Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, παραχώρησε την Τετάρτη νέες δηλώσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μίλησε και στον ΣΠΟΡ FM...

Για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας: «Ήταν μια δύσκολη αγωνιστική περίοδος. Κανένας δεν μπορούσε να προδικάσει κάποιο αποτέλεσμα. Το κυπριακό πρωτάθλημα άλλαξε την μορφή του. Υπάρχουν περισσότερες ομάδες που αγωνίζονται για τον τίτλο. Είμαστε στην κορυφή γιατί ήμασταν οι πιο συνεπείς. Η δεύτερη φάση είναι διαφορετική. Θα έχεις να αντιμετωπίσεις ποιοτικούς αντιπάλους στο σύνολο. Εμείς το μόνο που έχουμε κερδίσει από αυτές τις 26 αγωνιστικές είναι ένα ελάχιστο βήμα στην πρώτη θέση. Δεν μπορούμε να επαναπαυτούμε . Με αυτή τη λογική θα προσεγγίσουμε τους επόμενους αγώνες. Πιστεύουμε ότι έχουμε την ποιότητα για να επιστρέψουμε στην κορυφή».

Για το ότι όποιος τερματίζει πρώτος στην κανονική διάρκεια κατακτά τον τίτλο: «Η μοναδική ομάδα που ανέτρεψε αυτό το στατιστικό είναι το ΑΠΟΕΛ. Όταν μπήκε σαν δεύτερο και το πήρε. Μακάρι να ισχύει ότι όποιος μπαίνει πρώτος το παίρνει αλλά είμαστε η ζωντανή απόδειξη ότι μπορεί να ανατραπεί αυτό. Κάθε επόμενο παιχνίδι μας δίνει το δικαίωμα να παραμείνουμε στην κορυφή. Αυτός είναι ο τρόπος σκέψης μας»

Για την πίστη που υπάρχει: «Αν δεν το πιστεύεις δεν μπορείς να το καταφέρεις. Είμαστε ο ΑΠΟΕΛ. Είμαστε μια ομάδα που όποιος μπαίνει στα αποδυτήρια είτε θέλει είτε όχι αποκτά νοοτροπία νικητή. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν έχουμε πολλούς παίκτες που έχουν μετάλλιο πρωταθλήματα. Έχουμε όμως πολλούς ου έχουν την νοοτροπία για να γίνουν πρωταθλητές.

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια με την Ομόνοια: «Είναι αλήθεια ότι χάνει και από την αίγλη του. Όταν περιμένεις να ζήσεις το «αιώνιο» σου προκαλεί μια αγωνία. Τώρα παίξαμε τέσσερα παιχνίδια σε ένα μήνα σχεδόν. Έχει αρνητικά αυτό για εμάς. Είναι κάτι το οποίο πληρώσαμε. Είχα πει ότι όταν αγωνίζεσαι συνεχώς με την ίδια ομάδα είναι δύσκολο να την κερδίζεις συνέχεια. Αυτό επαληθεύτηκε στο παιχνίδι κυπέλλου. Ήταν μάθημα για εμάς αυτή η ήττα. Πρέπει να πάμε στο παιχνίδι με τα κίνητρα που έχουμε».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Θεοδώρου ακολουθεί συντηρητική αγωγή. Θα δούμε πως θα πάει. Δεν θεωρώ ότι θα είναι επιλογή. Ο Γουήλερ υπάρχει σήμερα συνάντηση για το πως θα προχωρήσει η επέμβαση. Αγωνιζόταν 20 λεπτά με τον τραυματισμό. Κλινικά δεν έδειχνε χιαστούς. Το πρόβλημα φάνηκε με το MRI. Αυτό είναι το εξωπραγματικό. Είναι πάρα πολύ άτυχος γιατί έκανε μια εξαιρετική χρονιά. Ο Μπεν θα είναι εκτός. Θα τρέξει να προλάβει το παιχνίδι πριν τη διακοπή ή το αμέσως επόμενο. Ο Εφραίμ επανέρχεται. Ο Σούσιτς είχε ένα μικροπρόβλημα. Θα δούμε αν θα προλάβει. Ο Δώνης θα εκτίσει την ποινή του με την Ομόνοια και ο Κοσταντίνοφ θα εκτίσει την ποινή του με την Πάφο.

Προσπαθούμε να έχουμε μια σταθερή ενδεκάδα όσο μας το επιτρέπουν οι συνθήκες. Σαφώς και υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης αλλά κερδίσαμε δίκαια. Πριν το παιχνίδι είχαμε 8 παίκτες στο όριο των καρτών και δεν ήθελε να ρισκάρει πολύ ο κ. Μιλόγεβιτς».

Για τα πακέτα των πλέι οφ: «Ο κόσμος πρέπει να κατανοήσει ότι είναι πολύ συμφέρον και για τον ίδιο. Θα είναι βοήθεια και για τη ρευστότητα της ομάδας. Το όφελος για τον κόσμο είναι μεγάλο. Είναι μεγάλη η διαφορά στις τιμές».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δεδομένα τους θέλει ο Γκαγιέγο…-ThemaSports
18/05 @ 17:18

Δεδομένα τους θέλει ο Γκαγιέγο…

Ανοιχτά παραμένουν τα θέματα των Ντάλσιο, Κβιλιτάια και Βιγιαφάνιες στον ΑΠΟΕΛ.

ΕΦΡΑΙΜ / ΑΡΣΕΝΑΛ-ThemaSports
17/05 @ 23:02

ΕΦΡΑΙΜ / ΑΡΣΕΝΑΛ

Με ανάρτηση του ο Γιώργος Εφραίμ, έκανε ένα απολογισμό της καριέρας τους και ευχαρίστησε τους πάντες.

ΕΦΡΑΙΜ:«Tο ΑΠΟΕΛ έμελλε να γίνει προέκταση της οικογένειας μου»-ThemaSports
17/05 @ 21:16

ΕΦΡΑΙΜ:«Tο ΑΠΟΕΛ έμελλε να γίνει προέκταση της οικογένειας μου»

Η ανάρτηση του Γιώργου Εφραίμ, μετά την επισημοποίηση του τέλους της καριέρας του.

Κάνει «γκελ» ο Καστέλ…  -ThemaSports
17/05 @ 21:43

Κάνει «γκελ» ο Καστέλ…

Η περίπτωση του Σέρχιο Καστέλ θα απασχολήσει τον ΑΠΟΕΛ, μετά και την πρόσληψη του Νταβίντ Γκαγιέγο.

Η άφιξη Γκαγιέγο στον «Αρχάγγελο», η χειραψία με Πετρίδη και οι υπογραφές (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
17/05 @ 17:33

Η άφιξη Γκαγιέγο στον «Αρχάγγελο», η χειραψία με Πετρίδη και οι υπογραφές (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΑΠΟΕΛ ανέβασε βίντεο από την άφιξη του Νταβίντ Γκαγιέγο στο προπονητικό και τις υπογραφές των συμβολαίων.

Κάποιους θα «φωνάξει» ο Γκαγιέγο…  -ThemaSports
17/05 @ 18:39

Κάποιους θα «φωνάξει» ο Γκαγιέγο…

Ο Νταβίντ Γκαγιέγο αναλαμβάνει και επίσημα τον ΑΠΟΕΛ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ