«Είναι μεγάλη ευκαιρία και ανυπομονούμε...»

«Είναι μεγάλη ευκαιρία και ανυπομονούμε...»

Oι δηλώσεις του προπονητή της Γουέστ Χαμ Ντέιβιντ Μόγιες ενόψει ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

«Είναι μεγάλη ευκαιρία και ανυπομονούμε να έρθουμε. Θα ήθελα να πάω στον τελικό και να κερδίσω. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι όμως, δεν παίρνουμε τίποτα ως δεδομένο γιατί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο όλες οι ομάδες έχουν πιθανότητες.

Περιμένω ένα εκπληκτικό και συνάμα δύσκολο παιχνίδι στη Λάρνακα. Είναι έμπειρη ομάδα, είχε το πέρασμά της και από Τσάμπιονς Λιγκ και από Γιουρόπα και τώτα βρίσκονται στο Κόνφερενς. Είναι πολύ καλή ομάδα και θα προσεγγίσουμε το αυριανό παιχνίδι όπως προσεγγίζουμε όλα τα άλλα».

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα δεδομένα για τους ΣΥΟΠ: 400 θέσεις ανέλιξης και αυξημένα επιδόματα

Νέα δεδομένα για τους ΣΥΟΠ: 400 θέσεις ανέλιξης και αυξημένα επιδόματα

Από 250 σε 400 αυξήθηκαν οι θέσεις ανέλιξης Συμβασιούχων Οπλιτών σε Συμβασιούχους Υπαξιωματικούς, με δυνατότητα ανέλιξης μέχρι και τον βαθμό του Αρχιλοχία, όπως ανέφερε ο Υπουργός Άμυνας Βασίλης Πάλμας στην τελετή διαβεβαίωσης των ΣΥΟΠ της 17ης σειράς στο ΚΕΝ Λάρνακας, την Παρασκευή. Ο Υπουργός αναφέρθηκε επίσης στην αύξηση της ηλικίας υποχρεωτικού τερματισμού της σύμβασης από τα 42 στα 57 έτη, καθώς και στην αύξηση των ειδικών μηνιαίων επιδομάτων.