Τις ευχές για τα 63α γενέθλια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έστειλε η EuroLeague στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανάρτηση με ευχές για τα γενέθλια του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που κλείνει σήμερα (09/03), τα 63 του χρόνια έκανε στα social media η EuroLeague.

«Χρόνια πολλά στον έναν και μοναδικό Ζέλικο Ομπράντοβιτς» έγραψε χαρακτηριστικά η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργανώσεις ,τονίζοντας για τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού και νυν της Παρτιζάν, πως μετρά εννέα κατακτήσεις του τροπαίου.

sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η συγκίνηση του Σπανούλη: «Δεν είναι εύκολο, μετά από τέτοια καριέρα ως παίκτης, να αφήσω ξανά το σπίτι μου»!-ThemaSports
27/04 @ 14:31

Η συγκίνηση του Σπανούλη: «Δεν είναι εύκολο, μετά από τέτοια καριέρα ως παίκτης, να αφήσω ξανά το σπίτι μου»!

Ο Βασίλης Σπανούλης, που οδήγησε το Περιστέρι bwin στο Final 4 του BCL, μόλις στη δεύτερη σεζόν της καριέρας του ως head coach, είναι ο κορυφαίος προπονητής της χρονιάς στη διοργάνωση!

Ναν: «Ο Σλούκας μας πήγε σε άλλο επίπεδο, ξέρουμε ότι μας στηρίζει ο Γιαννακόπουλος»-ThemaSports
27/04 @ 11:35

Ναν: «Ο Σλούκας μας πήγε σε άλλο επίπεδο, ξέρουμε ότι μας στηρίζει ο Γιαννακόπουλος»

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε για το career high του Κώστα Σλούκα στην ισοφάριση με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και την παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ.

Η ένταση του Αταμάν με έναν Ισραηλινό μετά το ματς: «Ποιος είναι αυτός; Τι κάνεις εσύ στα αποδυτήριά μου;» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
26/04 @ 13:18

Η ένταση του Αταμάν με έναν Ισραηλινό μετά το ματς: «Ποιος είναι αυτός; Τι κάνεις εσύ στα αποδυτήριά μου;» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το VIDEO με την ένταση ανάμεσα στον Εργκίν Αταμάν και έναν Ισραηλινό στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ μετά το φινάλε του Game 2 της σειράς του Παναθηναϊκού AKTOR με την Μακάμπι.

Μάγκας Ολυμπιακός, πάτησε τη Μπαρτσελόνα και έκανε μπρέικ με το «καλησπέρα» στο καυτό Παλάου Μπλαουγκράνα-ThemaSports
25/04 @ 00:11

Μάγκας Ολυμπιακός, πάτησε τη Μπαρτσελόνα και έκανε μπρέικ με το «καλησπέρα» στο καυτό Παλάου Μπλαουγκράνα

Εκπληκτικό σαραντάλεπτο από τον Ολυμπιακό, που νίκησε με 77-73 τη Μπαρτσελόνα στο Παλάου Μπλαουγκράνα και πήρε το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της EuroLeague. Γουίλιαμς-Γκος και Κάναν οι κορυφαίοι για τους Πειραιώτες.

Μπέριλ ΜακΚίσικ: «Κάποιοι οπαδοί της Μπαρτσελόνα προσπάθησαν να μου επιτεθούν όταν πανηγύριζα για τον Ολυμπιακό»-ThemaSports
24/04 @ 23:36

Μπέριλ ΜακΚίσικ: «Κάποιοι οπαδοί της Μπαρτσελόνα προσπάθησαν να μου επιτεθούν όταν πανηγύριζα για τον Ολυμπιακό»

Μία άσχημη εμπειρία που είχε στο γήπεδο της Μπαρτσελόνα στη διάρκεια του Game 1 του Ολυμπιακού με τους Μπλαουγκράνα κατήγγειλε μέσω Twitter η σύζυγος του Σακίλ ΜακΚίσικ, Μπέριλ.

EuroLeague: Για πρώτη φορά από το 2005 "έσπασαν" τρεις έδρες στα πρώτα παιχνίδια των playoffs-ThemaSports
25/04 @ 10:51

EuroLeague: Για πρώτη φορά από το 2005 "έσπασαν" τρεις έδρες στα πρώτα παιχνίδια των playoffs

Ρεκόρ έσπασαν οι Ολυμπιακός, Φενέρμπαχτσε και Μακάμπι Τελ Αβίβ που έκαναν το break στις έδρες των αντιπάλων τους στα πρώτες τους αναμετρήσεις στα playoffs, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία της EuroLeaue.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ