Themasports teamΟι δηλώσεις του προπονητή της Ανόρθωσης Βέσκο Μιχαϊλοβιτς μετά την ήττα από τον Άρη με 2-0.
Ακολουθήστε μας στο Google news
«Συγχαρητήρια στον Άρη για την νίκη. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Συνεχίζουμε τη δουλειά. Είμαστε Ανόρθωση και πάμε για νίκες. Θέλουμε πρώτη θέση στο γκρουπ και να παίξουμε ποδόσφαιρο. Θα έρθουν και άλλοι νεαροί σίγουρα. Θα πάρουν ευκαιρίες και άλλοι παίκτες» .
«Συγχαρητήρια στον Άρη και τον προπονητή του, κάνει πολύ καλή δουλειά. Σε ότι αφορά το παιχνίδι, με δύο λάθη που κάναμε σήμερα, ο Άρης μας τιμώρησε αυστηρά. Το πρώτο γκολ από στατική φάση, ένα ωραίο γκολ όμως ο παίκτης ήταν εντελώς μόνος χωρίς πίεση και στο δεύτερο γκολ, εκεί που είναι ο Άρης είναι πολύ επικίνδυνος, μας έκλεψε μπάλα στον χώρο του κέντρου και με μια αντεπίθεση κατάφερε να βάλει δεύτερο γκολ. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες και την προσπάθεια. Παρά το ότι χάσαμε το παιχνίδι και δεν είμαστε συνηθισμένοι να χάνουμε παιχνίδια και να λέμε ΟΚ πήγαμε καλά. Ειλικρινά δεν έχω κανένα παράπονο, έδωσαν ότι μπορούσαν επειδή κι αυτοί είναι άνθρωποι και πέρασαν δύσκολα τις τελευταίες μέρες. Πιστεύω σιγά σιγά να βρούμε τα πόδια μας και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που παίξαμε πριν τον Ολυμπιακό. Έχουμε αρκετά παιχνίδια μπροστά μας και ο στόχος είναι σε κάθε παιχνίδι να προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε».
Για το αν θα δώσει χρόνο και σε άλλους νεαρούς, όπως σήμερα στον Αργυρού: «Όποιος αξίζει ναι. Έχει νεαρούς, όποιος αξίζει σίγουρα θα έχει ευκαιρίες. Έχει αρκετά παιχνίδια, κι άλλοι παίκτες θα μπουν στην ομάδα».
Για το αν μπορεί να αναφερθεί ονομαστικά σε κάποιους μικρούς: «Όχι. Έχει αρκετούς που προπονούνται, αλλά ονομαστικά δεν θα αναφερθώ σε κανέναν. Το πιο σημαντικό είναι να ξαναβρούμε τα πόδια μας, να παίξουμε όπως παίζαμε πριν τον Ολυμπιακό. Οι νεαροί είναι εκεί, περιμένουν και θα τους δοθεί η ευκαιρία».
Για το πώς σκοπεύει να κρατήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του: «Αυτή είναι η δουλειά μας. Με τους παίκτες συζητούμε καθημερινά. Είναι πραγματικά επαγγελματίες, και στις προπονήσεις και στα παιχνίδια δεν έχω παράπονα. Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να είναι όλοι πανέτοιμοι όποτε χρειαστεί για να βοηθήσουν την ομάδα».
Αν κάποιος οπαδός της ΑΕΛ έκλεινε την τηλεόραση, το ραδιόφωνο, το λάπτοπ ή το κινητό μετά το τέλος του πρώτου ημιχρόνου που η ομάδα του... πελαγοδρομούσε και μάθαινε το τελικό αποτέλεσμα χωρίς να έχει καμία ενημέρωση για το Β' ημίχρονο, θα νόμιζε ότι του κάνουν πλάκα ή ότι δεν ακούει καλά!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
23/11 @ 22:47
Δηλώσεις στην κάμερα της Cytavision έκανε ο Στέφανο Σένσι, ο οποίος αναφέρθηκε στις διάφορες φήμες που κυκλοφορούν για το μέλλον του.
23/11 @ 18:09
Ισοφάρισε ξανά η Ανόρθωση κόντρα στην ΕΝΠ...
23/11 @ 17:20
Έκανε το ΕΝΠ-Ανόρθωση 1-1...
23/11 @ 11:30
Με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο, η Ανόρθωση θα αντιμετωπίσει σήμερα το απόγευμα (17:00) την ΕΝΠ στο «Τάσος Μάρκου», για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
23/11 @ 15:40
Η 11άδα της Ανόρθωσης
20/11 @ 12:11
Η εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Στέλλα Μάρκου, με δηλώσεις της στον ΣΠΟΡ FM τοποθετήθηκε για τα οικονομικά αλλά και αγωνιστικά νέα της Κυρίας.
BEST OF THEMASPORTS