Η θέση του ΓΣΟ για τις ομάδες που ενδιαφέρονται για το Τσίρειο, τα ακριβά κόστη και τα βοηθητικά
Ο εκπρόσωπος Τύπου και μέλος του ΓΣΟ, Γιώργος Ζαχαριάδης, μίλησε στον Super Sport FM για το... «καυτό» θέμα του Τσιρείου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Την ομάδα του Χέννιγκ Μπεργκ, την αντιμετώπισαν πριν μιάμιση εβδομάδα, την γνωρίζουν πολύ καλά. Είναι η μοναδική ομάδα, την οποία δεν έχουν κερδίσει στο φετινό πρωτάθλημα, αφού και τα δυο παιχνίδια της κανονικής περιόδου, έληξαν ισόπαλα.
Όπως είναι τα βαθμολογικά δεδομένα, ο μίνιμουμ στόχος της «ελαφράς ταξιαρχίας» είναι να πάει στην Ευρώπη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει τουλάχιστον να μείνει στην θέση που βρίσκεται αυτή την στιγμή…
Ήταν απολαυστικοί κατά διαστήματα στο χθεσινό ματς στο «Άλφαμέγα» οι παίχτες του Αλεξέι Σπιλέφσκι. Είχαν συνολικά 16 τελικές προσπάθειες, το σκορ μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, σε κανένα σημείο τους ματς δεν ένιωσαν ότι θα τους κάνει… ζημιά η Ανόρθωση.
Έλειπαν τέσσερις βασικότατοι παίχτες, οι Κακόριν, Ζόκε, Στρούτσκι, Μπρόρσον, όμως δεν φάνηκε καθόλου. Το εν λόγω γεγονός αποδεικνύει ότι έγινε σωστός σχεδιασμός της ομάδας το καλοκαίρι. Μάλιστα τον Γενάρη, αν εξαιρεθεί ο νεαρός Λευκορώσος Σουμάνσκι (είναι τραυματίας), δεν έκαναν άλλη κίνηση εμβολιασμού.
Εκτιμήθηκε από τους εκπροσώπους του γυναικείου φύλου, η κίνηση της ομάδας μάρκετινγκ της εταιρίας. Στο ημίχρονο της χθεσινής συνάντησης, οι Κακόριν, Ζόκε κι οι άλλοι παίχτες που βρισκόντουσαν εκτός αποστολής, μοίρασαν τριαντάφυλλα. Επ’ ευκαιρία της σημερινής ημέρας της γυναίκας (ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ).
Από την Άνοιξη του 2021 που πέρασε ο ποδοσφαιρικός Άρης, σε χέρια ξένου επενδυτή, έχουν γίνει αρκετές εκδηλώσεις που έδειξαν ότι η ομάδα μπήκε σε άλλα… καλούπια. Πέραν του ότι αγωνιστικά έχει καταφέρει να εκτοπίσει, άλλες παραδοσιακές δυνάμεις του κυπριακού ποδοσφαίρου.