Ποδηλάτης ταξίδεψε από Αθήνα στη Λιβαδειά, για χάρη του ΟΦΗ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η «τρέλα» για την ομάδα σου δεν γνωρίζει αποστάσεις... Ένας φίλος του ΟΦΗ που κατοικεί στην Αθήνα, αποφάσισε να... ταξιδέψει με το ποδήλατο στη Λιβαδειά για να παρακολουθήσει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου της Stoiximan Super League.
Διένυσε απόσταση 130,3 χιλιομέτρων σε ένα ταξίδι που κράτησε οκτώ ώρες, ενώ συνόδευσε και την αποστολή της ομάδας του Ηρακλείου από το ξενοδοχείο στο γήπεδο.
«Ποδηλατάδα στη Λιβαδειά, για την ΟΦΑΡΑ!», έγραψε στο Facebook ο Μανώλης Δαργάκης, που απόλαυσε τη διαδρομή και την εμπειρία, παρότι η ομάδα του δεν τον αποζημίωσε γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από τον Λεβαδειακό.
Πηγή: www.sport-fm.gr
Γλυκόπικρη γεύση άφησαν σε ΑΕΚ και Ομόνοια, τα παιχνίδια της Πέμπτης (06/11) κόντρα σε Αμπερντίν και Λωζάνη αντίστοιχα, για την 3η αγωνιστική της League Phase του Conference League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
06/11 @ 20:07
Σύσσωμη η ΑΕΚ, παρόντος του Μάριου Ηλιόπουλου, τίμησε τη μνήμη του 20χρονου Μάριου Ρουμπή που δολοφονήθηκε στη Χαλκίδα, καταθέτοντας λουλούδια μπροστά από πανό με τη φωτογραφία του.
06/11 @ 17:20
Κατάμεστη θα είναι η Τούμπα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Γιουνγκ Μπόις όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ.
06/11 @ 12:40
Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Σάμροκ Ρόβερς (19:45) στην OPAP Arena για την 3η αγωνιστική της League Phase του Conference League και θέλει τη νίκη, με την οποία θα ανέβει στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας.
05/11 @ 17:04
Τι δήλωσε ο Μάρκο Νίκολιτς στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αγώνα της ΑΕΚ με την Σάμροκ Ρόβερς.
05/11 @ 14:55
Ο Πανσερραϊκός έκανε γνωστό ότι κατέθεσε μήνυση στον Σουηδό άσο για τις καταγγελίες που έκανε.
05/11 @ 10:10
Συγκινητικές στιγμές στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 20χρονος οπαδός της ΑΕΚ, το βράδυ της Δευτέρας.
BEST OF THEMASPORTS