Οι δηλώσεις του προπονητή της Ανόρθωσης Βέσκο Μιχαϊλοβιτς μετά την ήττα από τον Άρη με 2-0. 

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Συγχαρητήρια στον Άρη για την νίκη. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Συνεχίζουμε τη δουλειά. Είμαστε Ανόρθωση και πάμε για νίκες. Θέλουμε πρώτη θέση στο γκρουπ και να παίξουμε ποδόσφαιρο. Θα έρθουν και άλλοι νεαροί σίγουρα. Θα πάρουν ευκαιρίες και άλλοι παίκτες» .

«Συγχαρητήρια στον Άρη και τον προπονητή του, κάνει πολύ καλή δουλειά. Σε ότι αφορά το παιχνίδι, με δύο λάθη που κάναμε σήμερα, ο Άρης μας τιμώρησε αυστηρά. Το πρώτο γκολ από στατική φάση, ένα ωραίο γκολ όμως ο παίκτης ήταν εντελώς μόνος χωρίς πίεση και στο δεύτερο γκολ, εκεί που είναι ο Άρης είναι πολύ επικίνδυνος, μας έκλεψε μπάλα στον χώρο του κέντρου και με μια αντεπίθεση κατάφερε να βάλει δεύτερο γκολ. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες και την προσπάθεια. Παρά το ότι χάσαμε το παιχνίδι και δεν είμαστε συνηθισμένοι να χάνουμε παιχνίδια και να λέμε ΟΚ πήγαμε καλά. Ειλικρινά δεν έχω κανένα παράπονο, έδωσαν ότι μπορούσαν επειδή κι αυτοί είναι άνθρωποι και πέρασαν δύσκολα τις τελευταίες μέρες. Πιστεύω σιγά σιγά να βρούμε τα πόδια μας και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που παίξαμε πριν τον Ολυμπιακό. Έχουμε αρκετά παιχνίδια μπροστά μας και ο στόχος είναι σε κάθε παιχνίδι να προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε».

Για το αν θα δώσει χρόνο και σε άλλους νεαρούς, όπως σήμερα στον Αργυρού: «Όποιος αξίζει ναι. Έχει νεαρούς, όποιος αξίζει σίγουρα θα έχει ευκαιρίες. Έχει αρκετά παιχνίδια, κι άλλοι παίκτες θα μπουν στην ομάδα».

Για το αν μπορεί να αναφερθεί ονομαστικά σε κάποιους μικρούς: «Όχι. Έχει αρκετούς που προπονούνται, αλλά ονομαστικά δεν θα αναφερθώ σε κανέναν. Το πιο σημαντικό είναι να ξαναβρούμε τα πόδια μας, να παίξουμε όπως παίζαμε πριν τον Ολυμπιακό. Οι νεαροί είναι εκεί, περιμένουν και θα τους δοθεί η ευκαιρία».

Για το πώς σκοπεύει να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του: «Αυτή είναι η δουλειά μας. Με τους παίκτες συζητούμε καθημερινά. Είναι πραγματικά επαγγελματίες, και στις προπονήσεις και στα παιχνίδια δεν έχω παράπονα. Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να είναι όλοι πανέτοιμοι όποτε χρειαστεί για να βοηθήσουν την ομάδα».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπέγραψε στην «Κυρία» ο Τεσέιρα- Ο αριθμός που επέλεξε-ThemaSports
08/07 @ 19:07

Υπέγραψε στην «Κυρία» ο Τεσέιρα- Ο αριθμός που επέλεξε

Υπέγραψε στην Ανόρθωση ο Αντρέ Τεσέιρα και επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 42.

Φεύγει και ο Κορρέα από την Ανόρθωση - Κλείνει σε ομάδα της Σούπερ Λίγκα-ThemaSports
08/07 @ 15:52

Φεύγει και ο Κορρέα από την Ανόρθωση - Κλείνει σε ομάδα της Σούπερ Λίγκα

Με ανάρτηση του στα social media, ο Παύλος Κορρέα ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Ανόρθωση.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την πρωινή πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης στην Κυπερούντα-ThemaSports
08/07 @ 13:15

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από την πρωινή πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης στην Κυπερούντα

Στην Κυπερούντα συνεχίζεται από σήμερα (08/07) η προετοιμασία της Ανόρθωσης, με το γραφείο Τύπου της Αμμοχωστιανής ομάδας, να ανεβάζει στα social media, φωτογραφίες από την πρωινή προπόνηση

Σαν σήμερα το 1958 οι Άγγλοι κατακτητές ανατίναξαν  το οίκημα της Ανόρθωσης, αλλά... (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
08/07 @ 10:15

Σαν σήμερα το 1958 οι Άγγλοι κατακτητές ανατίναξαν το οίκημα της Ανόρθωσης, αλλά... (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Η Ανόρθωση δημοσιεύει κείμενο με βίντεο και φωτογραφίες για την ιστορική 8η Ιουλίου του 1958, η μέρα που η ομάδα της Αμμοχώστου παρασημοφορήθηκε για την εθνικοαπελευθερωτική της δράση, αλλά και η μέρα όπου ανατινάχθηκε το οίκημα της από τους Άγγλους κατακτητές...

Ο κόσμος είναι πάντα στο πλευρό της-ThemaSports
07/07 @ 14:50

Ο κόσμος είναι πάντα στο πλευρό της

Οι φίλοι της Ανόρθωσης έδωσαν νέα οικονομική στήριξη στην ομάδα

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ