Αυτή τη στιγμή, τα παιδιά αμύνονται πραγματικά καλά. Φυσικά το να έχεις ένα όπλο όπως ο Έρλινγκ σε αυτή τη διοργάνωση είναι σημαντικό. Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε είναι επίσης εξωπραγματικός. Ο ρυθμός στον οποίο έπαιξε απόψε, η κίνηση, είναι ο Κέβιν που ξέρουμε και είναι δεν έχουμε δει τόσο πολύ τη φετινή σεζόν. Είναι ασταμάτητος
».

Πηγή: www.sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (BINTEO)-ThemaSports
16/04 @ 22:57

Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (BINTEO)

Σάλος στην Ισπανία με την κίνηση οπαδών της Μπαρτσελόνα λίγο πριν τη μάχη με την Παρί Σεν Ζερμέν για τα προημιτελικά του Champions League.

H Νιούκαστλ θέλει να φέρει στο Νησί τον επόμενο σέντερ φορ που θα κάνει χαμό!-ThemaSports
16/04 @ 22:33

H Νιούκαστλ θέλει να φέρει στο Νησί τον επόμενο σέντερ φορ που θα κάνει χαμό!

Η Νιούκαστλ είναι μία από τις ομάδες που ψάχνουν έναν επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Η μεταγραφή της χρονιάς για την Τσέλσι: Πρώτος σκόρερ στην Premier League ο Πάλμερ!-ThemaSports
16/04 @ 20:13

Η μεταγραφή της χρονιάς για την Τσέλσι: Πρώτος σκόρερ στην Premier League ο Πάλμερ!

Ο Κόουλ Πάλμερ έχει εξελιχθεί σε ηγέτη για τους Λονδρέζους, καταγράφοντας ακόμη μια εκπληκτική εμφάνιση κόντρα στην Έβερτον.

H «κουτουλιά» που έστειλε φυλακή τον Ντάνκαν Φέργκιουσον, αλλά δεν τιμωρήθηκε καν με κάρτα! -ThemaSports
16/04 @ 18:19

H «κουτουλιά» που έστειλε φυλακή τον Ντάνκαν Φέργκιουσον, αλλά δεν τιμωρήθηκε καν με κάρτα!

16 Απριλίου 1994: Ο Ντάνκαν Φέργκιουσον ρίχνει κουτουλιά στον αμυντικό της Ρέιθ Ρόβερς, Τζον ΜακΣτέι σε αναμέτρηση για το πρωτάθλημα Σκωτίας. Μία ενέργεια που λίγους μήνες αργότερα θα τον οδηγήσει στη φυλακή και θα γίνει έτσι ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην Βρετανία που καταδικάζεται σε φυλάκιση για χτύπημα εντός αγωνιστικού χώρου.

Μάρτιν Νταλίν: Σημείο αναφοράς-ThemaSports
16/04 @ 14:31

Μάρτιν Νταλίν: Σημείο αναφοράς

Η σχετική δημογραφική καταγραφή ξεκινάει στη Σουηδία στα μέσα της δεκαετίας του ‘80.

Τα 5 κανόνια της LaLiga που θέλουν να εκθρονίσουν τον Λεβαντόφσκι-ThemaSports
16/04 @ 23:15

Τα 5 κανόνια της LaLiga που θέλουν να εκθρονίσουν τον Λεβαντόφσκι

"Άγνωστα" ονόματα κυριαρχούν στην λίστα, απουσιάζει η Μπαρτσελόνα. Η επιθετικοί του Ισπανικού πρωταθλήματος δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για το τίτλο του top scorer.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ