Κεσιέ: «Θέλω να μείνω για αρκετό καιρό, ο Τσάβι είναι σπουδαίος»

Κεσιέ: «Θέλω να μείνω για αρκετό καιρό, ο Τσάβι είναι σπουδαίος»

Στην mundodeportivo μίλησε ο Κεσιέ αναφορικά με το μέλλον στην ομάδα αλλά και τον Τσάβι.

Ο Ιβοριανός μέσος των «Μπλαουγκράνα», έχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το 2026 και σύμφωνα με τις τοποθετήσεις του ανά καιρούς αλλά και προσφάτως, δε «καίγεται» για να αποχωρήσει από τη Βαρκελώνη.

Ο μέσος από την Ακτή Ελεφαντοστού, μετρά φέτος 2 γκολ και 3 ασίστ σε 30 εμφανίσεις με τη φανέλα της «Μπάρτσα» και μιλώντας στην mundodeportivo, έδειξε πως θα συνεχίσει να τη φορά για αρκετό καιρό ακόμα.

«Βλέπω τον εαυτό μου στη Μπαρτσελόνα για πολλά χρόνια ακόμη. Είμαι σε έναν σούπερ κορυφαίο σύλλογο, είμαι χαρούμενος εδώ και θέλω να δίνω το καλύτερό μου. Ο Τσάβι με εμπιστεύεται πολύ, ο Γιαγιά Τουρέ μού έχει ήδη πει ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος», ήταν τα λόγια του 26χρονου άσου.

 
 
 
sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Η συνήθεια των 5 λεπτών που μπορεί να αλλάξει το τρέξιμό σου

Η συνήθεια των 5 λεπτών που μπορεί να αλλάξει το τρέξιμό σου

Δεν χρειάζεται να τρέξεις περισσότερα χιλιόμετρα ούτε να αγοράσεις ακριβότερα παπούτσια. Υπάρχει μια μικρή συνήθεια που διαρκεί μόλις πέντε λεπτά και μπορεί να κάνει το τρέξιμό σου πιο άνετο, πιο αποδοτικό και πιο ασφαλές.