Δεν «πατά» γερά ο Κυρ-Γιάννης…
Συμφωνούμε με όσους έκριναν ότι ήταν αινιγματικός για το μέλλον του στην Ομόνοια ο Γιάννης Αναστασίου, όταν ρωτήθηκε σχετικά στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με τον Άρη.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ανακοίνωση:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει για τις λεπτομέρειες για την πρεμιέρα της Β’ Φάσης Πρωταθλήματος CYTA 2022/2023 με αντίπαλο τον Ακρίτα Χλώρακας, που είναι ορισμένος για το Κυριακή 12 Μαρτίου στις 19:00, στο N.Papas Group – ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.
Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα έχει ξεκινήσει από σήμερα (08/09) και θα ολοκληρωθεί μέχρι και τις 15:00 πριν την έναρξη του αγώνα. Οι ενδιαφερόμενοι / ες θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια και διαδικτυακά από την πλατφόρμα http://salamina.stadium-360.net/ .
Οι είσοδοι και ταμεία του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30 τη μέρα του αγώνα (12/03).
Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί:
Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις, βοήθεια ή και προμήθεια εισιτηρίου μπορείτε να επικοινωνείτε με το Σωματείο στο 7000 1948 σε ώρες γραφείου (09:00-13:00, 15:00-18:00, Τετάρτη 09:00-13:00).
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ