Στους 51 βαθμούς και η Πάφος FC (Νέοι)

Στους 51 βαθμούς και η Πάφος FC (Νέοι)

Στην 21η αγωνιστική μπήκε σήμερα το του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Α' Κατηγορίας Cablenet και η Πάφος FC μετά το 6-0 επί της Δόξας Κατωκοπιάς πάτησε κορυφή.


Η Πάφος έφτασε στους 51 βαθμούς, όσους και ο ΑΠΟΕΛ που θα αγωνιστεί την Κυριακή στην Αγία Νάπα.

Τα σημερινά αποτελέσματα:

Ανόρθωση - Άρης 1-1
Πάφος FC - Δόξα Κατωκοπιάς 6-0
Νέα Σαλαμίνα - ΕΝ Παραλιμνίου 4-3
Ακρίτας Χλώρακας - ΑΕΚ 1-1

Την Κυριακή 12 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο αγώνας Αγία Νάπα - ΑΠΟΕΛ και την Τετάρτη 29 Μαρτίου ο αγώνας Απόλλωνας - Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Το συναίσθημα που ενώνει αποξενωμένες οικογένειες και ζευγάρια – Επουλώνει τον πόνο και τη θλίψη

Το συναίσθημα που ενώνει αποξενωμένες οικογένειες και ζευγάρια – Επουλώνει τον πόνο και τη θλίψη

Ένα διαζύγιο είναι μια οδυνηρή εμπειρία σε οποιαδήποτε ηλικία. Όταν, όμως, το τέλος μιας σχέσης έρχεται σε προχωρημένη ηλικία, ο συναισθηματικός αντίκτυπος μπορεί να είναι ιδιαίτερα βαθύς. Για ζευγάρια ηλικίας 50 ετών και άνω, το διαζύγιο συχνά συνοδεύεται από πολλαπλές απώλειες: Το τέλος μιας μακροχρόνιας σχέσης, την αναστάτωση των οικογενειακών ρόλων, τις τεταμένες σχέσεις με τα ενήλικα παιδιά και την αίσθηση της ταλάντωσης της ταυτότητας μετά από δεκαετίες κοινής ζωής.