Μία πολύ δύσκολη έξοδο έχει μπροστά του ο Παναθηναϊκός, που φιλοξενείται στο Μόντε Κάρλο από τη Μονακό για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (22:00, NovaSports Prime).

Ακολουθήστε μας στο Google news

Την επιστροφή στις ευρωπαϊκές νίκες αναζητά ο Παναθηναϊκός!

Οι «πράσινοι» μετρούν 5 αγωνιστικές της Ευρωλίγκας μακριά από τα ροζ φύλλα, και θα έχουν την ευκαιρία να σταματήσουν αυτό το αρνητικό σερί στο Μόντε Κάρλο, όπου θα φιλοξενηθούν από τη Μονακό για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (22:00, ΝovaSports Prime).

Το συγκεκριμένο ματς είναι αρκετά υψηλής δυσκολίας για την ομάδα του Χρήστου Σερέλη. Οι Γάλλοι είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα, βρίσκονται στο 16-10 και φιγουράρουν στην 5η θέση της βαθμολογίας, παλεύοντας για μία θέση στην τετράδα, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό του 8-18 που έχει χάσει σχεδόν κάθε ελπίδα για πρόκριση.

Όσον αφορά το φορμάρισμα, η Μονακό προέρχεται από την πολύ εύκολη νίκη (86-67) επί της Μακάμπι για την Ευρωλίγκα, ενώ στο πρωτάθλημα Γαλλίας έκανε «πλάκα» στη Ναντέρ (108-87). Ο Παναθηναϊκός επίσης έκανε εύκολη νίκη στην Basket League, όπου πάτησε την Καρδίτσα με σκορ 91-75, ωστόσο στην Ευρωλίγκα μετρούν 5 σερί ήττες, με τελευταίο ροζ φύλλο αυτό με τη Ζάλγκιρις στις 26 Γενάρη!

Σύμμαχο στην προσπάθειά τους οι «πράσινοι» δεν θα έχουν την υγεία, αφού τρία πολύ σημαντικά κομμάτια του ρόστερ δεν ταξίδεψαν ποτέ στο Μονακό. Συγκεκριμένα, οι Αρτούρας Γκουντάιτις, Δημήτρης Αγραβάνης και Νέιτ Γουόλτερς δεν μπήκαν καν στο αεροπλάνο για Γαλλία, οπότε θα απουσιάσουν από το ματς. Η ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς, από την άλλη, θα παραταχθεί πλήρης στο παρκέ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Το ματς γίνεται ακόμη πιο δύσκολο, αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός πως οι «πράσινοι» δεν έχουν γευτεί ποτέ τη χαρά της νίκης απέναντι στους Μονεγάσκους! Πράγματι, πέρυσι ηττήθηκαν στην Ευρωλίγκα τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, ενώ φέτος η Μονακό κατάφερε στο ματς του πρώτου γύρου να φύγει με «διπλό» (80-83) από το ΟΑΚΑ.

 Πηγή: www.sport-fm.gr
 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στον τελικό του BCL η Ουνικάχα Μάλαγα - Με Μούρθια το Περιστέρι για την 3η θέση-ThemaSports
27/04 @ 00:10

Στον τελικό του BCL η Ουνικάχα Μάλαγα - Με Μούρθια το Περιστέρι για την 3η θέση

Η Ουνικάχα Μάλαγα επικράτησε με σκορ 80-74 της Μούρθια και πέρασε στον τελικό του BCL, επομένως το Περιστέρι bwin θα κοντραριστεί με τη δεύτερη για την τρίτη θέση της διοργάνωσης.

Σπανούλης: «Δεν μπορείς να δώσεις τέτοιο φάουλ στο τέλος, είναι ντροπή»-ThemaSports
26/04 @ 22:10

Σπανούλης: «Δεν μπορείς να δώσεις τέτοιο φάουλ στο τέλος, είναι ντροπή»

Στο πέμπτο φάουλ που χρεώθηκε ο Τζο Ράγκλαντ στο τέλος του αγώνα και στις βολές που κέρδισε ο Χουέρτας, στάθηκε ο Βασίλης Σπανούλης απαντώντας σε σχετική ερώτηση στη συνέντευξη Τύπου.

Λύγισε στις λεπτομέρειες το Περιστέρι του Σπανούλη στον ημιτελικό του Final-4 από την ισχυρή Τενερίφη-ThemaSports
26/04 @ 21:23

Λύγισε στις λεπτομέρειες το Περιστέρι του Σπανούλη στον ημιτελικό του Final-4 από την ισχυρή Τενερίφη

Στην παρθενική του εμφάνιση σε Final Four ευρωπαϊκής διοργάνωσης το Περιστέρι τα έδωσε όλα απέναντι στην πιο δυνατή Τενερίφη, άγγιξε την ανατροπή, όμως λύγισε στο φινάλε και στις λεπτομέρειες, μένοντας εκτός τελικού στο Basketball Champions League.

Τηλεφώνημα στήριξης Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από τους Ισραηλινούς! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
26/04 @ 20:23

Τηλεφώνημα στήριξης Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από τους Ισραηλινούς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, τηλεφώνησε προσωπικά στον Εργκίν Αταμάν, εκφράζοντας την απόλυτη στήριξή του στον προπονητή του Παναθηναϊκού για τις απειλές που δέχτηκε!

Πραγματικός ηγέτης: Οι φοβεροί αριθμοί του Σλούκα στα δύο πρώτα ματς του Παναθηναϊκού με Μακάμπι!-ThemaSports
26/04 @ 10:26

Πραγματικός ηγέτης: Οι φοβεροί αριθμοί του Σλούκα στα δύο πρώτα ματς του Παναθηναϊκού με Μακάμπι!

Ο Κώστας Σλούκας ήταν εξαιρετικός ΚΑΙ στα δύο πρώτα ματς της σειράς των playoffs ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μακάμπι.

Έτσι έζησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τη νίκη στην επιστροφή του στο ΟΑΚΑ - Οι έντονες αντιδράσεις του και οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
26/04 @ 08:48

Έτσι έζησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τη νίκη στην επιστροφή του στο ΟΑΚΑ - Οι έντονες αντιδράσεις του και οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επέστρεψε στο ΟΑΚΑ μετά από δύο χρόνια για το ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού AKTOR το έζησε έντονα από την αρχή μέχρι το τέλος και τη νίκη των πράσινων.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ