Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε πως είχε πρόταση από την Old Dominion, ομάδα του NCAA, λέγοντας πως θα ήθελε να έχει πάει σε ένα αμερικανικό κολλέγιο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Για το γεγονός ότι δεν έχει βρεθεί σε κάποιο από τα αμερικανικά κολλέγια, αλλά και για την πρόταση που είχε στα 15 του από την Old Dominion, ομάδα του NCAA, μίλησε στο «USA Today» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Ο Έλληνας σούπερ σταρ ανέφερε θα ήθελε να ήταν μέλος ενός κολλεγίου στο παρελθόν, κάτι που δεν είχε την τύχη να κάνει πραγματικότητα, μιας και πήγε στις ΗΠΑ στα 18 του χρόνια, για λογαριασμό των Μιλγουόκι Μπακς. Επίσης, αναφέρθηκε και στο Duke, από το οποίο έχουν περάσει παίκτες όπως οι Τζέισον Τέιτουμ και Ζάιον Γουίλιαμσον.
«Βλέπεις τους νέους, από τα κολέγια να πηγαίνουν στο NBA και να μιλούν για την εμπειρία τους και τα όσα έζησαν στο NCAA.Ήρθα στα 18 και δεν είχα την ευκαιρία να ζήσω παρόμοια πράγματα με τους συμμαθητές μου, να σηκώσω βάρη, να πάω στα μαθήματα, να κάνω προπόνηση και να παίξουμε ματς. Θα ήθελα να έχω πάει σε ένα πανεπιστήμιο, δεν είχα την ευκαιρία. Στα 15 μου το Old Dominion ενδιαφέρθηκε για εμένα. Ήταν η μοναδική πρόταση που είχα» ήταν τα λόγια του «Greek Freak».
sport-fm.gr
Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάζεται το πρωί της Κυριακής ο 44χρονος Ελληνοκύπριος που συνελήφθη για τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/10 @ 16:23
Ο Αϊζάια Τόμας βρέθηκε καλεσμένος στο podcast Got Stole δηλώνοντας πως αν είχε ύψος 1.88μ. θα ήταν ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο.
09/10 @ 00:07
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απάντησε στις νέες φημολογίες για το μέλλον του, τονίζοντας πως αυτή τη στιγμή είναι αφοσιωμένος στους Μπακς, αλλά αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αλλάξει γνώμη.
10/10 @ 15:50
Με περιουσία που ξεπερνά το 1,2 δισ. δολάρια, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν είναι απλώς ένας θρύλος του NBA, αλλά ένας αυτοδημιούργητος κολοσσός επιχειρηματικής στρατηγικής. Από τη Nike και τη Liverpool μέχρι τη SpringHill Company και τα ακίνητα των 70 εκατομμυρίων, ο “King James” ξαναγράφει τον ορισμό της επιτυχίας.
11/10 @ 22:31
Ο θρύλος του NBA και Hall of Famer, Άλεν Άιβερσον αποκάλυψε ότι είναι νηφάλιος τους τελευταίους έξι μήνες, χαρακτηρίζοντας την απόφασή του να σταματήσει το αλκοόλ ως “την καλύτερη της ζωής του”.
11/10 @ 21:45
Έκτος ψηλότερος στην ιστορία του NBA ο Βικτόρ Γουεμπανιαμά, που σύμφωνα με τις μετρήσεις της Λίγκας αγγίζει πλέον τα 2μ.29.
07/10 @ 14:18
Σύστημα ενδοεπικοινωνίας δοκιμάζεται στους διαιτητές του ΝΒΑ στα φιλικά για τη νέα σεζόν.
BEST OF THEMASPORTS