Ξανά κόκκινη ο Καζεμίρο, «ισοφάρισε» το αρνητικό ρεκόρ… καριέρας στην Ισπανία και θύμισε Βίντιτς!

Ξανά κόκκινη ο Καζεμίρο, «ισοφάρισε» το αρνητικό ρεκόρ… καριέρας στην Ισπανία και θύμισε Βίντιτς!

Μπορεί ο Καζεμίρο να μην είχε αποβληθεί ποτέ στην καριέρα του με απευθείας κόκκινη κάρτα στην Ισπανία, όμως στην Αγγλία το… ξαναέκανε, για δεύτερη φορά σε τρία ματς!

Εντελώς απρόσεκτος ο Καζεμίρο, που δεν μαθαίνει από τα λάθη του, εξακολουθεί να επιδίδεται σε έντονες προσωπικές μονομαχίες και προφανώς υπάρχουν περιπτώσεις που αυτό δεν θα οδηγεί σε καλό.

Χαρακτηριστικότερη όλων είναι φυσικά αυτή κόντρα στη Σαουθάμπτον, με τον Βραζιλιάνο να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα, στο πρώτο ημίχρονο της συνάντησης.

Η αλήθεια είναι πως ο Καζεμίρο έχει δει πολλές φορές την άγουσα για τα αποδυτήρια, αλλά ποτέ στην καριέρα του επί ισπανικού εδάφους, είχε αποβληθεί σε δύο περιπτώσεις με απευθείας κόκκινη κάρτα! Ό,τι δηλαδή έχει συμβεί στις δύο από τις τρεις πιο πρόσφατες εμφανίσεις του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παράλληλα, έγινε ο πρώτος παίκτης των «κόκκινων διαβόλων» που αποβάλλεται δις την ίδια σεζόν, μετά τον Νεμάνια Βίντιτς και την σεζόν 2013-14!

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Δείτε το μονοπάτι μέχρι και τον ΤΕΛΙΚΟ του Conference League!

Δείτε το μονοπάτι μέχρι και τον ΤΕΛΙΚΟ του Conference League!

Η ΑΕΚ Λάρνακας και η ΑΕΚ Αθηνών τερμάτισαν στην πρώτη οκτάδα της League Phase του Conference League και προκρίθηκαν απευθείας στους «16», ενώ η Ομόνοια τερμάτισε στη 18η θέση και θα λάβει μέρος στην ενδιάμεση φάση (πλέι-οφ), διεκδικώντας ένα εισιτήριο για τους 16».