«Είναι μεγάλη ευκαιρία και ανυπομονούμε...»

«Είναι μεγάλη ευκαιρία και ανυπομονούμε...»

Oι δηλώσεις του προπονητή της Γουέστ Χαμ Ντέιβιντ Μόγιες ενόψει ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

«Είναι μεγάλη ευκαιρία και ανυπομονούμε να έρθουμε. Θα ήθελα να πάω στον τελικό και να κερδίσω. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι όμως, δεν παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο γιατί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο όλες οι ομάδες έχουν πιθανότητες.

Περιμένω ένα εκπληκτικό και συνάμα δύσκολο παιχνίδι στη Λάρνακα. Είναι έμπειρη ομάδα, είχε το πέρασμά της και από Τσάμπιονς Λιγκ και από Γιουρόπα και τώτα βρίσκονται στο Κόνφερενς. Είναι πολύ καλή ομάδα και θα προσεγγίσουμε το αυριανό παιχνίδι όπως προσεγγίζουμε όλα τα άλλα».

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ο μόνος ποδοσφαιριστής που έχει υπάρξει συμπαίκτης με τους τρεις θρύλους στην ιστορία της Αργεντινής

Ο μόνος ποδοσφαιριστής που έχει υπάρξει συμπαίκτης με τους τρεις θρύλους στην ιστορία της Αργεντινής

Υπάρχει μονάχα ένας παίκτης στον κόσμο, ο οποίος έχει μοιραστεί το γήπεδο με τρεις θρυλικούς Αργεντίνους ποδοσφαιριστές, τους Μάριο Κέμπες, Ντιέγκο Μαραντόνα και Λιονέλ Μέσι.