Χωρίς νίκη για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική έμεινε η Σοσιεδάδ και η θέση της στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας απειλείται, μετά το ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Μαγιόρκα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Μαγιόρκα και... δίνει δικαιώματα η Σοσιεδάδ.
Μετά το ισόπαλο 1-1, οι Βάσκοι έμειναν χωρίς νίκη για τρίτη διαδοχική αγωνιστική και έχασαν έδαφος στη μάχη της τετράδας, δίνοντας το δικαίωμα στην Μπέτις να την πλησιάσει στον έναν βαθμό, σε περίπτωση που νικήσει τη Βιγιαρεάλ (19:30).
Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τη Σοσιεδάδ, με τον Κάρλος Φερνάντεθ να της δίνει το προβάδισμα στο 3', μετά από όμορφο πέρασμα του Νταβίντ Σίλβα. Ωστόσο, η Μαγιόρκα ισοφάρισε με τη συμπλήρωση 49 λεπτών, με τον Ραΐκοβιτς να κάνει τη μακρινή μπαλιά, τον Πρατς να παίρνει την πρώτη κεφαλιά, τον Πατσέκο να κάνει λάθος εκτίμηση της φάσης και τον Κανγκ Ιν να «γράφει» το 1-1.
Μέχρι τέλους της αναμέτρησης η Σοσιεδάδ πίεσε, έχασε ευκαιρίες και βρήκε γκολ με τον Λε Νορμάν, το οποίο όμως ακυρώθηκε άμεσα για επιθετικό φάουλ. Ο Μικέλ Μερίνο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 90' , δείχνοντας τον εκνευρισμό του, με το τελικό 1-1 να αφήνει σαφώς πιο ικανοποιημένη τη Μαγιόρκα, η οποία ξέφυγε στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη.
Το πρόγραμμα της (25ης) αγωνιστικής:
Παρασκευή 10/3
Κάντιθ-Χετάφε 2-2
(39' Σομπρίνο, 82' Αλκαράθ - 61', 90'+16' πεν. Ουνάλ)
Σάββατο 11/3
Ρεάλ Μαδρίτης-Εσπανιόλ 3-1
(22' Βινίσιους, 39' Μιλιτάο, 90'+3' Ασένσιο-8' Χοσέλου)
Έλτσε-Βαγιαδολίδ 1-1
(90'+6' Μορέντε- 4' Λάριν)
Θέλτα-Ράγιο Βαγιεκάνο 3-0
(51', 86' Άσπας, 54' Σις αυτ.)
Βαλένθια-Οσασούνα 1-0
(74' Κλάιφερτ)
Κυριακή 12/3
Μαγιόρκα-Ρεάλ Σοσιεδάδ 1-1
(50' Κανγκ Ιν - 3' Φερνάντεθ)
Σεβίλλη-Αλμερία 17:15
Βιγιρεάλ-Μπέτις 19:30
Αθλέτικ Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα 22:00
Δευτέρα 13/3
Τζιρόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης 22:00
Το πρόγραμμα της επόμενης (26ης) αγωνιστικής:
Παρασκευή 17/3
Ρεάλ Βαγιαδολίδ-Αθλέτικ Μπιλμπάο 22:00
Σάββατο 18/3
Αλμερία-Κάντιθ 15:00
Ράγιο Βαγιεκάνο-Τζιρόνα 17:15
Εσπανιόλ-Θέλτα 19:30
Ατλέτικο Μαδρίτης-Βαλένθια 22:00
Κυριακή 19/3
Μπέτις-Μαγιόρκα 15:00
Οσασούνα-Βιγιρεάλ 17:15
Ρεάλ Σοσιεδάδ-Έλτσε 17:15
Χετάφε-Σεβίλλη 19:30
Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης 22:00
sport-fm.gr
Διαβάζοντας τις ειδήσεις που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο, κατά το τελευταίο 24ωρο, ήρθε στο μυαλό μας, εκείνη πολύκροτη δήλωση του τέως προέδρου της Δημοκρατίας. Ήταν πριν από 5 χρόνια, στην καθιερωμένη εκδήλωση των αρίστων της ΕΑΚ (Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου).
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/04 @ 00:06
Η Εσπανιόλ λύγισε με 1-0 τη Χετάφε και έκανε μεγάλο βήμα για την παραμονή στη La Liga.
18/04 @ 22:30
Η Ισπανία εξασφάλισε πέντε εισιτήρια για το επόμενο Champions League, ωστόσο υπάρχει σενάριο που μπορεί να της δώσει συνολικά εννέα για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν.
10/04 @ 12:27
Ρεπορτάζ στην Ισπανία αναφέρει ότι Σεβίλλη, Άγιαξ, Μπορούσια Ντόρτμουντ, Πόρτο και Μπεσίκτας έχουν πλησιάσει την Μπαρτσελόνα για να αποκτήσουν τον Άνσου Φάτι ως δανεικό τη νέα σεζόν.
28/03 @ 15:12
Τι απάντησε ο Κάρλο Αντσελότι στα νέα σενάρια πως αναλαμβάνει την Βραζιλία.
12/03 @ 21:41
Τρομερή υποδοχή επιφύλασσαν χιλιάδες οπαδοί της Ατλέτικο Μαδρίτης στην αποστολή της ομάδας έξω από το «Μετροπολιτάνο», ενόψει του μεγάλου επαναληπτικού κόντρα στη Ρεάλ.
12/03 @ 18:06
Με Εμπαπέ η Ρεάλ Μαδρίτης απόψε στο Metropolitano απέναντι στην Ατλέτικο.
BEST OF THEMASPORTS