Φίλος του ΟΦΗ έκανε το Αθήνα-Λιβαδειά με ποδήλατο για να δει την ομάδα του (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Φίλος του ΟΦΗ έκανε το Αθήνα-Λιβαδειά με ποδήλατο για να δει την ομάδα του (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ποδηλάτης ταξίδεψε από Αθήνα στη Λιβαδειά, για χάρη του ΟΦΗ.

Η «τρέλα» για την ομάδα σου δεν γνωρίζει αποστάσεις... Ένας φίλος του ΟΦΗ που κατοικεί στην Αθήνα, αποφάσισε να... ταξιδέψει με το ποδήλατο στη Λιβαδειά για να παρακολουθήσει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου της Stoiximan Super League.

Διένυσε απόσταση 130,3 χιλιομέτρων σε ένα ταξίδι που κράτησε οκτώ ώρες, ενώ συνόδευσε και την αποστολή της ομάδας του Ηρακλείου από το ξενοδοχείο στο γήπεδο.

«Ποδηλατάδα στη Λιβαδειά, για την ΟΦΑΡΑ!», έγραψε στο Facebook ο Μανώλης Δαργάκης, που απόλαυσε τη διαδρομή και την εμπειρία, παρότι η ομάδα του δεν τον αποζημίωσε γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από τον Λεβαδειακό.

 

 

Πηγή: www.sport-fm.gr

 

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Την έκανε πιο ρωμαλέα και ανταγωνιστική ο Σατσιάς!

Την έκανε πιο ρωμαλέα και ανταγωνιστική ο Σατσιάς!

Αξιοποίησε τα… κενά αέρος που είχε ο Άρης και έφυγε με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας από την Λεμεσό.