Champions / Europa / Cοnference: Οι ΠΡΟΚΛΗΡΩΣΕΙΣ για Πάφο, ΑΕΚ, Ομόνοια και Άρη
Πραγματοποιήθηκαν οι προκληρώσεις της UEFA ενόψει των σημερινών κληρώσεων για Τσάμπιονς, Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ που ενδιαφέρει φυσικά και τις κυπριακές ομάδες.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Κεραυνός κέρδισε τον αποψινό αγώνα με 84-55, έχοντας για κορυφαίο τον Παναγιώτη Μάρκου (25 πόντοι, 2/2/ βολές, 4/6 δίποντα, 5/8 τρίποντα, ένα ριμπάουντ).
Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, ο Κεραυνός πήρε ένα σαφές προβάδισμα, το οποίο και διεύρυνε συνεχώς, κατά την 1η περίοδο και με την ολοκλήρωση της, προηγήθηκε με 27-8. Όμοιο ήταν το σκηνικό και κατά τη 2η περίοδο, με τους γηπεδούχους να έχουν έναν γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι τους και να συνεχίζουν να αυξάνουν την υπέρ τους διαφορά, για να προηγηθούν με το τέλος του ημιχρόνου, με 49-25.
Δεν άλλαξαν και πολλά, αναφορικά με τη μορφή που είχε η αναμέτρηση κατά την 3η περίοδο, με τους γηπεδούχους να αποκτούν μια διαφορά γύρω στους 30 πόντους και έτσι στο 30`, το σκορ πήγε στο 71-41.
Η ΕΘΑ μείωσε κάπως στις αρχές της 4ης περιόδου, αλλά όχι σε σημείο που να ένιωθε απειλή ο αντίπαλος της, μιας και η διαφορά, κυμαινόταν λίγο πάνω από τους 20 πόντους.
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 27-08, 49-25, 71-41, 84-55.
Κεραυνός (Μιχάλης Κακιούζης): Μισούλα 3 (1), Πασιαλής 13 (1), Μιχαήλ, Μαραγκός 21 (3), Μάρκου 25 (5), Γιαξής 4, Τίγκας 8, Σάββα 10.
ΕΘΑ (Χρίστος Στυλιανίδης): Κωνσταντίνου 14 (1), Χριστοδουλίδης 5, Ορφανός 12 (1), Νεοφύτου 2, Κυριακίδης 16 (4), Μαμαλίγκας, Γεωργίου, Γκόρμαν, Μαυρομιχάλης, Χριστοφόρου 2, Μάτσης 4.
*Βρείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα*
cbf